127

ДртПрч

преди 2 години

След тия санкции Русия стимулира и увеличи собственото си производство и де факто стана самостойна и независима от западните икономики. Не внася почти нищо от тях, освен луксозни стоки. Другото или си го произвежда сама, или го търгува по-евтино в БРИКС. А в това време ЕС плаща най-високите сметки за ток, газ и автомобилни горива в целия свят, а от там и за всичко останало, за което трябва ток, газ и транспорт.

126

Анонимен

преди 2 години

Санкции до дупка! Да им дойде акъла. Гладът е по-силен от ракета.

125

От хората

преди 2 години

Абе льо-лювци ,вижте кой се въздържа.Хайде на евтиния газ.

124

Съвет

преди 2 години

Руснаците треба да си продават нефта и газта и да не и се чува гласа , а те само глупости правят .

123

Анонимен

преди 2 години

Кога беше последния път, когато Русия спечели голяма война без чужда? помощ? Студената война изгубиха, ВСВ се спасиха с американските доставки, ПСВ ги биха здраво. Остава освободителната война, но и там и некадърната им тактика доведе до боевете при Шипка, където ние им извадихме войната.

122

Анонимен

преди 2 години

Ако има тежки санкции , да докарат Русия до истински глад, тогава Путин наистина ще отвори война. Няма да има друг избор. То не че сега има много избор, има голямо недоволство и напрежение сред хората, но все още много от тях са дезинформирани.

121

SS

преди 2 години

Абе кой пише с моя ник бе неговата .....!

120

АнонимеН

преди 2 години

НИЕ ПРЕМИНАХМЕ НА ОТОПЛЕНИЕ С ТОК!! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ГО ДУ-ХА! 3 ПЪТИ Е ПО-ВИСОКА ЦЕНАТА НА ГАЗТА ЗА 1 ГОДИНА НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ! А СЕГА ТРЯБВА ДА Я НАМАЛЯТ С 30% ОТ 1 ФЕВРУАРИ, ЗАРАДИ СРИВА НА ЦЕНАТА НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ!

119

Кошчей

преди 2 години

Управляващите ни са яйцето, което така или иначе ще се счупи.

118

hoho

преди 2 години

Тя войната се води от 2 години насам!Не виждам репортажи от мега протеста в Брюксел вчера...и от протестите в щатите..........

117

Анонимен

преди 2 години

бай Пешо, американските туристи са туристи, а ние с нашите смешни санкции сме ... туристическа закуска.

116

Анонимен

преди 2 години

България инициирала нови санкции срещу Русия? Е, това връх на нахалството и наглостта на колониалната администрация в България, назначена за да вършат всякакви долни и предателски цели от западните им ментори. Във външната ни политика няма по-голяма гадост и вреда, която може да ни сътворят тези лакеи на чужди интереси.

115

Анонимен

преди 2 години

Е какви са тези смешни санкции, тези не разбраха ли че ефекта от тях е НУЛЕВ.Ако навлязат в Украйна, цяла Европа да не допуска руски граждани да влизат ,също Австралия, Канада, САЩ , Япония и др. както и замразяване на търговията и износ на всякакво обурудване и технологии. След година-две руската федерацияще се саморазпадне

114

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Ат се вика на хубав здрав и гледан кон. Крантата Русия не е в тая категория, по-зле е от магарето България, затова и всички пенсионирани руски военни бягат от крантата и идват да живеят тука. Обаче и тука имат проблем като идат с пищаците си на плажа оставят наташките да им пазят пищовите и тогава познайте какво правят наташките, търсят български кожени пищови.

113

Анонимен

преди 2 години

Lina (116), когато сме заложници в играта на един дементен старец и един мъж в критическа имаме чувството, че управляващите ни са един от персонажите на приказката за Кошчей Безсмъртния - живота му се крепял на върха на игла, която била в яйце, яйцето било в патица, а патицата била в зaдникa на заяка ... Та българското правителство е патицата, която е длъжна да пази живота на дементния старец Кошчей Безсмъртни.

112

Българин

преди 2 години

Руснаците са слаби, лесно ще ги биеме. Русия е гола вода с бевепето, бевепето на Русия е колкото бевепето на Исландия. Санкциите ще задушат икономиката на Русия и ще я фалират.

111

Анонимен

преди 2 години

До До 87ми Не ми хвали живота в Русия. Това е най-лошото място за живеене в света. Само безкрайно робски търпеливи хора могат да живеят там.

110

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Българските магарета защо ске навират между ритниците на атовете ?

109

До 87ми

преди 2 години

Ти как изчисли че жизнения стандарт в Русия е по нисък от този в България !? Знаеш ли колко гастарбайтери бачкат там ? А тука колко са ? Виж какви са заплатите в Москва. Да в останалата част са по ниски. Обаче виж и цените на газта тока бензина дървата лекарствата и храните парното...и тогава приказвай.

108

Анонимен

преди 2 години

Лакеите няма да свършат.