142

бай Иван

преди 8 месеца

Е само за бизнеса требе да гледаме че да има лев за депутатите .Нали е бизнесмен като съкрати работниците кой ще му бачка .Бизнесмен а реве на държавата за помощ за ток газ и какво ли не нали си бизнесмен като дигат всички той не се ли гуши лапат яко и се реват като беше да плаща нема да е бизнесмен ще оди да работи на съдружника си за минимална

141

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 148 : високата минимална заплата води до демотивация за развитие - защо хората да се стараят като колкото и малко да допринасят - пак ще взимат "високата минимална"? Тоя икономист - теоретик да си върне нобеловата награта откъдето си я е взел. Ако изобщо има такъв. Сигурен съм, че не можеш да назовеш името му.

140

Анонимен

преди 8 месеца

Преди 2 г. икономист получи нобелова награда доказвайки, че по- високата мин. заплата води не до спад, а до икон. растеж! Та философите тука да имат да взимат, вкл. и "бизнесмените" червени.

139

Анонимен

преди 8 месеца

До 145 : За какви плащания в брой говориш неандерталецо? За това си зле, защото въображението ти достига до кеша само. Плащам само върху доходите си от БГ. Останалите от чужбина отиват по револют и други подобни, а допотопната ни борика не може да види нищо освен две имена и номер на картата - с чуждестранни виза и мастъркард плащам навсякъде. Опинците ще ми хванат!

138

бай Иван

преди 8 месеца

Абе г-н Първанов защо никой не види на депутатите с колко се е вдигнала заплатата през последните 5 години те докато влязат в парламента и си гласуват първо тяхното

137

До143

преди 8 месеца

Вярвай си,че ще успееш да покриеш доходи или пък данъци,при таван от хиляда лева разплащане на ръка и при сурова наказателна отговорност за укриване на доходи,ще ми скриеш дядовият!

136

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 143, защото такива като него смятат, че ако няма богати ще дойде неговият ред. Защото смята, че е честно светът да се срути до неговото ниво. Защото не вижда смисъл да се напъне и да си помогне сам. Защото пречи на натискането на бутона в казиното за 739 път. Мечтаят си да няма богати за да останат парите за тях. Не осъзнават, че парите се печелят. Комунистическият им манталитет им пречи. Като досаден катаракт е. Лечение за такива има само след две прераждания ;)

135

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 140 Плоският данък се въведе за да намали сивата икономика. Преди 2000 годна беше по таблица, и всички укриваха. Много бизнеси излязоха на светло именно благодарение на плоският данък. Ако пак върнат подоходното облагане - минавам на сиво, и от няколкото хиляди, които наливам в хазната всеки месец няма да видят и стотинка. И после - кажи ми, защо смяташ че ако увеличат данъците на богатите ти ще си по-добре? На твоето ниво няма да видиш никакъв положителен ефект.

134

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 140, еми то беше прокарано от твоите сподвижници в БСП. Що мрънкаш сега?

133

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 139, на България не й трябват мързеливци, които чакат държавата да вдигне минималката за да живеят добре. На държавата и всички нас ни трябват хора, които са знаещи, можещи и добре справящи се. Ако някой се е докарал до там да чака на минималка... то си е заслужено в калта.

132

Анонимен

преди 8 месеца

Минималното заплащане е ясно,няма мърдане,то трябва да е минимум 50% от средното за всяка една страна членка на съюза,пита се обаче,докога ще бъдат ухажвани нашите червени феодали с тия плосък данък?Само в малка част от постсъветските държавици има все още такова данъчно облагане,време е за едно 50-60 процентово подстригване!

131

Анонимен

преди 8 месеца

" Най-добре е да дойдат танковете" , и без това на "политическата класа" не и трябва "народ" !

130

Анонимен

преди 8 месеца

Кепенци-ДОЛУУУУУ!!!!!

129

Анонимен

преди 8 месеца

Съкращения!!!!!!!!

128

Анонимен

преди 8 месеца

До 131, не ти издържат нервичките :) Лабилността също е лошо "качество".

127

мафиозо

преди 8 месеца

Цитат :"Няма да се отрази добре върху нискоквалифицираните работници, които досега са получавали минималната работна заплата. Сега работодателят ще трябва да им увеличи заплатата със 153 лв..." . От което излиза, че да му е добре на бачкатора - не трябва да му се увеличава заплатата. И тези са тръгнали да се пишат управници. Боже, прибери си вересиите !

126

Анонимен

преди 8 месеца

Като слушам какъв вой надават нашите пурковци нарекли себе си*работодатели*явно катинарите ще станат дефицитна стока съвсем скоро!

125

В БеГето то на ЕС

преди 8 месеца

Няма конкуренция и всичко е картели и монопол

124

Анонимен

преди 8 месеца

Врещенето на червените кхмери назначени за"работодатели"е музика за моите уши!!!

123

Д0127

преди 8 месеца

Мушмуле недъгав,и троловете като теб ли станаА"работодатели"???