55

Анонимен

преди 2 години

Царство Чалгария парламентарна маймунархия! Да живее цар Радо Шишарката и селските благородници в парламента! Нашта класа поздравява вашта класа с песента Далавера далавера, всичко е алъш-вериш!

54

Българи юнаци

преди 2 години

След 30 години преход отново се върнахме там от където тръгнахме. България отново е в ръцете на възродената ДС. 30 години напразно сме се въртяли в кръг. И отново ни управляват комунисти и вербувани доносници. Жалко за про-стия народец който вярва че от тия младоци нещо зависи. Задкулисието отново победи. Жалко.

53

Гержиков

преди 2 години

Гержиков го изкараха като парадна мечка по изборите и... си го прибраха. Хаха

52

Калинка на ПП

преди 2 години

А на кого е придатък никому неизвестната калинка на ПП Никола Минчев ?!

51

БСП вече е СДС

преди 2 години

Бойко не харевсва Радев и Янев(ВОЕННИТЕ НЕ СА ПОД НЕГОВ КОН), не харесва хората ,които не са под НЕГОВ ТОТАЛЕН И техен контрол и ги изчистват, КОНТРОЛИРАТ ВСИЧКО ТОТАЛНО, ДОРИ МОЗЪЦИТЕ ВИ, ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В ДИКАТУРАТА на Бойко, НИНОВА Е СЪЮЗНИК НА БОЙКО И НА СТАРАТА БКП НОМЕНКЛАТУРА, БОЙКО И ЦВЕТАНОВ СА ОТ БКП НОМЕНКЛАТУРАТА! СПОМНЯТЕ ЛИ СИ,ЧЕ БОЙКО СЕ ЗАКАНИ ДА ПУСНЕ ЧАКАЛИТЕ - ДА ПУСНА ГИ, МНОГО ХОРА БЯХА СМАЗАНИ ИЛИ ИЗМРЯХАИ и ПАК Е НА ВЛАСТ!ПЪРВО ВЪЛЦИТЕ СМАЗАХА БСП И Я ПРЕВЗЕ

50

Анонимен

преди 2 години

Да са ни честити новите измамници. Млади са, гладни, със сигурност ще ни оправят. Старите хиени отстъпиха плячката на младите хиени. А мършавия български лъв седи, дреме и с половин око гледа с отегчен поглед.

49

1

преди 2 години

"Интересно в биографията му е също, че прадядо му Сирко Станчев, е бил два мандата депутат преди 9 септември 1944 г. Прадядо му е подписал декларацията за спасяване на българските евреи, осъден е на смърт от Народния съд."Само това като го прочетох и вече съм СИГУРЕН, че ДС му дърпа конците на тоя.Такива "биографични справки" се вадят само когато трябва да се внушават неща: в случая, че тоя ще "бори червените", които в момента са овладели цялата държава. Само абсолютен *** би се хванал

48

Гербджик Карадайиье

преди 2 години

Какво стана с Герджиков? Изкараха го за изборите и като минаха, изчезна от общественото пространство. Представяте ли си какъв президент щеше да бъде този НЕВЗРАЧЕН употребен човек? Щеше да е по-зле от Плевналиев. Плевналиев поне излиза и говори чат-пат. Ама тоя....

47

1

преди 2 години

До Калеко Алеко,слава на бога,че не е придатък на тиквата,защото 12 години гледахме придатъците на тиквата.

46

1

преди 2 години

минчев,и той като бойко,да не посвещава,изборната победа на прадядо си

45

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами по всичко личи че ще е придатък на кирчо и кокорчо, които за парлама водят някакви пазарлъци в Мола, но в късна доба ходят на "Позитано 20" за да доуточняват сметките, по всичко личи че ще е придатък и на техния кукловод от "Дондуков 2" и на тъмночервената номенклатура от прехода която стои зад него...Сектата на "почтените" и на усмихнатите комсомолци от Харвард, ще ни дарява с новата си религия на "промяната" според която доказани лъжци, измамници и крадци ще ни учат на "Морал" и "Почтеност

44

хаха

преди 2 години

За Гербажиите си е е6aло цветката мaйчина. Боко се е скрил по-добре и от Ангел Кунчев.

43

ПКП

преди 2 години

Дъртата Цветка да ходи в завода да прави цинкови кофи, където и е мястото. С две думи: да се връща в дупката си.

42

Анонимен

преди 2 години

Ще има да се клатушка на сцената, а отзад кукловодите ще дърпат, дърпат, дърпаттттттт....

41

Анонимен

преди 2 години

На Бойко и ЦЦ не им харесват военните, военните и хората, които не са под техен контрол , затова са озлобени срещу Радев! А според едно видео, което пуснаха, БСП вече е унищожена от СДС и СДС управлява задкулисно БСП, т.е. БСП е СДС, а СДС са в коалиция с ГЕРБ, нищо не се е променило, старата БКП номенклактура,турците и Бойко ви изиграха! Турците се заканиха още преди изборите, че няма да допуснат евреи да управляват!Пазете Кирил и обкръжението му, вероятно ще се опитат да им навредят някак!

40

един

преди 2 години

Честито на г-н Минчев!!! От 100 години българският парламент не е имал такъв млад,умен,красив, образован и интелигентен председател. Желая му успех.

39

Анонимен

преди 2 години

До четворна коалиция 44 - Е, те па щото разни сеслки мутри, дето гонеха специалсисти всеки път, каот им кажат не, бяха по-добри, нали?

38

Минчев ВЕЛИК!

преди 2 години

ПОКЛОН!

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 - Вчера ревахте, че бил комунистическа чедо ... Днес реветее, че бил продажник на евреите. Ако дадяо му беше нацист, и за това щяхте да ревете. Стига сте ревали. Няма смисъл.

36

Ние сме продадени на

преди 2 години

Юдеи още преди падането на бай Тошо!