177

Анонимен

преди 1 година

Решителният украински контраудар ще бъде по Кремъл.

176

Анонимен

преди 1 година

До Пропагандисти - Зеленски, общо взето.

175

Анонимен

преди 1 година

Ще ми е много забавно, ако някой журналист изтипоса цялата тактика на Украйна в нета .... за кликове.

174

Пропагандисти

преди 1 година

Защо пишете глупости??? Кой ви каза че ще има контраудар? Защо тоя контраудар трябва да бъде "решителен"? Ами ако няма контраудар тогава какво? Ако целия контрудар пропадне тогава кво?

173

ДоносническаБългария

преди 1 година

Уkpoнацитата ще бъдат изпържени от Солнцепек, защото така ще си получат заслуженото. В ЕС, Koзяшkuте ибpuk4иu, възхваляващи нацита трябва да знаят, че за проповядване на нацизъм се полага ефективен затвор. Тези eнu4apи на хамериканска хранилка се възхищават как са убивани 8 години хора, само защото са били от друг етнос. Подобно на хамериканците, избили милиони цивилни по света (те са единствените пускали атомни бомби, прочетете за зверствата във Виетнам, особено в община Сонг ми, Сърбия, Сирия)

172

Анонимен

преди 1 година

"... решителният украински контраудар" Е те контраудрят от доста дълго време. Единственият начин вече да спечелят сражение срещу Русия е изненадващ контраудар, но отдавна изпуснаха момента. Вече има такива ешелони на отбрана, че нямат никакъв шанс. Точно това казват и американците. За да не обидя някого ще го напиша на украински език: "Хероям страшно!"

171

Анонимен

преди 1 година

Основната линия на контраофанзивата е Запорожка област, Приазовието по вектора Пологи - Камянка - Брдянск.

170

Ром'с

преди 1 година

Те вече цял век ...нанасят своят "удар" и си седят в окопите и получават по 20 000 снаряди в Ден...

169

Анонимен

преди 1 година

"Но Киев иска да заклещи руските сили в Бахмут, за да спечели време за подготовка" - Руските сили не са в Бахмут само. По целият фронт се вижда, как се правят укрепления, как се разполага артилериян и се се готвят яко, да ги бранят. Всеки ден се правят малки атаки - 20 души удрат тук, 50 там, понякога и 100. Търси се дупка в защита и опит, да се влезе. Само дето тезинопити се провалят от 3 месеца. А дори и да усоят да минат някъде - руснаците и ат втора и трета дефанзивна линия.

168

Анонимен

преди 1 година

Това в тая статия е като с ваксините, само още малко се набоцкайте и ще оздравеете!

167

КУРдоколенко

преди 1 година

231, явно пагодата за укротълпата, наречена армия, е неблагоприятно цяла година. От миналата пролет чакаме Зеленски да си пече *** на Черно море, а то още чакат времето да се оправи. Да не обвинят пак Путин, че ползвал оная машиноа за пагодата, дето все ни залива с лошо време, хаха.

166

КУРдоколенко

преди 1 година

Кого ще освобождавате бе, ДВ? В тия територии живеят руснаци с руско самосъзнание. Аз ли нещо не разбирам думичката "освобождение" или вие? От месеци се готвела контраофанзива. Не, не се готви от месеци, а от година и да, трябваше да е лятото, ама миналото.

165

Анонимен

преди 1 година

"Руският обстрел като този на 28 април вече е рядкост." - Рядкост? КОга го решихте? Между ония ден и вчера? Минаха 2 дена.

164

Анонимен

преди 1 година

Прасе не лети!

163

Анонимен

преди 1 година

Чета и с умиление си спомням кинопрегледите от соца...Макар че такава нескопосана пропаганда дори Тодор Живков не си позволяваше...

162

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 220Tи вчера се върна от среща с Путин...Хвърляй компа и бегай в Лидъл, пуснали са картофи на прИмоция

161

Сър Вагнер

преди 1 година

Атакуване с цел завземане на Руски територии по руската воена докторина води до ответен удар с мощни разрушителни оръжия хехе, да не летим в облаците все пак :)))

160

Анонимен

преди 1 година

Те не са за един ден!

159

Bormann

преди 1 година

Тез докат се наготвят, Руснаците ще са стигнали до Полша :))))

158

Анонимен

преди 1 година

Жалко че една независима държава преживява това, което днес преживява Украйна. Светът видя истинското лице на болшевикът Путин и на болшевиките, но дано Бог помогне на Украйна да свърши тази война с победа. Чекистите от Московска Патриархия да бъдат изгонени от Украйна и всички агенти на КГБ да бъдат махнати. При толкоз жертви, които Украйна даде, дано Бог й даде сили да продължи напред.