247

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 262 Ти ходи робе краварски Русия печели, а Укропитекия губи, когато Укропитекия започне да печели отивамда помагам на Русия срещу нацистите.

246

Бай Иван 2

преди 10 месеца

Кои служби ? Тези на президента ли ? Същите тези дето една седмица преди войната докладваха че Русия няма да нахлуе в Украйна? За същите ли слъжби става въпрос? Тези дето сега се опитват да всяваъ страх в населението? Каква война , тя Русия не може с Украйнада се справи ,та да мисли за Балканите.Даже Ердоган изостави Путин.Оня ден върна асовците на Зленски!Много показателно!

245

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилите да намалят злобата и алкохола защото са изключително вредни за здравето...

244

Анонимен

преди 10 месеца

Войната ще стигне до Балканите когато 1 рубла започне да се сменя за 100 евро.

243

Анонимен

преди 10 месеца

След втората световна война Русия подарява беломорска тракия на врага си: НАТОВСКА Гърция, само и само да не е в рамките на България. В следствие има престъпления срещу човечеството и геноцид над българите в беломорска тракия. Хората са ги оставяли да умрат на скали в морето без вода и храна. Северна Македония и Беломорска тракия са били населени и аднинистрирани от България, която попада под червения похлупак след края на войната. Рашко е готов да даде на врага, само за да отслаби България.

242

Анонимен

преди 10 месеца

Чуждестранния легион на Зеленски иска теб, центаджийо.

241

Анонимен

преди 10 месеца

Руските слуги тук да отиват на фронта в Украйна, че без Пригожин рашките не могат да удържат украинците...

240

Анонимен

преди 10 месеца

След Първата Световна Война, Русия е една от държавите, които искат България да се изтрие от картата и да бъде разпокъсана между Сърбия, Румъния, Гърция и Турция. Русия фактически подписва документ за това в опит да ни заличи като народ и държава.

239

Анонимен

преди 10 месеца

Ще връщаме Волжка България обратно на картата!!

238

Агендата на ГРУ

преди 10 месеца

Ако може Унгария да излезне от ЕС, ако може да има напрежение м/у Полша и Германия, ако може Италия да се отцепи, ако има как Балканите да се дестабилизират. Ако може в САЩ или в ЕС да се влияе някак на изборите. Да се пръска фалшива информация. Абе същата агенда в обратна посока.

237

Анонимен

преди 10 месеца

Мисля че руската агетура оптива всякак да дестаблизира ЕС използвайки както стари връзки от бившия соц лагер в източна евтопа, така и нови съмишленици на запад. Достатъчно е да чуем крайната левица и крайната десница, за да разбере, че и двете си партнират с Москва. Ако могат да наравят военен конфликт на балканите или където и да е в Европа за дестабилизация, биха.

236

Анонимен

преди 10 месеца

Не могат да минат Бахмут , на Блканите ще дойдат .Тогава ако не им разкажат играта американците , защо сме в НАТО.

235

Анонимен

преди 10 месеца

Е как ще се разрастне войната , като няма война, а "СВО" и освен това сме в НАТО, а чебурашките не могат да се справят и с украинците?

234

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Боли ме шaлтера! Вдигам си чуковете, имам знания, умения и талант за работа. Сopocoидните пpoстаци тук дори няма да оживеят 2 месеца в САЩ защото там се работи здраво, а с подобни злoбни и пpoсташки коментари ще бъдат арестувани в САЩ на втория ден. Миcирките на този провален сайт са некадърни дори за сервитьорки на запад.

233

Анонимен

преди 10 месеца

не е цел на Русия ,а е Ясна цел на сащ,ес,шмес и нашите Продажни Предатели -геп,сдс,пп,дб итн и дпс ! -тея искат да ни вкарат във войната - обещали са на господарите си, Трупат Милиарди и че Бегат , а народа ще тегли тего

232

Анонимен

преди 10 месеца

Кой сте вие бе украински парцалена ,че да коментирате българския президент .Я в Украйна при зелюндьо да не се налага да ви упътваме на там.

231

Soli Invictus

преди 10 месеца

Поклонете се на Непобедимото Македонско Слънце и махнете знамената с европейските звезди и месечини! Знамето със Слънцето е вашият Бог и Господар! Да живее непобедимата Македонска империя!

230

Как така

преди 10 месеца

Украйна още ли не спечелила???

229

Анонимен

преди 10 месеца

Плашене бешше, че, ако не носиш намордник ще умреш, че, ако не си сложиш измисления препарат ще умреш, че, ако вдиш баба си тя ще умре.

228

Анонимен

преди 10 месеца

ако пуснем братчедите натам, тия ще разоръжат армиите и на укрите и на рашките за по-малко от 24 часа