50

Анонимен

преди 2 години

нещата отиват на зле, на много зле

49

SS

преди 2 години

Тя сега реалната инфлация според мен гони 20 процента ! Тия ни заблуждават за 5-6 ? Ще бъда откровен,ако до пролет- лято нещо не се промени кардинално в страната - жална ни майка. От сега мислете къде да емигрирате. Тук животът ще стане изключ.тежък ! Това е инфо от първа ръка. Откъде? Това не е важно !

48

КапитализмаУбива

преди 2 години

Само искам да отбележа че през соца се живееше по добре факт

47

Анонимен

преди 2 години

Eкспертите "радват" населението на ЕС и Великобритания, която го напусна с прогнози за по-нататъшен ръст на цената на електроенергията.

46

Купонът Започва

преди 2 години

като Инфлацията на Лева достигне нива, че Валутният Борд да падне, тогава за секунди 1 долар ще стане като нищо 10 000 лева и всичко което имате и сте блъскали като р0бе с десетилетия, ще се изпари за 1 миг! това е Красотата на Финансовата Система на ЮдеюСемитите - никога не може да мръднеш от състоянието си на р0б, щото натрупаш ли малко и чрез инфлация, т.е. обезценяване на парите, ти се взима обратно! така, се създава илюзията, че работиш и печелиш нещо, а си пр0сто р0б на Юдея!!

45

Анонимен

преди 2 години

В продължение на 40 години китайците живеят по-добре почти всеки ден, отколкото вчера, и са свикнали твърдо да вярват, че утре ще живеят още по-добре. От 10 години в ЕС живеят по-зле всеки ден, и в бъдеще ще всеки ден ще живят много по-зле от вчера.

44

До истукан

преди 2 години

Ха ха ха ха да индексира..какво..? Ха ха ха хумореска

43

Анонимен

преди 2 години

нег/*одници ни уравляват в целия ЕС

42

Анонимен

преди 2 години

Както през ВСВ са смачкали деспотизмът, тиранията и ние ще успеем.

41

Анонимен

преди 2 години

Инфлация има защото се краде много и се получава дефицит в бюджета. Това е присъщо за комунистите, спомнете си хиперинфлацията през 1997 год. когато Жан Виденов беше МП. След това въведоха валутният борд и казваха, че при валутен борд няма да има инфлация, а какво стана?

40

Интернет Конспиратор

преди 2 години

ако Ви казват, че ще е 5-6%, то готвоте се за поне 50-60%, 2022 ще ви стане ясно КОВИД или Глада е по-страшен! а КОВИД беше просто предтекста извинението, да ви оберат по сред бял ден до последната стотинка!!

39

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗависи и даже много. С тези пари които хвърлят на ляво и на дясно, Зелената сделка, ниските лихви, деидустриализацията на Европа ето това зависи от Европейския съюз но неспособните управляващи както у нас така и в Европа са не способни на нищо. Те даже не са кукли те са една безформена само доволна маса от чиновници които пият кръвта на Европа.

38

Драгой от Ханой

преди 2 години

С камъни и пръти и да идват следващите Парите стоят по банките лихва няма ,някой друг ги върти и им вади кирията а за вложителя инфлация или ще тегли по-малко от колкото е внесъл пълна помиярщина

37

Истукан

преди 2 години

Частникът заплати не индексира според инфлацията, само експлоатира хората. Малко са тези дето индексират всяка година заплатите според процента на инфлация.

36

Канадец

преди 2 години

Само да успеем с ваксинацията и ще се справим с инфлацията

35

Анонимен

преди 2 години

Ахахахахаха тя само за тоя месец е 10%, над 5-6% :D Ми то и 1000% е над 5-6%

34

Анонимен

преди 2 години

При сегашните технологии Христо Ботев, Левски и Раковски нямат, шанс, но сега ще има друг тип хора със същото значение. Които ще дадат духовна и физическа свобода на хората.

33

Анонимен

преди 2 години

На РСМ им назначиха харвардски възсптаник също.

32

Анонимен

преди 2 години

Ние можем да се противопоставим,когато се опитат да ни поробят, дали ще успеем е друг въпрос, но сме длъжни да покажем, че искаме да живеем.

31

Анонимен

преди 2 години

Да се молим държавата да признае по-нисък % на инфлация,че банките само чакат официалните цифри,за да си индексират кредитите. Щом онези наглеци телефонните оператори се опитват да намажат то за банките ням да има измъкване.