164

Анонимен

преди 2 години

До 205 СП2 струва на Газпром 5 милиарда. Печалбите за Q3 2021 (след началото на скока на цените) са 7.8 милиарда. Сега, защо скочи толкова газта след изявленията, че няма да има СП2, питай някой експерт, но това са фактите.

163

Анонимен

преди 2 години

ами те европейците с тази борса се ............. ти не си производител на нещо за което правиш борса , спекуланти и да могат да си допълват мощностите Газпром предлага и дългосрочни договори като на сърбите и цената е друга

162

Анонимен

преди 2 години

всичко е много по просто , сина на байдан е собственик на газовите тръби в украина и като им врътнаха този номер руснаците със северен поток , сега бутата клоуна зеленски да се разправя колко ще загуби украйна

161

ууу

преди 2 години

Путин бил създал славянската писменост,заедно с македонците.Такива филми показва руското посолство в Северна македония,а ние си мълчим.Путин е диктатор,провокатор и нахалник с еврейски корени и няма нищо общо с руската душа.

160

Анонимен

преди 2 години

Сащ са прави. Неможе да си толкова зависим от военна държава и то враг. Тея Германци пак почнаха да се самозабравят. Утре ако има конфликт и ще ви дръпнат шалтера и за 1 седмица, ще останете на студено. Карайте газ от Азерите , Израел и Египет.

159

Обективен

преди 2 години

Нали Байдън иска да залее Европа с евтин втечнен газ? Нали затова налага санкции. Защо я няма тази газ,Путин ли му пречи на танкерите? Лошото е,че и ние,потребителите в България страдаме от простотията на американските управници,защото сме свалили усложливо гащите си и сме се навели. Как може Сърбия да купува руската газ по 270$ при международна цена 2040$ (вчера)? Просто антируската истерия ни се връща многократно,но някои не го разбират.

158

BBBBBBBBBBB

преди 2 години

Зелени ТАЛИБАНИ. Има ги. Но немската промишленост ще загине от джендърите. Типичен пример е сегашните цени на енергия, постигнати благодарение на *** в Брюксел. Прагматизъм и реализъм трябва.

157

дедо Ташунко

преди 2 години

Когато атовете се ритат - страдат магаретата! (стара нашенска поговорка)

156

Анонимен

преди 2 години

До Историк пиина ли си хапчетата тази сутрин?

155

Анонимен

преди 2 години

До харакири Ами, тъкмо така най-накрая ще пристанете на руснаците. Нали за това се борите? Ето, ако сте прави, значи ще се сбъднат желанията ви.

154

харакири

преди 2 години

това ще си направи запада!

153

Анонимен

преди 2 години

До Народите на Европа "Заради стопирането на СП2 цените са непосилни." Нали Русия не правеше нищо, можеш да го прочетеш около 100 пъти в коментарите. Какк така заради стопирането на СП2 "цените са непосилни"? Обясни каква е връзката.

152

Народите на Европа

преди 2 години

Когато икономиката се политизира, страдат обикновените хора:бизнес и потребители. Заради стопирането на СП2 цените са непосилни. В момента евтиният газ се изнася за Китай с огромни печалби. Липсата на евтин газ, води до поскъпване на ток, веи-та и други. Кой е печелившият?Всички сме губещи.

151

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 "Когато руската газ поскъпне до толкова, че е икономически неизгодно да се потребява, ще се прекрати нейната употреба. Ако не се сещате и в момента производството с руска газ е икономически изгодно." Ето ТОВА е простата истина, но не е за просссти хора. А руснаците ако искат могат и да подаряват газта си, в замяна на послушание, както правят в Беларус. Само дето никой не иска да живее в Беларус, защо ли?

150

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха "Газпром си изби парите за С. Поток 2 само от високите цени на газа." Колкото пъти прочета тази опорка, толкова пъти се изсмивам. Нещо, което не е дори пускано в употреба, няма как да "си избие парите". Ако руснака взема от единия си джоб, за да слага парите в другия, от това те не стават повече. Още по-важното е, че Путин не постига политическите си цели.

149

Анонимен

преди 2 години

До Fallschirmspringer "проблеми.Ние как "убихме"ЮП , сега през нас по същото трасе минава Турският поток,а ние клечим отстрани гледаме как парите минават през българия и си чоплим в носовете." Поредния разведен с реалността и по-важното, не можещ да мисли, поради което не осъзнава какви глупости драска. Ако е ПО СЪЩОТО ТРАСЕ, не сме "убили" нищо, а ТАКСИТЕ за преноса на газ ПАК си ги прибираме.

148

Историк

преди 2 години

Винаги в световната история поощряването на агресора,води до войни. Путин е с психични отклонения и параноята му ще доведе до войни и страдания.

147

До 200

преди 2 години

Германия е 357 км2 , България е 110. Германия е три пъти по голяма от България и два пъти по малка от Турция. Дефакто е малка по територия държава,без наличие на големи залежи суровини. Нищо особенно и различно от Полша.

146

Fallschirmspringer

преди 2 години

"Северен поток 2: Ще успее ли западът да "убие" тръбата на Путин?"Може и да успее,но още по-сигурно е ,че гражданите им ще мръзнат сериозно.колкото до химическата и други видове промишлености ще имат сериозни проблеми.Ние как "убихме"ЮП , сега през нас по същото трасе минава Турският поток,а ние клечим отстрани гледаме как парите минават през българия и си чоплим в носовете.Много е занимателно и най-вече поучително.Ние сме корифеи в издънките

145

Ха-ха

преди 2 години

Газпром си изби парите за С. Поток 2 само от високите цени на газа. Сега Путин може да си позволи да дразни евроджендърите с възможността да получат евтин газ, но да го нямат заради собствената си глупост. От друга страна, Газпром построи през тея години терминали за втечнен газ и вече спокойно може да изнася за Азия. И изнася! Ако продължи така, европейският пазар ще стане ненужен. Колкото до бок*лука Украйна-пълното спиране на транзит е въпрос на време.