140

После винаги

преди 1 година

Казват че е непровокирано с нищо!

139

Анонимен

преди 1 година

До РЛС, какво рлс на самолет л-410 бе ушанко, това е самолет с товароподемност тон и половина, използва се или като лек товарен за кратки разстояния или за наблюдение, в случая е част от Фронтекс

138

Анонимен

преди 1 година

Полския самолет наблюдавал нещо си,а руския му казал да се махаха,щото няма работа там.Е каква работа пък имат точно поляците в Черно море,че не е много ясно.

137

Ауу още един

преди 1 година

Шпионски самолет го закъсал;) Докато търсил мигранти в Черно Море!

136

До 167

преди 1 година

Да ама тази резолюция е чак след това! След негарното нахлуване в Афганистан! Тя е за миротворческите сили уж ..детовияха там 20 години! А за нападението НЯМА резолюция, защото е нелегално!

135

Самият факт

преди 1 година

Че ООН е в Ню Йорк и САЩ ако искат може да не ти издадат виза, казва всичко за обективноста на ООН!

134

Анонимен

преди 1 година

За войната в Афганистан има резолюция на Съвета за сигурност на ООН номер 1386 приета единодушно от всички членове като русия и Китай също гласуват за. Престанете с лъжите и манипулациите. За Ирак има един куп резолюции срещу диктатора Садам Хюсеин. Но е жалко, че Буш и Пауърс не бяха подведени под наказателна отговорност за невярните твърдения за оръжия за масово поражение. За войната в Сирия нямаше мандат заради русия, а такъв мандат трябваше да има. За Либия имаше мандат и Медведев бе за.

133

Анонимен

преди 1 година

А какво е ООН безмисленна организация обслужваща интересите на неолибералите със седалище в Ню йорк. Само, че нещата се променят и тази организация няма да има тежест защото по голямата част от населението няма да членува много скоро.

132

Виц

преди 1 година

Последния път когато Международния Накаателен съд в Хага наказа САЩ за военни престъпления

131

Анонимен

преди 1 година

До 161 "... Украйна има късмет, че ще се избави от русофилите веднъж за винаги." - това се нарича геноцид... който всъщност режимът в Киев действително извършва. Но споко, мюретата на САЩ ще бъдат съдени на нов Нюрнберг за това.

130

РЛС

преди 1 година

5 членен екипаж в самолет на брегова охрана...дрън-дрън чи пляс.Бил е разузнавателен АУАКС и е шпионирал руднаците.Намерил си е майстора дето се вика.Самите ѝрумънски власти потвърждават че е летял на 60км от румънското въздушно пространство в международно такова.

129

Анонимен

преди 1 година

В нещастието си Украйна има късмет, че ще се избави от русофилите веднъж за винаги. Преди войната в Украйна имаше хора гласуващи за русофилски партии и имаше хора вярващи в лъжите за "Руския Свят" и братство. Същите тези хора сега проклинат русия и на стари години минават от руски на украински език. Украйна ще се възстанови като Япония, Южна Корея и Западна Германия. А България за съжаление няма как да се спаси от русофилската зараза и ще продължим да сме последна дупка на кавала.

128

До 153

преди 1 година

То и САЩ нямаха резоляция от ООДа нападнат Ирак, Афганистан, Югославия, Сирия итн. пък какво??! Някойда ги осъди? Нали ще избомбят Хага?! ООН ибез ва е в Ню Йорк ;)

127

Космонавт

преди 1 година

Русия е грешка в матрицата, Украйна и НАТО в момента фиксват бъга. След това няма да има Ty3eMци със самолети и ядрено оръжие, имперски амбиции и излишно самоуствие.

126

Алекс

преди 1 година

Въоръжен руски изстребител надува мускули пред невъоръжен полски самолет за наблюдение.Все едно зрелостник да се пъчи пред първокласник.Жалка руска история.

125

Анонимен

преди 1 година

Опитите за аргументация с жертви на руската пропаганда са безсмислени, защото колкото и факти и документи да извадиш на русофил, той ще си остане на мнението и ще лъже и сменя темата до безкрай. русия е незаконно в Украйна. Факт. За 2022 умряха много повече хора отколкото за 8 години преди това. Факт. По международното право всяка държава има право да окаже военна помощ дори с пехота в Украйна. Факт. Пък вие си пишете каквито искате опорки. Фактите са факти.

124

До 153

преди 1 година

То и срещу нацизма и прославянето нама резолюция на ООН, защото САЩ, Украйна и 50 сателити гласуваха против! Тва не значи, че нацизма е добър ;)

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен до 136 Разликата е, че срещу Украйна няма резолюция на ООН, а срещу Милошевич има резолюция 1199 и още един куп преди нея. Освен това Минските споразумения бяха нарушавани през цялото време от русия защото там изрично е указано изтегляне на чуждестранните военни, а русия 8 години държи свои военни в Донбас - доказано от съда в Холандия. Освен това няма никакви доказателства, че нарушенията на прекращаването на огъня са били в по-голяма степен вина на Украйна. Това са руски твърдения.

122

Анонимен до 136

преди 1 година

По същата причина Русия нахлу в Украйна неспазване на Минските споразумения и геноцид над Рускоговорящите. Е сега кой е агресора едните нападат Сърбия в която няма нито един амеликанец, французин и останалите които нападнаха суверенна държава. Докато в 4 области преобладават рускоговорящите това е разликата краварче.

121

Анонимен

преди 1 година

До До 138Ти си лъжец и манипулатор. Садам нападна Кувейт незаконно това дали там има нефт или не няма значение. Да не е нападал. Като нарушиш закона, получаваш последствията. А ООН не планираше независимост на Косово. Стигна се дотам заради невъзможното поведение на сърбите които се държат като националисти, шовинисти, мразещи мюсюлманите и до ден днешен. При положение, че в Косово 90% от населението са албанци, е нормално да не искат да бъдат управлявани от диктатора Милошевич от Белград.