66

Анонимен

преди 1 година

Колко руснаци трябва да погуби Путин заради болни амбиций за да се вдигне народа ?

65

Анонимен

преди 1 година

Западните санкции не засегнаха производството на крилати ракети за руските въоръжени сили.Производството на крилати ракети продължава с пълна скорост въпреки антируските санкции на Запада, пише The New York Times.

64

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Специалната военна операция до изтласкване на врага зад линията от 1997 г., каза Государят. Той каза примерно същото точно преди една година.

63

Анонимен

преди 1 година

Заместник-председателят на Държавната дума Пьотр Толстой в ефир на френската телевизия BFM TV: "За тази военна помощ, вие ще заплатите цена. Ще бъде скъпа цена - за средната класа която ще обеднява и за политиците. ... Не забравяйте, че Русия е най-голямата държава в Европа. Два пъти Русия беше във война с Европа: първият път завърши в Париж, вторият - в Берлин. Когато казвам, че Киев е нашата цел, съм скромен". телеграм/simeonoffkss/13187

62

до 70

преди 1 година

Отивай в орландовци...аз ще мина да те ''почета'' :)

61

Анонимен

преди 1 година

Западняците не можаха да разберат правилно думите на Путон какво е "дълъг процес" за военната операция - ISW и раздите друти "експерти" които се изпаднали в истерия, че Путин готви Русия за многогодишна война. Но успокойте се! Не многолетна, Русия е готова за многовековна война със запада, успокойте се. Русия разбира всичко за запада. Преди време 90те западът се опита да излъже Русия, но сега всичко свърши.

60

До 36

преди 1 година

Да това са легитимни военни цели и руснаците ги бомбандират (въпреки че основно ползват влакове за тежкото въоръжение не пътища, а и ако завземат територия пътищата после ще се ползват и от руснаците , а това не е вярно за Кримският мост) ,но енергиината система не оказва влияние на военните , основно я атакуват за да накарат мирното население да протестира срещу войната

59

Чокабеца

преди 1 година

Да праща атома и да не се мотая...стига ги е галил с перо...да ги приключва по-бързо !

58

Трибуналът

преди 1 година

Трибунал ще има със сигурност, но не в Хага, а в Донецк. И присъдите ще бъдат изпълнени според законите на Руската федерация. На никой няма да му се размине.

57

Химарс

преди 1 година

Каква файда от тая война,умирах хора а тия двамата Путин и Земенски само си разменят закани.Що не идат те да се бият.

56

ФАКТ

преди 1 година

Путин отдавна трябваше да ни анексира.

55

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя Путинг много нагъл. Кой бил за почнал, ми кой нахлу в Украйна!? Имперски чук!

54

до Бесен

преди 1 година

Може да си бесен, ама надали си тесен ! :) Хага не я признават нито русия нито фащ :) Дрънкааш на изуст...не аби въздуха

53

Бесен

преди 1 година

Пyтя ще отнесе още много бой преди да го преселят отвъд!!! Украинците ще страдат, но всичко се пише на негова сметка и няма да му размине! Единственият сценарий, в който остава жив, е като подсъдим на воененен трибунал в Хага. Всичко останало е вариация на края на Кадафи!

52

до 58

преди 1 година

Ти пък вриш от акъл, таткоо ти да си беше направил вазектомия да не абиш кислородеца :)

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56. Безмислено е тъй като така или иначе нищо не могат да променят. Само за присмех стават. Обаче обичам да ги бъзикам.

50

Анонимен

преди 1 година

До до 54Прав съм, не си много умен.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53. Той Зеления да не би да тича най-отпред на войските с калъчката ?

48

Анонимен

преди 1 година

До До 49 ами като не слагат хората знаци сорросоидите слагат дори си слагат по няколко наведнъж. Слагай и ти !

47

до 54

преди 1 година

Жените и децата са на слънчака бе деди...у 5 звездни хотели, в които твоя крак никога няма да стъпи !:) хахахаххаха