268

Анонимен

преди 2 години

Платените *** жалко вият,думите на Костадинов удрят в сърцето

267

captain Close

преди 2 години

A днес Херо Мустафа отиде с палав тоалет в Булленд! ура Другари!

266

Анонимен

преди 2 години

Копейките са измислената версия ,тук пак става въпрос за стотинки маскирани като копейки.

265

ПроСоТо

преди 2 години

тоя наясно ли е за какво всъщност бръщолеви?..ЛОЗУНГИ и "мъдри констатации" НЕ са ни необходими!!!!!!.Иска се РАБОТА,РАБОТА и НИКАКВИ СЛОВОБЛУДСТВА!!!!..РАБОТА В ЕКИП!!!!!!!!../ега ти метеора!..Тоя ще угасне още преди да е засветил../

264

Масата

преди 2 години

От плюнчовци тука , НЕ заслужават свободата за която се бори Костадинов! Те заслужават бустер след бустер ....до края си! Не ми е подигравателно...,даже ми е леко жално,ама къде е Кунчев след елииксира ? Дано е жив и се осъзнае човека! Лека вечер!

263

Анонимен

преди 2 години

Копейкин: Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест. Аз имам чест защото съм руски диверсант.

262

Анонимен

преди 2 години

Зо 283 Само това ли измисли американо-либерална пръчка

261

Анонимен

преди 2 години

Копейко копейко твоят стол на какво ли се дължи? Аааа да. Рубли и коленичене в руското посолството

260

Анонимен

преди 2 години

Ревете ***. Възраждане набира сила и няма да бъде спряна. Личи си кой какъв. Човека ви каза истината а всички мишоци мълчаха.

259

Кунчо Бустера

преди 2 години

Абе къде съм?! Някой може ли да ми каже?!

258

Анонимен

преди 2 години

Слагаш малко патриотизъм,малко русофилство ,задължително слагаш и от модерната подправка антиваксари и манджата е готова.Дълги години ще се храниш с тая манджа.Разбира се трябва да слушаш тия които са ти дали рецептата.

257

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Абе да се режат дърва в коми е къде-къде по-престижно. Режеш 2 години дърва в Коми и взимаш лада без ред. Па другите нека чакат 10 години в мототехника.

256

Анонимен

преди 2 години

До Истукан Е кои да са?

255

Не е Възраждане

преди 2 години

Това тук прилича на ***! При Възраждането българите са излезли към Европа - учили са в Австрия, внасяли са нова техника и са строили фабрики. Тези сега се подиграват с жертвите на последното пост-комунистическо робство. И вместо да образоват "безгласното мнозинство" и да станат активно гражданско такова, те отново го използват с популистки лозунги. Проблемите не са само на Западния свят, има ги навсякъде, но на изток се замитат.Националистките заигравки в миналото са свършили с фашизъм!

254

Анонимен

преди 2 години

Как се става от македонски войвода в донски казак.По Коледа стават чудеса.

253

izh

преди 2 години

И съветския еничарин се изказа по въпроса, разбира се от гледната точка на финансистите си. Чакаме другите съветски еничари в парламента. То сега там конкуренцията е жестока - пари НЯМА за всички

252

Атака пенсионер

преди 2 години

Куче ,което лае не хапе. Само наивник може да повярва ,че този *** комин може измести 3 водещи националистки партии извън парламента и да представлява някой друг ,освен откачените си умопобъркани и противни иврейски господари.

251

Анонимен

преди 2 години

а кленовите глиста, псевдохарвартски ментаджии и центаджйичетата на американистан за булгарищян и отворено общество всякаш не са гладни а? какво ти каза Костадинов дето не е вярно. ти не си ли гладен между другото че за 500 лева на месец стоиш и тролиш като изоглавен и обричаш на упадък народа и семейството си. засрами се бе вмирисан пиндустанец. пусни си и малко ютюб от американистан да видиш как *** по улиците от дрогичка от много демокрация и честност. това ли искаш и за нас?

250

Анонимен

преди 2 години

популизмът срещу инжекционизмът...готино

249

Истукан

преди 2 години

Възраждане да не са бившите атакисти и хората на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов? Писна ми от тях.