33

Анонимен

преди 1 година

По-добре без ток, но и без руснаци, отколкото с ток, но и с руснаци!

32

Анонимен

преди 1 година

Дано им уврат тиквите, нонадали.

31

Анонимен

преди 1 година

Газ по украинските фашисти ,които че духат супата )

30

Анонимен

преди 1 година

Членството на Украйна в НАТО застрашава националната сигурност на Русия и е против интересите на Русия. Целият свят видя какво ще се случи с всеки, когато някой тръгне срещу интересите на Русия.

29

Анонимен

преди 1 година

Русия ще осигури мир в Украйна при условията на Русия.

28

Анонимен

преди 1 година

На 23 ноември във Върховната Рада партията "Европейска солидарност" внесе законопроект за забрана на православната църква.

27

Боли ме yя

преди 1 година

Ами мога да им пожелая само Мери кристмъс и хепи Ню иър.

26

Гиб Мелсън

преди 1 година

Украинците действат бързо. Вече са направили държавен сайт drovaE , където всеки украинец може да си поръча, плати и получи до 15 кубика дърва. Няма ток, но имат гори и действат бързо и яко. Пускат и видеа обучителни за украинците как да се приготвят за студената зима. Напишете на ютюба Зима 2022. Як приготуватись Там на украински точно и подробно как можеш да спестиш и последната молекула енергия.

25

в България

преди 1 година

са повече, когато снегът ни изненада.

24

Кога ще свърши

преди 1 година

Когато Тръмп спечели президентските избори в САЩ. Той е прагматик и ще нареди на Зеленски да преговаря за мир (иначе ще му спре доларите). Тогава войната ще свърши.

23

Анонимен

преди 1 година

Ужас ....

22

юбералес

преди 1 година

За 80 години светът видя големите топки на Хитлер и голия *** на Путин.

21

юбералес

преди 1 година

В Украйна има 35 хил. населени места.

20

Пич

преди 1 година

Така е. Човек помъдрява като изкара една руска зима. Първо така са помъдрели французите, после немците. Сега и укрите ще помъдреят. Току виж на пролет разбрали колко са глупави и прости, та да се избиват със собствените си събратя за кефа на Западналия Запад.

19

Анонимен

преди 1 година

До До Гиб Мелсън, момчето получава евраци за работата в руска тролферма. Не го мисли него.

18

Ген. Макрегър каза:

преди 1 година

Украйна сега е военна зона, подложена на същото отношение, което военните сили на Съединените щати приложиха на Япония и Германия по време на Втората световна война, във Виетнам през 60-те години и в Ирак в продължение на десетилетия. .......................... И още: В това време администрацията на Байдън многократно извършва непростим за демократичното общество грях, отказвайки да каже на американския народ истината, че Украйна не печели и няма да спечели тази война.

17

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Как тази медия публикува такива фалшиви новини срещу демократичните ценности. Хората се топлят, готвят и къпят с демокрация. Нямат ток защото е руска тоталитарна екстра и се борят с руснаците.

16

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нямали ток по време на война. Горките. Живи да ги ожалиш. Война а пък нямат ток. Ама пък са живи и никой не стреля по тях. Ако искаше да ги избие кремълския джудист щеше да го направи още февруари. Целта на прекъсването на тока е украинците да минат на дърва, да си изсекат горите и така да няма къде да крият американските Химарси и другата военна техника. Като изсекат горите и войната свършва. Малко бавничко ще стане, но руснаците не бързат, за две три зими и украинците ще се оголят без гори.

15

Това е Фейк

преди 1 година

НЕ е възможно! В същия ден на бомбардировките вечерта обявиха че всичко е възстановено. Явно после вече, без причина или просто от застудяването, нещо зациклят с тока. ** Чудно е всичко това,тъй като укрите по принцип се възстановяват още преди да са ги бомбили....хаххахаха. ..

14

Анонимен

преди 1 година

Тези дали не направиха войната,за да ограничат потреблението на газ и петрол заради измисленото им глобално затопляне?И тамън да затрият колкото се може повече хора...Май така стана.Всичко е постановка за преминаване към зелена енергия,даже името на Зеления е подходящо избрано за ролята.Трябвало е да ни бъде новия световен лидер,а се оказа наркоман...Попрекалили са с наркотиците и те като него май.Нека невинните жертви им тежат на съвестта.