127

Joe Bidet

преди 1 година

Мда, този път са познали. Духовна криза наложена с терор от демоНРатската партия. Либерастията доведе до този упадък и той ще продължава докато този сатанистка помия не се изкорени от човечеството.

126

Анонимен

преди 1 година

Сингъл Степ - 93 248.04 лв. - вече нашумялото шоу с мъже в рокли.2. Рут Колева - 139 046.00 лв. - талантливата млада певица, която се снимаше ходеща по мемориала на загиналите в Перущица.3. Сдружение Таляна - 79,981.77 лв. - Програма: "Разработена е стратегия за достигане до и включване на изолирани, маргинализирани и уязвими групи (в случая към ЛГБТИ общността)."С обич от фонд Култура!!!!!

125

Мелани

преди 1 година

Аз съм горд хомосексуалист и като такъв мразя Русия и ще гласувам за ПП и Лена. Има как децата ни да растат в свободна, модерна и хомосексуална европейска среда.

124

SS

преди 1 година

В Бг в резултат на Европейските ценности също има духовна и морална разруха ! По малките населени места се шири свирепа престъпност ! В големите градове търговията с дрога процъфтява ! ! Корупцията е станала нещо нормално ! Купуването на гласове също ! Разликата е ,че нямаме оръжие !

123

Анонимен

преди 1 година

Путин от хуманни подбуди ползва ракети, не си играе на дребно.

122

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Кви духовни цености у САЩ бе? Сякаш незнаете че САЩ и Австралия са създадени от утайката на Европа!

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 134 Не ходи в САЩ там е лошо имат оръжия отиди в Германистан където може да те заколят като пиле мигрантите им.

120

Анонимен

преди 1 година

Докато не забранят свободното продаване на оръжия, както е в повечето нормални държави, ни религия, ни патриотизъч може да ги спаси

119

Трансджендър

преди 1 година

А в Нешвил има ли сладолед и калашници?

118

Анонимен

преди 1 година

После единия от убитите от Ритенхаус се оказа рецидивист. Щом не харесвате оръжия не ходете в САЩ и без това всики други държави по света са с конфискувани оръжия ходете там.

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 129 Чувал ли си за Кайл Ритенхаус дето тякова оръжие го спаси в един либерален рай? Докато анархисти на Соррос трошаха и палеха налетяха на него, а човека се защити застреля ги като кучета и после спечели делото в съда, което либеррастите заведоха срещу него.

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 - Повечето престрелки с много жертви, ги извършват хора с автомати, снайпери и подобни. Доста често отиван с шлемове и бронжилеки.

115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 - Обвиняват това, че е допуснато болнавият извршител да има достъп до оръжие, коеот може да изтреля 600 патрона за минута.

114

Анонимен

преди 1 година

Не ели по-лесно тези, които не искат оръжия да се разкарат от САЩ? Да отидат в някой техен либерален рай без оръжия и да не стъпват повече в САЩ/

113

121

преди 1 година

Нима казах ещо грешно? Не можеш само с няколко песионера, да браниш училище, когато ответната страна може да извади автоматично оръжие.

112

Анонимен

преди 1 година

Ако застреляш някой те съдят теб, а не пистолетът нали, обаче либералите обвиняват оръжията, а не болния извършител. Или примерно, ако сгазиш някой с колата съдят теб не автомобилът, а и не забраняват автомобилите, понеже болен може да убие някой. Като цяло в САЩ оръжията спасяват повече живото отколкото отнемат на много места не смеят да влязат в чужд дом защото знаят, че могат да ги застрелят като куче.

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116 - Да, ако имаш множест охранители зад някаква барикада и минваш през метален детектор, преди да имаш шанс, да ги нараниш. наче просот влиза някой откачалник, започва да гърми на посоки и убива 5 човвека, преди да регират, щото не всички са Рамбо.

110

Soli Invictus

преди 1 година

САЩ се мислят за Римската империя и искат да контролират света, каквиГлупаци. На Земята има само една световна империя - Македонската империя! Навсякъде където грее Слънце, всичко е Македония!

109

Анонимен

преди 1 година

До 114 - Първо - бъгларски гражданин, не руски крепостник. Второ - "Аз казвам, че технически човек, който има къща, земя и бизнес не отговаря на понятието роб. Т.е. робство няма." - Първото ти изречение е вярно. Второто си обръкал времето. Трбяваше да кажеш "е нямало". Но и двете не са добър аргумент, защото ти водиш раговорът в посока, че не е имало робство в българските земи, взимайки един сравнително кратък период в историята на цялата османска криза.

108

Анонимен

преди 1 година

Само, че не оръжията убиват, човекът използващ ги тоест заради един болен мозък, отнемат оръжията на всички.