19

От народа

преди 2 години

Това е отвратително, когато някой се меси в политиката на чужди държави. Затова не харесвам запада. Не да грамотни и не знаят за какво иде реч. Ние трябва да си отстояваме правата и е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да защитим българите, техните права и т.н. е новоизлюпената така наречена Северна Македония. Друг изход няма. И ако, бъдем твърди и настоятелни, то ще стане. Тдб!

18

Анонимен

преди 2 години

киру сложи желязни порти и огради пред НС. като инсталира катранените казани и снайперистите се очаква окончателно решение по въпроса

17

българин

преди 2 години

Мисля, че премиерът ни трябва да изгони всички руски шпиони от България. Не мога да налагам изисквания към чужди държави, но ако и македонският премиер направи същото, мисля че ще се споразумеем и С. Македония ще бъде приета в ЕС.Това впрочем е по-добре и за България, тъй като в Скопие ще има засилен контрол от ЕС.Например, ще се гарантира признаването на българския за малцинствен език, каквато е практиката в целия ЕС!

16

Цъ

преди 2 години

България с призив към Европа. Куку.

15

Бъ

преди 2 години

Днес времето ще е хубаво.

14

До 1

преди 2 години

Голям мерак да напуснем ЕС. После какво - автономна республика на Русия ли да станем? (Може и турски вилает ). Ай ходи си яж рублите в Москва, дето няма да те бръснат и за слива.

13

стоян

преди 2 години

Не случайно от вчера парламента е с монтирани железни решетки.Ако мислят да правят компромиси с българската история то никакви решетки няма да ги спасят.Ще блокираме националните предатели вътре.Азовстал ще им се види песен.

12

Анонимен

преди 2 години

Да подпишат ,че всичко преди 1945 е било българско ,история ,царе ,писменост ,култура всичко.След тази дата на масата на Тито е създадена македонската нациция и писменост.Подписвате този документ и получавате шут в -г-ъ--з-а и влизате в ЕС толкова ли е просто

11

Анонимен

преди 2 години

Направо да се чудиш, що всеки е с призив към нас и ни дърпа, още малко ще си помислим, че сме некаква световна сила :))) Че сме геополитически важни, така е, ама от нас какво толкова зависи, чак се учудваш :))

10

Анонимен

преди 2 години

На бюрократите от Брюксел,да се дадат документи от различни източници,да прочетат БГ историята и тази на РСМ...и да проумеят нещата...а не да повтарят като папагали едно и също...

9

Анонимен

преди 2 години

Ако макетата толкова искат да влязат в ЕС да изпълнят условията.Ние няма да им клекнем.

8

Анонимен

преди 2 години

Наближава 24-ти май и ни подготвят за официалното предателство на Кирил Петков:(.Той май доста държи на PR-а.Ако види,че българите все пак са против ще отложи речта.Всичките му мерки против инфлацията са му с цел PR...иска да го харесваме.Ще го харесаме когато стане истински българин,защото за момента се държи като чужденец.

7

българина

преди 2 години

само да попитам какво решение ше намери скапаната ЕК за резулатата от бребровянето на българите в Макаедония 3500 но пък 150 хил са бг гражданство, което се издава на база македонски документи? чакам решение на проблема неща стни лицемери

6

Анонимен

преди 2 години

Македонското правителство обаче трябва да изпълни своя ангажимент за промяна на Конституцията и прекратяване на негативната кампания срещу българските граждани. - Те нали уж били БЪЛГАРИ?! :))) Как може тоя така да се изцепи не знам. Както и да е. Македония я забравяме. Това беше :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Европа да вземе да прочете внимателно българската история и тогава да дава акъл!

4

Анонимен

преди 2 години

Защо толкова бързат за тая Македония да я приемат толкова ли е зле работата

3

Анонимен

преди 2 години

Брюкселските вролентяи да си гледат в тяхното канче, че както върви няма да има къде да ги приемат.

2

Анонимен

преди 2 години

Никаква прошка. През 2020 в РСМ изгориха българско знаме. Ние нямаме пленено знаме през цялата история, но ИМАМЕ ИЗГОРЕНО ЗНАМЕ.

1

Шейтаня

преди 2 години

Извиване на ръце! Да пуснем в тоалетната българската си история за благото на ЕС и кака Урсула. Колкото по бързо напуснем тази клоаака,толкова по добре за България!