186

Анонимен

преди 2 години

Евала на властите ! Кво като е Джокович ?! Има си правила и нормативни уредби,създадени от медицински експерти и дипломати.Като не иска да ги спазва да цъка федербал с балканските си съмишленици.Поредният повярвал си *** !

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 242 С повтаряне на думички няма да стане :)))) Само показва, че си нямаш идея за какво говориш. Убеди ме, че мача под въпрос е по-добър в СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКО отношение от, да речем мача между Федерер и Надал във финала на Уимбълдън през 2008. Слушам. :)))

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 230 " Напротив, Джоко им го нахака на всички автралопитеци до сливиците на оня скaпан кенгурски континент!" Затова ли кисне на летището и се моли да го пуснат?

183

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 236 "Лелееее, ти си наистина болен! Не ти говоря за фактология, а за чисто спортно технически! Наистина те няма никакъв!" Обзалагам се, че си мислиш, че "спортно-технически" е равно на атлетизъм. Жалка история сте "новите" фенове, но то е като всичко останало "ново". Ширпотреба и никакъв истински интерес.

182

Анонимен

преди 2 години

Горкият... Тия ще го вкарат в някой от лагерите... за неваксинирани.

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 233 "Като започнем от теб и свършим с теб, нали" Мне, като започнем от Стан Смит, Бъд Колинс, Джак Крамър, Вик Брейдън, Кен Розуел, Тони Траберт, Питър Бодо и т.н. Изобщо, ако тези имена не ти звъчат познато, то е обяснимо, защо бъзаш с епитетите. Невежеството винаги е агресивно.

180

Ъм

преди 2 години

Глупости. Въпросът е дали ще спазваш правилата на мястото, където си гост, или ще си развяваш байряка. Ама пък Гань.о от правила кога е отбирал, той между свобода и слободия разлика не прави.

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 В зависимост от това какъв е критерия може да са няколко, но нито един няма да е АО2012. За драма за удържане на короната : Борг - МакЕнроу Уимълдън 1980, за "пробив" на най-високо ниво: Лендл-МакЕнроу РГ 1984, за отказване на властващ шампион от "короната" Надал-Федерер Уимбълдън 2008, за мач с висока степен на доминация на всеки от играчите Сампрас Агаси четвъртфинал ЮСО 2001, за еднократно усилие Иванишевич -Рафтър 2001 Уимбълдън и т.н.

178

Ноле е истински

преди 2 години

Човека беше болен!За какво да се ваксинира?да угоди на овцете и кенгурата?Те трябва сфиирки да му правят,че въобще се появи!Аз,ако бях хич нямаше да стъпя!Те се превърнаха всички съвсем на овце!Те даже собственните граждани овце не си пускаха без значение дали са боцнати или не!Няма коментари!

177

Анонимен

преди 2 години

С това шоу Джоката се изложи.

176

До 222

преди 2 години

Ко? Футболистите редовно ревът с крокдилски сълзи като отпаднат на някой голям финал това си е съвсем естествено за спортистите и често срещано явление.

175

Гришо

преди 2 години

Да са маха така аз ще изглеждам измежду добрите кат бат кубрат

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 211 "И да ревеш от радост е едно, но да си паднал и да заревеш....не става" Не става, защото такива като теб си мислите, е това е "мъжкарско". Има хора, които ги вълнуват и други неща и те ги движат. Федерер е говорил много пъти за това в интервюта. Джокович също е ревал като малко дете след загуби. Нищо лошо няма и не е признак за "неставане". За ен поведението на Надал е много по-неествествено. Впрочем, никой голям специалист не мисли, че финала на АО 2012 е "най-великия мач".

173

Кирил

преди 2 години

От скоро съм му фен на тоя балкански лъв. Евала Жокер, голям си!

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Веган плескавици набива. Пълно фалшименто е тоя, още го помня как се хили на мнимата смърт на Кобе.

171

Анонимен

преди 2 години

До 216 какво правило бе клоун ? Правило е да караш с 50 в града. Да си слагаш задължително нещо в тялото не е правило.Смешен ... утре и дилдо,щи кажат да си пъхнеш

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 "Ахааааа...иначе изоообщо не се извиняваме с ЕГН-то викаш?" Приятел, ако не можеш да водиш смислен разговор, никой не те задържа. Изглежда не можеш да различиш два отделни аргумента. Между другото, тук не става дума за "извинения" а за РЕАЛНОСТ и то такава консултирана от цялата история на тениса в Оупън ерата (която аз знам). Исторически по-възрастните АТГ играчи в края на кариерата им ВИНАГИ са били в неизгодно положение: колкото по-голяма е разликата толкова по-неизгодно.

169

Анонимен

преди 2 години

Бойкот. Всеки с фашистко и комунистическо мислене трябва да отиде на високо дърво.

168

Анонимен

преди 2 години

Правилата са за да се спазват от всички.Какво като си Джокович.Голям праз.

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 206 "Федерер бил на мястото на Джокович и Новак на мястото на Федерер като възраст, е щяло да бъде по-добре като успехи за момента за Федерер" Разбира се. Джокович в последните години едва удържаше Федерер, който е бледа сянка на това, което беше в най-добрите си години като скорост, мощ и сила/прецизност на ударите. Представи си Джокович, който е по-зле от сегашното му състояние и Федерер, който е МНОГО по-добре. На всеки (който разбира) му е ясно, какъв би бил резултата.