197

Говедо

преди 1 година

За излитащи от Полша F-16 руснаците закараха вече в Белорус С-400!За излитащи от България и Румъния,не знам,дано не ни калибрират!

196

Аз

преди 1 година

Могат да помогнат, а още повече могат да помогнат пътничесми самолети, на които да качат украинското правителство и другите американски марионетки.

195

Путин язди мечка

преди 1 година

Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 3те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще продължат да се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.

194

Анонимен

преди 1 година

Ами сравни ги и ще видиш че Ф16 губи по всички параграфи пред МиГ29 който е разработен точно за борба с Ф16. МиГ 29 има много по голяма максимална скорост по добра тяговъоръженост има 2 двигателя срещу един на Ф16. Има много ама много по добра маневреност и в последните си версии превъзхожда много така рекламираната последна версия на Ф17 блок 70 . Освен това излита от всякакви писти и от шосета а Факта само от предварително прахосмукирани и изчистени писти щото иначе единствения двигател край

193

$$$$€€€€

преди 1 година

Това чакат руснаците Това ще е поредната глупост на НАТО. Ще гледаме и плащаме бавното и сигурно унищожение на F16 В Украйна няма летище което да не бъде унищожено в момента когато дойда тези самолети. Ако излитат от Полша това вече е открита война между Русия и НАТО.ТОВА ЩЕ ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ какъвто стана в в Азов стал и Бахмут Видяхме и великото контранастъпление където има 50,000 убити и 150,000 ранени украинци и чужденци от легиона.Зеленски е напълно изкукуригал и знае че дните му са преброени

192

До Фактите говорят ч

преди 1 година

Хъ! значи не знам как го измисли това! но ако сравниш, сега, F16 и Миг 29, на този етап, то Миг29 губи по всички параграфи алинеи и точки! Колкото до F22 и F35 то РФ няма нищо с което да се противопостави на тия самолети! дори на чертежи няма нищо с което да се противопостави на тия самолети!

191

Фактите говорят че

преди 1 година

Реалния конкурент на Ф16 е МиГ29 , а срещу Су 27 и нагоре нямат шанс. За да имат някакъв шанс трябва да ползват Ф15 който е аналога на Су 27. Много по голям и тежък изстребител носещ повече ракети и с по голяма максимална скорост и по мощни 2 двигателя.А за да имат преимущество трябва да ползват 5 то поколение в достатъчно голям брой като Ф22 например 300 400 самолета. За Ф35 въобще не коментирам там има само стелт технология всичко друго е зле.

190

Анонимен

преди 1 година

Гарантите на Украйна в Будапещенският Меморандум ще си изпълнят задълженията на 100 % .Котлонът е включен на бавен огън тлее и Рашка не усеща че е обречена . От нашите *** - русофили нищо не зависи , опитват се да зачистят оаканият *** на Путин с езиче но не им се получава - слаб матриал.

189

Анонимен

преди 1 година

С развитието на войната Америка вдига летвата и всеки път дава по ефикасно оръжие, което дни преди това е било забрана, табу. Явно тая стратегия на игра по нервичките на Русия дава резултат, имайки предвид върнатите територии! Ако предоставеното оръжие не е достатъчно и добро, значи ще отпадне още някое табу. Всеизвестен факт е че американското оръжие е по съвършено, но пpocто американците искат по дълга война за да бъдат у6ити повече руснаци. Така стоят нещата.

188

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да помогнат,а това е само рекламен трик заради пострадалия имидж на американското ВПК.Украйна няма пилоти за тия самолети и едва ли в близката година ще има.Обучението е около 6 месеца само да се научат да ги управляват,а да водят военни действия се изисква още доста обучение.Така стана и с танковете,пратили ги,ама украинците още не могат да ги управляват и едва ли ще се научат в скоро време.Изобщо цялата работа е едно голямо плямпане

187

Герги

преди 1 година

До Редките *** Интересно ми е защо, САЩ при положение, че имат над 1000 броя /3 пъти по-вече от всички останали взети заедно/, няма да дават ами търсят, някой други *** да дават? Айде някой да ми отговори на този въпрос ???

186

есения Хит!

преди 1 година

Камъните падат - падат от небето! :):)

185

Самолетите

преди 1 година

Могат да помогнат за по-голям конфликт,най-много да ни докарат 3та световна! Евроге.ски ***..али проклети спрете да наливате пари в укристан и да провокирате Русия! Даже много ви търпят до сега да ви бях изринал Брюкселската *** до основи,ако бях на Путин на мястото! Страна която не е в ЕС,съсипа ЕС! ЕС СА НЕОФАШИСТКА СОРОСКА ГРУПИРОВКА НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!

184

Анонимен

преди 1 година

Тия стари юес щайги ще бъдат сваляни като круши от руските системи за ПВО. Както унищожиха прехвалените Патеиоти така и тия прехвалени щайги ф16

183

Летеца

преди 1 година

Вместо това самолетите ще дадат на Украйна допълнителна способност, която те нямат в момента - да, ще им дадат уникалната възможност да умират по-различен начин, в летящ ковчег. Пак е нещо....

182

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN!:):)

181

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN!:):)

180

Краварофилчето цък

преди 1 година

Много рано ти паднаха бушоните днес американопапагалче! Кой са оставили на амбразурата без подготвени реплики днес? Горкото - нито знания, нито дар слово - как да не си бясно! Седни почини си! Айде. Ние ще те почакаме до следващите сирени в Киев! :):)

179

Мучането на кравите

преди 1 година

И са ? Ще гледаме ли найсти сезон на "зомбитата атакуват"? Руснаците май тоя път са сметнали всичко! Краварите накрая освен тор да предоставят - са мятане, друго няма им остане :):)

178

Американофилчетата,

преди 1 година

какво се опитвате да творите? Не се получи ли нещо та помпате 'честно' VPN-a? ХА ХА!