42

Анонимен

преди 1 година

Ехати проучването, всеки сам си преценява.щ дали му стигат. Тия дето казват, че не им стигат парите цъкат ефбетчето и теглят бързи кредити за нов айфон. Не яярвайте на глупави проучвания.

41

Спокойно

преди 1 година

За сметка на това увеличават двойно лихвите по кредитите...за да забогатеем.

40

Анонимен

преди 1 година

Слава украине, важното е клоунчето зели да е добре и да има за джендърите.

39

Анонимен

преди 1 година

Ами че то нищо не са едни 75 процента. По добре сме от много държави. Сомалия например

38

Анонимен

преди 1 година

да бе ??? 75% от хората не могат да си покриват сметките .. а по улиците е пълно с коли ..

37

Х417

преди 1 година

Няма проблем, нали си имаме едни 25% който си живеят добре вместо нас :) . Това лустро 10% е на предприемчиви хора който го заслужават и 15% иzроди крадливи.......

36

Земеделец

преди 1 година

Цените хвърчат! И аз пробвах зелето на 2 лв., ама така ми остана!

35

Марсел Попов

преди 1 година

Бaньo е беден защото е пpocт !

34

37

преди 1 година

Къде в статистиката се вижда каква част от "ежедневните разходи" са за вредни навици като цигари, наркотици, алкохол, непрекъснато ползване на лично МПС, преяждане, ходене по места със 100 децибела и т.н.? Къде в статистиката пише колко се харчи за изнржване, за поддъжане на висока температура през зимата и на по-ниска през лятото, в резултат на което организмът заболява много по-често и след това се трови с лекарства, които от своя страна ставят все по-слъпи? А Книгите защо се правят скъпи?...

33

До 38

преди 1 година

Преди 30 години, кви кредити, кви 5 лева? Че и-бързи? Алоо...

32

Анонимен

преди 1 година

Хвалбарите на соца се появиха.

31

до 28

преди 1 година

Само да обясним, че в чужбина *** не успява. Не си успял, ако креташ под наем или с къща в прованса бачкащ в някоя фабрика. Успял си, ако от пасивния си доход можеш да си живееш охолно. Хора без професия и образование рядко успяват. *** не е успял на запад. Няма пари за нищо смислено. НИто за нов автомобил, нито за хубав дом. 99% от емигрантите полагат най-нископлатения труд. Вече е тежко, ако емигрират кадърни хора, но е рядкост.

30

Анонимен

преди 1 година

Еми при тези цени нормално.Цените наистина хвърчат, абсолютно всичко поскъпва така че как да ги покриват.

29

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че преди 30 години хората можеха да си позволят всичко, парно, топла вода, храна, БЪРЗИ КРЕДИТИ от ДСК.... всичко имаше.

28

Анонимен

преди 1 година

Мнозина, освен да врънкат, не умеят да говорят за нищо друго. Стана модел за "светски" разговор. Да се мрънка е срамно. Както е каза; Алеко Константинов преди 130 г, : Сега хората живеят много по-добре но съотношението доволни - недоволни не се е променило" Да се мрънка е срамно!

27

Анонимен

преди 1 година

Докато полицията пази Митрофанова пред руската църква ще е така.

26

Анонимен

преди 1 година

Над 75% процента от българите явно изобщо не им пука дали си покриват разходите или не. И това се показва от ниската избирателна активност, гласуване за едни и същи партии и неподкрепата за различни реформи. Сърцераздирателните словоизлияния във Фейсбук и други форуми и цъкането на минуси, пръстчета и сърдити личица, не се броят.

25

Анонимен

преди 1 година

Даже малко ми се виждат, при условие, че у нас едно 85% от населението са тотално, ама тотално функционално неграмотни бачкатори. Вече ми е жал как лекар или учител взимат по има-няма 2-3к, колкото взима складов работник. Разни там държавни служители как ми живуркат с 2к месечно изобщо не ме интересува. Въпрос на избор е кой как ще си нареди живота. Дали ще въртиш геврека на баничарката, ще береш малините или да се изучиш и да си гледаш живота.

24

Анонимен

преди 1 година

Така е в земния рай!

23

Копейкин

преди 1 година

като въведе рублата, всички ще сме равни! Богати няма да има!