107

Анонимен

преди 1 година

Децата на богаташите от уж вражеските системи, си учат в едни и същи училища от малки и всеки си заема позицията, останалата част я дресират с технологиите за контрол, така е било винаги

106

aZ-ът

преди 1 година

Явно ЗАПАДА смята, че всяка държава, която се развива и може да им отнеме доминацията е сатрапия и диктатура и трябва да се демократизира. Русия, Китай ... Истината е, че ЗАПАДА УМИРА. И като всяка велика империя (Рим, Египет) умира отвътре навън. Обществото им е разделено, играят роли цял живот, не смеят да кажат, какво мислят, етносите ги превземат отвътре. Западната империя умира. Но както съм казвал - последните години на всяка империя са най-гадните и отблъскващите.

105

Анонимен

преди 1 година

До Боби В Япония се допускат мюсюлмани, не си запознат. ОСтаналото на практика е потвърждение на това, която казах: че русия има "ценностите" на примитивно общество. Впрочем, аналогията с Кувейт води един аналогичен пример относно "ценностите" ви: в Кувейт, Афганистан и прочие назаднали общества, управлявани още с племенни закони, също "семейството" е основата на основата. Интересно, че в тези страни разбирането за семейство е жената да няма равни права с мъжа.Ти с такива "ценности" ли си, Боби?

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 122 - СЕРИОЗНИ ПРОПУСКИ ПО ИСТОРИЯ. ПИТАМ ТЕ КОЙ Е АТАКУВАЛ РУСИЯ 2 ПЪТИ. Да Твърдиш "нацисти" са Руснаците е да кажеш Исус ще унищожи света!

103

Анонимен

преди 1 година

Май в цял свят няма никой, който се интересува от мнението на НАТО?!

102

Анонимен

преди 1 година

До 119 "АЙДЕ СЕГА И НА БОБИ И НА МЕН ДА КАЖЕШ КОЙ АТАКУВА 2 ПЪТИ Русия и КОИ са точно "нацисти" в Русия" Само за последните 20 години Русия води: 2 войни в Чечня (жалко, че Боби така се пъна да обянсява как било руска ценност да остави другия да живее както реши), една в Грузия, една в Приднестровието, и сега тази в Украйна. Няма да споменавам косвените войни, в които беше основен участник като тези в Нагорни Карабах, Сирия, Либия и Югославия. Русия изпълнява всички 14 критерия за фашистки режим

101

Анонимен

преди 1 година

През натото ми е какво смята НАТО, никога не ме е интересувал мнението на разни ***.

100

истината

преди 1 година

Единствения който заплашва световния мир и който подклажда войни, в това число и украинската са САЩ и наглосаксоните

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 Когато "най-голямата" ти ценност е да мразиш, това казва всичко за останалите ти "ценности".

98

Анонимен

преди 1 година

NATO е единствено и само ОТБРАНИТЕЛЕН АЛИАНС и в това му е грашката, защото по този начин се лишава от мобилност, адекватност и бърза намеса. Задейства се едва когато го нападнат.

97

Анонимен

преди 1 година

За момента по-голямо зло от рашистите няма... Всички усилия за мир в Европа минават през поражение на фашистка Русия в тази война.

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95 Да взема аз да ти кажа коя е най голямата ценност на руснаците, хомосексуализма там е забранен със закон Няма прайдове и разни мекотели не ти навират в лицето извратения им начин на живот.

95

Анонимен

преди 1 година

Нали тук никой не си мисли че НАТО ще ни нападне? Опасността идва от Сибир шоту са гладни скакалци! Затуй, за да има мир, бомбите в Сибир!

94

Анонимен

преди 1 година

До Боби 1 трябва да е някаква перверзна шега на фона на постоянните войни на руските нацисти със съседите им, включително и тази с Украйна. Останалото са "ценности" на първобитно племе нямащи нищо общо с мдерните общества (даже няма да коментирам по същество съдържанието им). Излиза, че според самите русофили, руското общество е едно общество от ***, които не са еволюирали в последните 10 века.

93

Банда убиици

преди 1 година

НАТО е криминална структура съществуваща в нарушение на ДОВСЕ от 1990г.И те тръгнали да учат и обвиняват другите.

92

Факт

преди 1 година

Нато са основният вредител и заплаха за мира в света.

91

Анонимен

преди 1 година

Ами да нападат Китай. Нали така прави НАТО когато нарочни някой за заплаха, само че тук ще настъпи мотиката, защото това не е като да напада камилари и разни дребни човечета по джапанки въоръжени само с калашници.

90

Анонимен

преди 1 година

"Световния ред"? или редът на една държава основно и един куп пешки?

89

ПФУ

преди 1 година

Според проучвания нафтичката на путин е на привършване, а приходите от нея са два пъти по големи от тези от газта! Тогава слугинажа Беларус, русофилите а също Китай ще разлюбят и ще се отдръпнат от Сибирия ! Затова сега сибироидите са се втурнали да лanaт нови, богати на полезни изкопаеми земи под благороден предтекст !

88

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя дядо НАТО взеха напоследък много да го стряскат. Все пищи, че някой бил заплаха. Вероятно си е забравил селеногина и повтаря като изтъркана плоча едно и също.