69

Анонимен

преди 1 година

САЩ чрез своите структури, Русия чрез своите, Балканите са им по-лесна почва

68

Подготвят ни война

преди 1 година

След някоя година ще сме потърпевши на денацификация на българи ! Нито армия нито дебелите полЮцаи ще ни спасят. Тези сърбомакедонци ще ни бият , колят с разрешение на ЕС ! Защо? Защото както няколко пъти се каза СВОБОДНО(без реакция от ЕС която ги прие) от РСМ е че бугарите сме нацита ! Гответе се за звества тип Косово и то НИЕ ЩЕ СМЕ ЛОШИТЕ! ЩЕ НИ ТРЕПЯТ . Къде са големите политици на ЕС да спрат северно македонците.а? Мълчат !

67

Анонимен

преди 1 година

МАКЕДОНИЯ И БГ ТРЯБВА Д СЕ ОБЕДИНЯТ СРЕЩУ ОБЩИЯ ВРАГ - РУСИЯ И СЪРБИЯ! ТАЯ РУСКА ЛАТЕРНА ТУКА, ДЕТО НИ НАСЪСКВА СРЕЩУ РСМ, ДА ОДИ ДА СЕ СНИМА!

66

Анонимен

преди 1 година

КАЖИ СИ БЕ! КАЖИ СИ,Ч Е РУСИЯ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ! ТОГАВА ПРОБЛЕМА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ЗА СЕКУНДИ!

65

Анти Тяло

преди 1 година

Нали беше наркодилър... сега едва ли не сам се е пребил? Македонците вече усещат ветото за ЕС, което е опряло като яйце на ....

64

До 55

преди 1 година

***.... Ьо, първа България призна измислената ви държавица, неблагодарно племе!

63

перко

преди 1 година

Вето, вето и пак вето докато не признаят, че са българи!!!!

62

До 72

преди 1 година

Гостоприемни... Когато не трошат някого. Много нагли бе, пак жертва се изкараха. Аз не съм чул тук у нас някой да е пребил макефонец.

61

Анонимен

преди 1 година

И какво се оказа накрая, че биячите били платени...ай да се сетим от кого.

60

Анонимен

преди 1 година

Няма нито една медия от БГ,която да е отишла в Македония да ни покажат Македонците. Само негативни новини от там ни показват, само лоши неща. Представят ни го като някакви зверове. Аз ходя там редовно и мога да Ви кажа ,че Македонците са весели, положителни и гостоприемни хора.

59

Анонимен

преди 1 година

БГ медиии, отидете до Охрид и ше рязберете истината.Говорете със съученици,съседи и приятели на Пендиков.

58

Никола Стефанов

преди 1 година

Стига глупости! Политиците ни са твърде тъ.пи, за да организират хибридна война. Но в светлината на предстоящите избори на 2 април няма да се изненадам, ако ония от "Козяк" наливат керосин в огъня.

57

Анонимен

преди 1 година

3504 души са се декларирали като българи в Северна Македония при преброяването през 2021г. Едно голямо село, ни повече, ни по-малко. И разговора по темата умира от само себе си.....

56

Анонимен

преди 1 година

ПОМОЛЕТЕ ПЕНДИКОВ ДА СИ ПОКАЖЕ БГ ЛИЧНАТА КАРТА,ДА ВИДИМ ОТ КОГА Е.

55

гьостерица

преди 1 година

Фиромски ***.

54

Анонимен

преди 1 година

Толкова мърсотия може само в главата на просръбски *** да се роди.

53

Анонимен

преди 1 година

ВМРО ( Джамбаскикккииий) какво си мислихте? Че това ще остане така? Че няма да хванат побойниците и няма да се разбере истината ли?

52

Българин

преди 1 година

Невероятно!Тези работят яко по Оруел!

51

сдгх

преди 1 година

Аз предлагам пък в отговор-ние БЪЛГАРИТЕ да прекратим всякакви връзки с тези СЪРБОМАНИ безмозъчни!!! Ама наистина всякакви-политически, икономически, търговски, и туристически!!! Нито един БЪЛГАРИН да не стъпва повече в Сърбомания, дордето не прекратят тази подла и отвратителна кампания срещу БЪЛГАРИТЕ и България!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Защо нито една БГ Медия не е отишла до Охрид? Питайте местните за Пендиков и ще разберете дали е или не е наркодилър. Знаете ли ,че единия от побойниците е с БГ паспорт? Помолете Пендиков да си покаже БГ личната карта. За да видим дали наистина си е подал молба за БГ гражданство през декември 2022 година ,веднага след като е заловен с наркотици в Охирид? Трябва да се разбере истината. Питайте го как от анти- Българин става Българин и нацинален герой жертва.