197

Чичо Скруч

преди 2 години

Ице, харесвам те!Ама това беше недомислено и прибързано решение, пич.Политиката е *** работа, политиката е k1рва, не ти трябваше да се цапаш човече.Така ли ще приключиш кариерата си?

196

Кирилов

преди 2 години

Г-н Хазартов ще управлява образованието???Боже пази децата ни !Докъде я докарахме.

195

РЕАЛИСТ

преди 2 години

славчо тошко ицко и сие. чалга парламент с подкрепата на.куку бенд.

194

Анонимен

преди 2 години

Аз мислих, че за да станеш депутат се иска образование и акъл, а този хазарт няма нито едно от двете.

193

Анонимен

преди 2 години

който се заглежда по тоалетни, кой каквото търси....

192

Анонимен

преди 2 години

Заслужавате си съдбата с такива като този и не очаквайте в близките 100 год. да излезете от тинята. Поздрави от Нюрнберг!

191

Анонимен

преди 2 години

Много хитричко момченце излезе ***-ото рапер4е. И продажник, разбира се. Л-еке.

190

Анонимен

преди 2 години

Ние пък, като че ли, сме те молили? Ниска избирателна активност и манипулиран вот, така се намърдахте в парламента. Болшинството от имащите право на глас, не ви искат.

189

Анонимен

преди 2 години

Имаме си трудоустроен рапър. Депутатската заплата е за предпочитане пред залязващата кариера на рапър. Че и за министерско кресло мисли. Какво нахалство!

188

Гацо Бацо

преди 2 години

А аз досега се чудех ,какво прави Ицко в парламента ?И каква била работата -да гледа кой,кога и с кого ходи в тоалетната

187

Анонимен

преди 2 години

Е кво правиш там тогава ? Популист ? Чак отиде с дете да гласуваш , за какво бе Ице ? Рашков министър ли да правите ? Измамник доказан за министър на финансите ? Масларова и тя при вас , за нея кой е гласувал ? Промяна ли ? Промяна ! Да ви таковам аз на вас номерата

186

Анонимен

преди 2 години

още рола тоалетна хартия трябва да изхаби, но поне си знае мястото, за разлика например от Бойкикев, без адв. лиценз, без успешни дела, а с претенции дори конституцията да променя дори

185

Юсуфчо

преди 2 години

Ице ще ти направим трансфер в ДПС там всички са *** на твойто ниво!Ти не се притеснявай!

184

Боже опази!

преди 2 години

Българио! За тебе те умряха!И сега благодарение на социалистите, останалите българи гласуват за човек който се представя с прозвище Хазарта. Аз ако бях президент на тази република щях да се отрека и да се застрелям с личното оръжие. Вижте каква праатия си отгледа този хубостник и какви са активистите му. А кога ще ни изиграе един кючек че да се отречем от българското си име тези дето оцеляхме в странство?

183

Абе, Ице

преди 2 години

Опитът ти, такъв, какъвто го имаш и за депутат не стига, ама стана депутат. Кажи си го както е - депутат станах, ама и министър да стана вече ще е много нагло. И то на културата.

182

хахаха

преди 2 години

До ИринаИринке Ицо е честен колкото Айшето от околовръстното като я питали дали е честна казала .А дано ама надали

181

бг

преди 2 години

Ицо, почва се от ниско стъпало примерно портиер в министерството .оа за теб като наш любимец е достатъчно да почнеш като зам.министър. Министър е ветровито място , а заместниците са на завет.

180

Пелегрини

преди 2 години

Тия са се събрали страшна пасмина в ПП - Ице, ти и за депутат нямаш достатъчно акъл и умения, но си там, нали? Сега ще се налага да ти плащаме заплатката.

179

Анонимен

преди 2 години

честен до първата заплата.

178

Herr Muller

преди 2 години

Музиканти, артисти, ТВ водещи, милиционери от ДС, о.з. овенни генерали, пияндета, педофили, даже и полудевственици. Страхотно правителство и Народно събрание от типа Lucy in the sky with diamonds.