98

Анонимен

преди 2 години

Била и Кауфланд замениха фалиралите заводи на соца дето бачкаше полуграмотната част от плебса!

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 - 5 години образование и накрая ти казват "ааа трай си тука и слушай какво казвт от общината, па ако не та кефи - в Била търсят работнички!". Защото точно това се случва в момента!

96

Анонимен

преди 2 години

Как ще обощя образованието си след 8-ми клас?"Подоготовка за матурите!" - Това е! Разбрах, как да изкарам 5.80 по БЕЛ и 5.70 по химия! И това беше! Друго нищо не разбрах. Нито БЕЛ-а помня, нито химията! Според тези показатели, трява да съм сред то 5% на учениците. ХАХХАХА!

95

до до 76

преди 2 години

Знаеш ли че по времто на Рейгън икономиката на САЩ беше пред пълен крах???? Знаеш ли, че благодарение на болшевишките олигарси в СССР беше осъществен тих политически преврат подкрепен от шефа на КГБ Андропов...Никому неизвестния Горбачов чий ставленик беше според тебе? Досещаш ли се как Щатите се измъкнаха от Нова Депресия? Благодарение на Разпадането на СССР и Соц. Блока! Днес, Щатите са в същата тежка икономическа ситуация и какво правят за да се спасят??? Война! С кого??? С Русия!

94

Анонимен

преди 2 години

До Daaaa - Прости ми, но какво лошо има в това? Ааа, забравих - крайнодястана капиталистическа идея - бачкайте здраво! Слушайте и шефа, дето бачкал по-здраво от вас! Той става в 5 сутирната,а ви мързеливци, искате да повате работа в 8 ч. и да си търгвате в 16 ч. Иначе, каот кажеш - шефе, дай подобаващ процент от печалбата, че ти прибираш 95%, а на 60 човека даваш .... 5%, шефчето пак "ааа, аз работил, аз рискувал" - ми и аз искам, да рискувам бе, тикво загубена, ама не ми дават!!!

93

Анонимен

преди 2 години

Що не станете даскали да оправите нещата с личните си качества?

92

Анонимен

преди 2 години

Извод? Не си прави изводи за това, колко е умен някй, зщаото не знае почти безполезни тривиалности ...

91

Анонимен

преди 2 години

Да , децата трябва да се гледат целогодишно ,ако може и нощно време , за да можем родителите да си ходим по молове и спа центрове необезпокоявани .

90

Анонимен

преди 2 години

"И пет пъти по умни от ония на запад, един ме пита от каде си, казах България, а ония вика, ааа това е в Сибир някаде, не знаят картата на Европа"А повечето българи си мислят, че Финландия е скандинавска страна и в нея се говори на финландски.

89

Анонимен

преди 2 години

В София половината училища може спокойно да се затворят, защото там узителте вместо да учат децата, упражняват върху тях психологически тормоз водещ до психически проблеми. Абсолютно некомпетентно преподаване и ръководства които виждайки проблемите си затварят очите. Липса на адекватно обучение по математика и всички природни науки. Учители разчитащи на уроци и школи да им свършат работата.

88

Анонимен

преди 2 години

Редица борйлери потъркват ръчици и си казват "сууупер! Сега ще има кой да ни гледа децата и лятото!!!".

87

Даскал

преди 2 години

Аз търсих 8 работни дни районния кмет. Не дойде и една минута!

86

Анонимен

преди 2 години

Заради ткаив глупсоти заделям огромни суми, коти ще остиват за частнто обучение на децата ми. Тая училищна индоктринация, по 10 месеца в учлище, не ми я хвалето. Какво научих аз, с което може да изкарам пари? НИЩО! Научих далеч повече по математика от леля си, която ми преподаваше. За 5 месеца с нея, буквално минахме 5-6 години в училище. Научих повече за компютрите от Ютуб! Научих повече за литературата, като ... четох книги, вместо да зубря, какво ТРЯБВАЛО, да напиша в ЕСЕ.

85

Daaaa

преди 2 години

Даскалите са свикнали от соца да дремят половин година вкъщи, останалата половина по 3-4 работни часа. Сега и с ковида само търсят как да се скатаят. Искат лятната ваканция първолаците да научат всичко та да са айляк през годината

84

Анонимен

преди 2 години

Всеки учител, директор, дори ученик ще ви каже, че систмеата е прекалено натоваране, а сега си мислим, как да я направим още по натоварен. Много правила и часов били проблем ... хмм, как да го решим? АМИ ЩЕ ДОБАВИМ ОЩЕ ЧАСОВЕ И ПРАВИЛА!

83

7

преди 2 години

Това е най доброто в нашето образование, колкото по малко са учебните дни, толкова по добре за децата.

82

Анонимен

преди 2 години

12 години обучение и какво? Оооо, знам какво е полимеризация! Уууу, знам какво ознава абдикация! Ееее, знам да нарисувам на дъката безнанолче! Знам фомрулата на гасената вар! ИХААААА! И кво?

81

До 76

преди 2 години

То и в СССР беше най евтино и с ниски доходи, и нали знаеш какво стана?

80

Анонимен

преди 2 години

Може ли министерството да покаже статистика в коя държава , колко се учи и колко ваканции имат през годината .... без почивните събота и неделя , а не просто да хвърля едни твърдения , за които се съмняваме. У нас още е месец май , а в класните стаите вече е толкова задушно , че децата мислят , не колко е две по две , а кога ще излязат в междучасие ,за да си купят нещо разхладително , и излязат на двора , за да дишат по-нормално.

79

до анонимен

преди 2 години

"""След като американците са ***, логически руснаците са умни!"""" ----- Руснаците "Бяха" умни, докато не започнаха да адаптират образованието си по западната образователна система! През 2003г. в Русия беше приета западната Болонска образователна с-*** , та за 19 години, днес, в Русия си вече си имат така нареченото "загубено поколение" !!!