91

Пристанище Бургас

преди 2 години

Американските танкери с евтина газ акостират, цената на газта пада!

90

Ваня

преди 2 години

До ...!-57: Без колониите си Нидерландия е пълен въздух!!! То за 7дни затвориха Суецкия канал и магазините на Англия се изпразниха!

89

независими

преди 2 години

Русия иска от ЕС да се развива, европейците да работят и да произвеждат ширпотреба за Русия, а Русия е готова да продава газ на умерени цени за да може ширпотребата да е на по ниски цени. Германската ширпотреба е най-добрата в целия свят, и руснаците искат да купуват европейскат ширпотреба. Но ако ЕС не иска, Русия ще продава газ на Китай, и всичко което купуват от ЕС може да се купи от Китай, а и вече доста развиха собсвеното си производство.

88

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-51: Същото си го мислехме за соца през 1960-70 години?!

87

Анонимен

преди 2 години

До 104"Като спира газта и я пренасочва към изтока, " - там е работата, че не я е спирала. Просто, европро'*** сте бедни и некадърни да си купите газ на ЕС пазара.

86

Анонимен

преди 2 години

Русия постави пред целия свят ултиматум на САЩ и НАТО да се изтеглят от източна Европа. САЩ и НАТО трябва да дадат отговор до 14 януари.

85

ще се освободи ли?

преди 2 години

А защо реват ЕС, че Русия намалява доставките на газ, а после се оказа, че не намалява, ами не доставят повече от договорените, а после се оказа, че доставили 20% повече, но това било недостатъчно и злият Путин манипулирал цените на газта, като не доставя двойно над договорените количества. Наред ли са европейците!

84

Ваня

преди 2 години

До Истината е ,-45: Русия е струпала 90 000 войника, а Украйна - 127 000 плюс спец на САЩ и много европейски! Май си скаран с аритметиката...?!

83

от Унгария

преди 2 години

Абе Днес.бг вие с една седмица назад ли списване новините или само тия дето изнасят на москвичите им давате аванс? 30+ щатски танкера с втечнен газ ( от тях 10 ПРИСТИГНАЛИ!!!!!) са тръгнали към ЕС!!!! Още танкери доставящи газ за Югоизточна Азия от САЩ също са пренасочени към Европа! Причините са ДВЕ липсата на газ в ЕС и ВТОРАТА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА " ЗЛАТНАТА" руска газ!!! Евро енергийният регулатор твърди, че със щатската газ ЦЕНАТА ПАДА НАПОЛОВИНА!!! Това го пише навсякъде- вкл. из бг сайтовете

82

Анонимен

преди 2 години

"... и разширяване на използването на ядрената енергия." - някой от ес психопатите ще си признае ли, че е некадърен про'стак?! Поне един де. Досега нито един не го е казал.

81

Русия е приятел

преди 2 години

Русия е приятел на ЕС. Като спира газта и я пренасочва към изтока, прави Европа независима, а Китай зависим

80

коко

преди 2 години

как с американски шистов газ по 2000$ за 100 кубика.наши е съюз европейски как Германия получава по 180$за 100куб. а на вас продава по 1900$за 100 куб как става това или ви навряла златният пръст отзад и вие крищите да живее Евросъюза смешници

79

а защо?

преди 2 години

Русия и Белорусия са почти половината площ от Европа и са си мнго добре с руска газ. Останалите да се освобождават и да си развиват вятърни мелници и соларки, никой не ги кара насила да купуват руска газ.

78

На вятър

преди 2 години

Ще се топлим на вятър. С ЕС към светли бъднини вървим

77

Анонимен

преди 2 години

германия на 150 години ще казва на Русия която е на 2000 години какво да прави е как ще стане тая мислите не всички са чудели като франция

76

Едва ли

преди 2 години

Както са тръгнали нещата, по-скоро Русия ще я освободи и ще насочи газта и нефта към Азия. Да правят каквото искат в ЕС, това не е проблем на Русия, Русия е добре защитена и осигурена с всичко, и няма нужда от ЕС.

75

Споко

преди 2 години

Ще се греем и ще развиваме икономика с вятърни мелници и соларни панели.

74

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-28: Не може да изолираш държава в която има всички елементи на Менделеевата таблица и голяма чак до Владивосток?!!! Та тя може де се огради и така да си живее сама...!?

73

Хе хе

преди 2 години

Немците плятиха на БЛМ и ДП да свалят Тръмп защото бай Тръмп ги беше почнаш с мита и буквялно щеше да убие прехваленият матор на ЕС за две седмици но те нямат полезен ход така или иначе при Джо Америка ще даде фира а без американският пазар Германия е пътник че нещо на литайският голфчетата почнаха да не се продават толкова както преди

72

Анонимен

преди 2 години

Зеленото правителство в Германия беше голяма победа за Лондон. Сега Лондон трябва да издържи само още две години, докато рухне икономиката на Германия а след нея и ЕС, и тогава британците са печелишвите от Брекзит получавайки лидерството си в Европа. Разбира се, няма да правят никакъв нов ЕС, а Балканите Лондон вече са обещали на Ердоган. Въпросът е, дали самата Англия може да издържи две години докато Германия рухне.