12

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Ох, горките русофили, жал да ти стане... ***-руската "армия" е разбита, татаро-удмуртите се влачат с откъснати ръце и крака около горящите си танкове, вашият вожд Пу-тя се крие като пу*ка в бункера, сакън да не го отрови някой... Няма никаква надежда за русофилското сърце! Или, не! Сега ще чакат другарят Кси да дойде да ги освободи, но за тяхно нещастие китайската армия от плъх-оядци е по калпава дори от армията на ***-руските монголоидни хомосексуалисти...

11

АнонимеН

преди 1 година

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ 10-СЕТИЛЕТИЯ СЪМ ЗАПОМНИЛ ОТ ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА НОСТРАДАМУС , ЧЕ КРАЯ НА СВЕТА Е ОКОЛО 2030-ТА ГОДИНА ВЕРОЯТНО 2029-ТА ГОДИНА НАЙ-ТОЧНО И ИДВА ОТ ЖЪЛТАТА РАСА! ТАКА СЪМ ГИ ЗАПОМНИЛ НЕЩАТА И НЕ СЕ ШЕГУВАМ! КОМУНИСТИТЕ НИЩО ЧУДНО И ДА ОТСТЪПЯТ В УКРАЙНА И МОЖЕ И РЕЖИМА В МОРДОРСКВА ДА ПАДНЕ НО С КИТАЙСКИЯ ЧЕРВЕН РЕЖИМ НЯМА ДА Е ЛЕСНО! И НЕ СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ ЩЕ Е 2030-ТА ГОДИНА МОЖЕ ДА СТАНЕ ПО-РАНО! САМО ПОМНЯ, ЧЕ ИСТИНСКАТА 3-ТА СВЕТОВНА ИДВА ОТ ЖЪЛТАТА РАСА!

10

В името на света

преди 1 година

Мисля, че няма смисъл Китай да напада собствената си територия наричана Тайван. Също така мисля, че е крайно време някои държави пострадали тежко от САЩ да се обединят и да решат проблема с разпалването на войни по света с единно, категорично и безусловно действие! Русия, Китай, Индия, Иран, Сирия, Афганистан, Ирак, Сърбия, Виетнам, Венецуела, повечето страни от Арабската лига и др. трябва да ревизират различията помежду си и да отговорят мощно. САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ!

9

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Нахалството и заплахите на китайските ко-мун-яги свършват там, където срещнат железният американски юмрук! Ако се съобразяваш със смешните жалки заплахи на червените плъхоядци, то те ще ти се качат на главата. Дори най-малката демонстрация на сила кара плъхоядците да си подвият опашките - "Дават ли ти - еж, бият ли те - беж!". БабаПелоси кацна, направи си посещението и излетя, показвайки на Комунистически Китай че са просто едни треторазредни слабаци.

8

Анонимен

преди 1 година

Съвършено необосновано заявление на Дън Сяодзюн "Убедени сме, че българската страна може да различи правилното от грешното". Не може, защото не е независима, а постоянно изпълнява вредни за народа чужди заповеди.

7

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Китай е просто една изостанала азиатска ***, чиито доходи са от продажба на евтиният труд и органите на 1млрд роби

6

Западняк

преди 1 година

До 4. Не, не е, каза ти факти. Може би ти трябва да се прегледаш.

5

Анонимен

преди 1 година

До 4, ами дай да се видим на живо да ти покажа!? Да видим в лицето ще можеш ли така д ами говориш, или ще пелтечиш и ще се извиняваш? А иначе - оли-гофрен е тоя неизвестния дето те е правил!

4

Демократ

преди 1 година

Типично за комунист - всички други са виновни, само не и те.

3

Анонимен

преди 1 година

Айде, айде, само бучахте, а се видя че ви е страх! И какво стана - изхарчихте сума си и гориво за да правите някакви безсмислени маневри, а не предприехте нищо съществено... Не посмяхте да свалите самолета на Пелоси, така че е ясно че само плашите гаргите

2

Удри по

преди 1 година

Западните Жендрс, докато Болният им Акъл се Разкапе от Радиацията!

1

По същество

преди 1 година

Свърши Pax americana.