68

Анонимен

преди 2 години

За русна само бой докато му омекнат зъбите. ТазиМонголоидна сганРазбира само езика на тоягата и острите зъби.

67

БГ фанариот

преди 2 години

Никакви преговори с лъжеца Путин!

66

БГ Патриот

преди 2 години

Никакви преговори с лъжеца Путин.

65

Анонимен

преди 2 години

Хм, преговори ще има след изтегляне на всички руски войски от Украйна доброволно или със сила. Тоя още не е осъзнал, че ще загуби войната.

64

Клоунът Зеленски

преди 2 години

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е над 3 лева за литър.

63

Анонимен

преди 2 години

Украинците: Пратили сме на другаря Путин вече 50 мирни договора, той ги отхвърли всичките. Путин саботира мирните преговори.

62

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново - Никой не знае САЩ какви оръжия имат , те не се хвалят кат *** от кремъл , а и заявиха вече че не се страхуват от заплахите от ядрен удар .

61

Антонов

преди 2 години

Путин още ли е във Урал в бункера? Американците му заявиха в прав текст че ще го държат лично отговорен и колкото и надълбоко да се крие няма оттърване.

60

СашкоЧекиятаПернишки

преди 2 години

Нека да е за урок на всички, които се захващат с краварите. Те само доят, опростачват и сетне изоставят ограбената страна.

59

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.

58

Анонимен

преди 2 години

Съвет към украинците: Пращайте на Путин и Лавров мирни договори всеки ден и те нека да ги отхвърлят. Те ще са виновни, че не искат мирни преговори.

57

Анонимен

преди 2 години

"Надай се коньо на зелена трева".Така Зеленски и зеленясалите се надяват на САЩ.А САЩ вече почна да "помага" на Тайланд.Няма да се намеси САЩ или Европа.Не разбрахте ли?

56

Тамерлан

преди 2 години

Путин много меко подхожда даже, за което го и критикуват в Русия. Но човека е хуманист, иначе извергите азовци и ония от бесния сектор щяха да грозят дърветата от Лвов до Крим.

55

Анонимен

преди 2 години

Путин ще отиде в рая, а САЩ само ще сдохнат.

54

БГ Патриот

преди 2 години

Хахахаха, все едно Хитлер като стигна до Москва да поиска преговори за да се узаконят границите към моментното разположение на армиите. Нееееее съвецкиМонголоиди. Ще връщате всичко обратно барабар с Крим, плюс репарации и ще стоите в изолатора поне 20 години мамичката виРусо-фашистка!!

53

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 53: САЩ не че се бавят, ами не им стиска. Наясно са, че срещу хиперзвукови ракети като Авангард нямат никаквазащитаТези ракети са като боздугана на моя Бахри

52

Путин

преди 2 години

ти пък саботираш мира. Няма вече СССР малоумно джудже! Време е да си ходиш. Ако искаш родината ти(Русия) да тръгне по път на еволюция . Колкото и да им се иска на дъртите генерали и комунистически търтеи ,времето Ви свърши. Факт примирете се. А за Американците не се притеснявайте те ще се изпозастрелят сами съвсем скоро. Вашето време изтече.

51

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен *** е тоя. Едно е ясно - санкциите няма да отпаднат, докато фашистка русия се намира на територията на чужда държава в ролята на окупатор.

50

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 53: САЩ не че се бавят, ами не им стиска. Наясно са, че срещу хиперзвукови ракети като Авангард нямат никаквазащита.

49

Хирургическа останка

преди 2 години

Идва 31-ви и да се махат.Да останат само тези,които не подкрепят киевския режим,нацистите и българоубийците.