216

сина

преди 1 година

соломон е уличнно куче, както кирчо, кокорчо и другите пидоли от ДБ и ПП. Не че боци е цвете - напротив същия уличен пес е и той, даже доста по-зле. Опазил ни Господ от такива услояващи, като тези тримата!

215

Украйна също ползва

преди 1 година

...КИТАЙСКО ОРЪЖИЕ -с посредници!

214

Да си припомним

преди 1 година

Да си припомним също, че във войната в Ирак участва и наша военна част. Тогава Соломончо Паси обещаваше, че щом участваме във войната от правилната страна и щом опростим дълга на Ирак към България, ще участваме в следвоенното възстановяване на Ирак. И какво стана? Опростихме им дълг от милиони долари и си останахме с пръст в устата. Соломончо би трябвало да го съдят за нанесени щети на държавата, но при толкова продажници сред нашите политици няма кой да я свърши тази работа.

213

КИТАЙ НЯМА ИНТЕРЕС..

преди 1 година

...от спирането на войната в Русия---така китайското влияние завладява цялаАЗИЯ!

212

сина

преди 1 година

Формулата е ясна: Пълна денацификация на руските украйнини, дезеленизация на остатъка от украйнините, който ще е 100% икономически и военно НЕзависим от сащ и Европа /буферна зона/, и ако имаме късмет - пълна депедерастизация на Европа. Последното едва ли, ама дано!

211

Анонимен

преди 1 година

не е лошо предложението на Зеленкси, просто китайците не се кефят много на клоуни

210

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 312: Какво общо има тук уставът на ООН? САЩ започнаха войната в Ирак без да ги е грижа изобщо за уставът на ООН и войната свърши когато армията им влезе в Багдат. И тази война ще свърши когато руската армия влезе в Киев. Просто и ясно.

209

Малко за политика

преди 1 година

И защо не я написахте тази формуля, след като е била обявена "през всички комуникационни канали"? А отговорът е ясен: Защото не включва признаване на Крим, Донбас и Запорожие като част от Руската федерация. И затова няма да я бъде.

208

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМир ще има когато се изпълни уставът на ООН . Всйкакви други опити за мир одначават че не се признава ООН като организация.

207

Анонимен

преди 1 година

И каква е украинската формула за мир - мир ще има като свършат укропите?

206

Зеления

преди 1 година

май не схваща, че мандалото хлопна..Разделителната линия е начертана и Украйна и Китай не са от една и съща страна..

205

Сенаторий

преди 1 година

Все едно на власт да дойдат хората на Расате , те и затва пропагандират дъщеря му в вървайвър , а и младите бг бандер,овци с нови офиси в пловдива, внимавайте, готвят ни тесла , ама не в модерния смисъл

204

съвет към Зеленски:

преди 1 година

Там дето двама си мерятПишките не си бутай насранияЕврейскиЗадник !

203

ха-ха-хи...

преди 1 година

Зеления ШУТ с контрапредложение към Китай с Украинска формула за мир...но все още няма отговор....МДАА... VолодоМОРЕ ZеленоГОРСКИ...очаквай от умрел писмо !

202

мнение

преди 1 година

Я да видим сега - забравяш да върнеш едни 3 млрд долара заем, след това продаваш завод за авиационни двигатели, ама не съвсем... спираш китайския бизнес, после парламента ти гласува резолюция против Китай по повод на Тайван, в подчинение си на стратегически противник на Китай и правиш каквото ти нареди, а после чакаш да ти се обадят и спасяват от Русия. Има някакво раздвоение на личността май...

201

Бум

преди 1 година

Снощи Русия е нанесла ракетен удар по военното летище в Одеса,от където в понеделник са излетели дронове за атака на Крим.

200

Анонимен

преди 1 година

В украйна ръководи израелец и тика страната към национална катастрофа. В България като ръководеше немеца Фердинанд, ни набута в две огромни национални катастрофи. Заради тия национални катастрофи Германия спечели една година отсрочка на капитулацията си в първата световна война. Демек и Германия нищо не спечели.

199

Анонимен

преди 1 година

Когато управника е чужда на народа който управлява, не е чудно, че затрива държавата си.

198

Хаха

преди 1 година

Другаря Си отказва да говори с ДрОгаря Зе!

197

Анонимен

преди 1 година

Украинската формула е след като Украйна претърпи огромни невъзвратими загуби, Русия да капитулира. Извод: Поредното доказателство че белото не прощава.