180

Анонимен

преди 1 година

На нови избори, доста вероятно Дб да се явят отделно от ПП, ПП стават токсични

179

Анонимен

преди 1 година

Щом няма- нови избори. И да видим колко ще получат ПП-ДБ

178

ИЗДИРВАТ СЕ...

преди 1 година

КЪДЕ СА МОРАЛИСТИТЕ :ПЕТКО ГЕОРГИЕВ, АСЕН АГОВ, Д-Р МИХАЙЛОВ...???....КАКВО СТАВА-ЧУВАТЕ ЛИ КАКВО МИСЛЯТ И ГОВОРЯТ НАТРАПЕНИТЕЦОТ ОТ ВАС ЛЪЖЕ-ПРОМЕНКАДЖИИ...??........ЯВЕТЕ СЕ ВЕДНАГА В ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ СТУДИЯ И ОТГАВАРЯЙТЕ..!!.......... НЕ СЕ КРИЙТЕ....... ИЛИ И ВИЕ СТЕ ТРОЯНСКИ КОНЕ..??

177

Анонимен

преди 1 година

Да, вярно. Като целият ни елит е за демокрация, честно и отговорно поведение, да направят нови избори на които ГЕРБ,ДСБ и ПП се явяват като коалиция, каквато сега искат да ни сервират изневиделица.

176

Анонимен

преди 1 година

Е как да не са нормални разговорите им, само признават, че са правили ала бала с резултатите от изборите. Признават, че защитават чужди интереси и ходят на инструктаж в посолството.

175

Бай Дрън

преди 1 година

Относно евросъюза, не, ние не сме против евросъюза, какъвто беше. Ние станахме против заради хора като Урсула. До времето на Меркел коментарите за ЕС бяха свързани с вътршните крадци, не толкова с външните от ЕС. Днес положението е различно. Крадци и мошеници има не само в България, но и в целия ЕС. Ето за това станахме противници на уродливата клика в Брюксел, не че сме против една европейска икономическа общност! Дори искаме тая общност да включвами Русия!

174

gogo

преди 1 година

Имаше май един виц за изборите::Идва ръководителя на изборния щам при Кирил Петков- Господин Петков, имам две новини. Едната добра, а другата лоша.- Давай добрата, казва Кирил Петков- Спечелихме отново изборите.- А лошата?- Пак никой не е гласувал за нас

173

Владислав Панев

преди 1 година

е пълен ***, същият е като Киро, Асан, хр Иванов и Атанасов - бандити и измамници. Ако са мъже да си подадат оставките и на нови избори да се явят в коалиция с герб

172

Бай Дрън

преди 1 година

Радев взема единственото правилно решение, дори да не му се иска. Конституцията оряза президентските правомощия заради Желев- една наивна личност.Това обаче не попречи на Плевнелиев да се прави на герой.

171

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми сЪоФци,33 години не ви стигнаха ,за да разберете,че цялата партийна па сми на е за измитане,а не само тая,или оная партия.Докато не разберете това и не ги изритате и забраните всякакви политически партии,ВИНАГИ ЩЕ ИЗ СИ РАТ ПО ЕДНО ГОЛЯМО ...и ще ви затрупват.Сега да не си помислите,че цялата тази п..ас...мина ви е виновна -ВИНОВНИ СМЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НИЕ,ОФФФЧАТА СБИРЩИНА,КОЯТО СТОИ,ИЗБИРЗ СИ ГИ И БЛЕЕ В ГРОБОВНО МЪЛЧАНИЕ!!!ХАК НИ Е УЧАСТТА НА ИЗЧЕЗВАЩ НАРОД!

170

Анонимен

преди 1 година

Поведението на ПП,ДБ също води до отлив на евроатлантизъм в страната. Изборите, но без мадуровски машини, са изход от този хаос. Който създадоха превратъджиите.

169

Анонимен

преди 1 година

Този целият балчов уговорен ли е с Посолството?

168

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, че в страната има силно разочарование от ЕС, след отхвърлянето ни за Шенген. Поведението на ПП,ДБ също много допринася за това. Огорчението от ЕС налива масло в проруските партии и националистите. Които са за излизане от ЕС и НАТО. Но извън тези съюзи, България ще стане руска база, командвана от Белград с инструкции от Москва. Путин може да изпраща българи, да се бият за Русия в Украйна. Кошмарен сценарий, срещу който си струва да се борим.

167

модерният ляв

преди 1 година

Щом казват,че няма,значи няма.Да живее народната власт!

166

Анонимен

преди 1 година

Киро си каза, макс сме 10% от гласуващите и трябва да наложим нашето управление ако трябва и силово.

165

Анонимен

преди 1 година

Тези са толкова нагли, че всичко ненормално им се вижда нормално. За какво ги избираме, ако ходят да питат в посолството кой можело и кой не можело. Открито си говорят за подмяна , а никаква промяна. Плановете им са само как по-бързо да набутат техни хора на важните постове и да изритат предишните.

164

Анонимен

преди 1 година

Щом това са нормални разговори, представям си ненормалните

163

lesbians gone...

преди 1 година

Димитър... Димов, всички знаем, че сте му почитатели, но Димитър Мечков, thats a little bit wilde

162

Зозо

преди 1 година

Рундю Митрофанов си плаче за импийчмънт. Боко да не се мотае, ами да правят Евро правителство и да подгонят руските агенти.

161

до 123

преди 1 година

Will-he-be, кажи си, ти вчера се опита да извадиш окото дори на hermann georing, не само на Гео Милев, you are having some bounderian bravery? or what?