26

Така е ..

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис 18 Пенсионер съм и то от тези умните, дето оценяват справедливостта.Не съм госпожа.

25

Долу сащ

преди 1 година

нека го кажа по просто, светът е 8 млрд и 199 държави Колективния запад е 42 държави и 800 млн души. Колко време си мислят, че светът ще се съобразява с тях? кой е макрон да иска нещо от Иран, че и плаши!!!

24

ФАКТ

преди 1 година

27,5 милярда за Украйна Хахахахахахахахаха После войната бира между Украйна и Русия.И бебетата вече знаят какво търсят Щатите от другият край на света на границата с Русия.Всичк отова ще приключи пагубно за украинският народ пренесен в жертва от един комедиант и щатските им "приятели".Дааам тъжно но факт.

23

анонимен

преди 1 година

Този има акъл, доказал го е.

22

Деди

преди 1 година

Този клоун и Кирчо са като еднояйчни близнаци.

21

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Да допълня... Съгласен съм. По обявени войни и въвличане на други в чужди войни са не номер едно, а направо рекордьори на Гинес. Съмнявам се някой да иска да ги настига по този показател.

20

El Bulgaro

преди 1 година

До Калеко АлекоНа книжовен български език се пиша "Узаконят" вместо "озаконят". Научи си граматиката, преди да си изливаш диарията по форумите!

19

Анонимен

преди 1 година

Да гледаш бедни хора как се радват че умират други бедни хора, докато богатите им продават оръжие и стават по-богати. И чак си мислят че може да победят... Тъжна работа.

18

Да допълня...

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис То и руснаците не могат да се сравняват с американците.Все едно да сравняваш магаре с кон.

17

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Така е .. уважаеми господине/госпожо, в случая Украйна е проблема, а не Русия.

16

ХХХ

преди 1 година

Явно Тръмп не беше в интерес на САЩ ...не разпали нито една война ....файда са нямали от него ! Тоест единствения Президент на САЩ който не разпали нито една война !

15

ЬЬЬ

преди 1 година

Мирни преговори между русия и Украйна са напълно възможни само след прогонване на руснаците от окупираните територии или доброволното им напускане, което на практика,според путин, е невъзможно. В тези преговори задължително трябва да бъдат включени и милиардите репарации,които русия трябва да изплати за възстановяването на Украйна,а всички военни извършили престъпления трябва да бъдат съдени от МНС в Хага и всеки да си получи "заслуженото".Всичко друго,противно на това,ще е дълбоко несправедливо

14

Ст.Чилингиров-младши

преди 1 година

Ами това е положението, няма как да победиш ядрена държава. Преговори му е майката, колкото това да не е по вкуса на нашите новоизлюпени евроатлантически ястреби, чиито татковци и дядовци навремето ни гонеха, че слушаме западна музика.

13

Така е ..

преди 1 година

Така е Тръмп. Но първо изтегляне от цяла Украйна ,подписване на капитулация и репарации.С преговори няма да стане. Сталин не е преговарял с Хитлер каква част от Русия да му отстъпи, а е избил нашествениците.

12

Анонимен

преди 1 година

След ВСВ великата супер сила САЩ загуби всичките си войни.Защо мислите, че ще спечелят и тази , в която даже не искат да участват директно.Просто това е една провалена държава по думите и на Тръмп и на Байдън.Държава фалшифицирала нагло последните си избори за президент, чак шефа на РП в Конгреса да заяви, че е така, ама признавали Байдън да нямало граждфанска война.Просто това не е онова поколение на Америка от преди ВСВ.Някакви *** .Никаква експертиза, продажни, лъжливи.

11

баба мара

преди 1 година

празни приказки впк на сащ може да го отсвири както направи с кенеди

10

Анонимен

преди 1 година

Тръмп да го назначават за съветник в Кремъл.

9

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахаха.. абе каквото и да става, все европа ще е от страната на булката! И да напомня, че докато европата ПОДАРЯВА, то краваристан ПРОДАВА! Тоест НИЕ ПЛАЩАМЕ оръжията пращани от нас, както и тези пращани от краварите! Сега започвате ли да зацепвате кой има изгода всичко да се проточи максимално дълго???

8

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До United 24 Защо трябва да го разпорежда, след като с помощ или без помощ, Русия така или иначе ще спечели. Колкото си спомням историята от втората световна, след някоя година може да се появи "АНТИ БАЙДЪНСКА КОАЛИЦИЯ". С нея или без нея все тая. Зеленски не може да се сравнява с руснаците.

7

Калеко Алеко

преди 1 година

Да се проговаря за Мир с путинова раша при нейните условия означава да се озаконят престъпленията на путин и да му се даде възможност за нови изяви ... Тръмпич за пореден път доказва че е един луд клоун неадекватен към случващото се, подобно на тукашните русофили и путинофили ... !!!