79

Хехе

преди 2 години

Киро Бутафорията.Звучи добре, но ни действа зле..

78

Анонимен

преди 2 години

Как може да накарате бойко гранатомета да седи цяла нощ на дървена пейка :) Цяла нощ плаках за този чувствителен бистришки тигър :)

77

Анонимен

преди 2 години

Късно е за коментари. По-добре е да почнете интервюта с всички онези глашатаи,които ни доведоха това ЧУДО за управници.Те не бяха никак малко ,но сега са се снишили, понеже вече не е Реклама да говорим за Промяната.

76

до 89

преди 2 години

Да ,за последният месец-март бяха 2000.А същата работа работя от 1989-та година!Не знам ти на колко си години и дали имаш представа какво е и хляб от магазина да не можеш да си купиш.Тогава с онези 4 долара купувах само сол и захар!Който е тогава живял и работел-питай него.По зле бяхме и от лагерниците в Освиенцим.

75

Анонимен

преди 2 години

До Нео 90 Поне колкото пъти каскетът е осъден за незаконни действия, но ние му плащаме изцепките.

74

до 85

преди 2 години

Ако прочетеш историята на Сони например ще разбереш как са забогатяли.Създават първият в света транзисторен радиоприемник,телевизорите Сони Тринитрон,Уокмените.Продават и печелят.А у нас няма нито Сони,нито Интел ,нито Сименс,Нито Бош!Никой богат не е забогатял праведно! Съгласен ли си?

73

Анонимен

преди 2 години

Всеобща амнезия :) Прикриватурата забрави как с чатове и пръскачки държа 7 месеца Иван Тодоров в ареста, а после не повдигна обвинение. Не е зле някой да й напомни :)

72

У бре

преди 2 години

Много приказки за една велика пародия на власт. Не се хабете,ПП и Ко(алиция) не го заслужават.Ние също!

71

Нео

преди 2 години

Питам: Колко пъти Дамаджаната трябва да се провали, че да се усетят че е пълен некадърник?

70

Handel

преди 2 години

До възмутен: Ами значи за 4 долара си работил. Дано днес да поработваш повече.

69

Изпълнители

преди 2 години

Ами Кирчо, Рашков и Кокорчо са само изпълнители на поръчката за арест на Бойко от Божков !

68

Handel

преди 2 години

Ха ха... вчера на герберасттие им бяха потънали гемиите. Скъсали се бяха от спамене по форуми и фейсбуци, а платеца изведнъж изчезна. Днеска обаче живнаха и пак награбиха клавиатурата.

67

възмутен

преди 2 години

Ако Бойко Борисов е Виновен,Жан Виденов невинен ли е? Не знам дали Борисов е виновен или не е но си спомням как при Виденов за същата работа която и до днес работя получавах 4 долара месечно.И никой до ден днешен не се запита защо! И после *** вярвай на правосъдие,МВР,наша и/или европейска прокуратура!Тия сега си разчистват политически сметки и борбата е да не са фирмите на ония,а на тия!Хвърлят ни пясък в очите!

66

Handel

преди 2 години

Не е арестуван "лидер на опозицията", а лидер на бандитите.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 Излиза, че прокуратурата може дори да лъже безнаказано. Това излиза. И не е новина.

64

Анонимен

преди 2 години

Всички арести, с които прикриватурата се хвали, бяха незаконни, без доказателства :)

63

Анонимен

преди 2 години

Много е важно, преди да кажеш хоп да си готов да скочиш. Сега, дори и Киро да е прав, излиза, че не са подготвени със солидни доказателства и всичко е цирк, за пред медиите. Дори и прокуратурата да е против теб, не значи да арестуваш некого показно с неясни обвинения, само за да го освободят 24 часа по-късно. Какво и на кого доказваш с това!?

62

Анонимен

преди 2 години

Спецов и хазарта, лъжи, лъжи, лъжи, така както само Василев-Спецов, си знаят.

61

анонимен

преди 2 години

Ако съществуваше ***, то трябваше да му се направи голям upgrade та да отчете някак си неадекватността на управляващите. Хайде сега мерете рейтинги.

60

Трябва

преди 2 години

Трябва им терен за кражби. Опозицията им пречи. Тези гладни колежанчета трябва да се нарушат. После ще отидат навън дано успешни. За това хич не ти интересува колко плащаме за парно, вода ток гориво. Усмихнатите крадци на Радев, вън от България. Пак ли ще плащаме за експерименти на чужденци.