117

мак

преди 2 години

Не ви ли е неудобно да го отразявате? Може да говори и жестикулира и само толкова. Да отиде в сащ или германия, никой не го спира. Дреме му на евроатлантизма. Удави се в собствените си клишета това жалко човече.

116

Анонимен

преди 2 години

До Имах подозрения "Чувства дефицит на внимание към себе си" Той е Президент на България и проблема, по който се изказва е в неговия ресор. Пробвай пак.

115

Имах подозрения

преди 2 години

Вече съм напълно убедена - този човек страда от някакво заболяване, което със сигурност е описано в учебниците по психиатрия. Чувства дефицит на внимание към себе си. За него това е като въздуха, която дишаме. Трябва му непрестанно. И от тук си обяснявам провалените му бракове /май три на брой/. То просто няма как да го издържиш такова.

114

Анонимен

преди 2 години

чехлю разкараи се п люнка

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 "Ха- на , не знам каква е мотивацията на не-герберските *** , но явно виждат каква е създадената вече 12 год. герберска хранителна среда ." "Явно, явно" Рашков още търси. Чакаме го.

112

Отдавна мъртъв

преди 2 години

Всичката Мара втасала, та и тоз да се обади. Колкото да напомни че съществува. То никой не се интересуваше от него преживе, камо ли сега. Остава си умрял и абсолютно забравен, никому ненужен и непотребен.

111

Анонимен

преди 2 години

Ха- на , не знам каква е мотивацията на не-герберските *** , но явно виждат каква е създадената вече 12 год. герберска хранителна среда .

110

Анонимен

преди 2 години

Абе Роско къде са им инвестициите, какво се прави за инвестициите- нищо! Едни субсидии се раздават и който има връзки ги кради и нищо! 2/3 от парите си се връщат на мига в Брюксел щото купуваме от същите тия- нищо не остава тук. Постоянно закриваме нещо и все ни убеждават, че е по- евтино да си го купим! А турците бачкат в заводи и правят самолети..., а къде бяха преди 30г.- в тиквите...

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. 128 "А боковите *** не са като бесни - та са си бесни , защото краят на папкането идва ..." Ахааа, ТАКАВА ли била мотивацията а Радевите *** - че трябва да папкат. Мдааааа.

108

Анонимен

преди 2 години

А боковите *** не са като бесни - та са си бесни , защото краят на папкането идва ...

107

Анонимен

преди 2 години

Радевите *** се хвърлят като БЕСНИ всеки път когато Плевенлиев каже нещо. После се чудят, защо са бедни и едвам свързват двата края. Ами, другарЕ, двете неща са свързани и причината е ВЪВ ВАС!

106

Анонимен

преди 2 години

Kак се вика на човек, който се самозадоволява? В това действие вероятно няма нищо лошо, но тук ползваме понятието като етикет за характер, манталитет и самодостатъчност, едно голямо несъответствие в собствената и на другите оценка за него самия.

105

Анонимен

преди 2 години

до 123 ; Ако беше се оригнал , щеше да излезе по-смислен израз от това ,което си писал ха-ха !

104

Анонимен

преди 2 години

Какви правила ,какъв хаос бе , Плевньо , твоят гуру нали щеше да създава "ред в хаоса" ?! Правила или ред -изберете сами !

103

Анонимен

преди 2 години

Радев и хунта са в паника - сега се крият и чудят как да лъжат защо сме първи в Света по смъртност при изобилие от ваксини !

102

Анонимен

преди 2 години

"Радев-21" - най-смъртоностният щам на COVID-19 за българите !

101

до 119 - Христов

преди 2 години

Г-н Христов, моля да не обиждате моят полов орган, тъй като той има повече достойнство от този ***!

100

Анонимен

преди 2 години

Не може да ни сравняваш с Германия, бомбила всички държави наред. Ако бяхме направили нещата които Германия е направила на заобикалящите ги народи, сега германците щяха да се сравняват с нас

99

анонимен

преди 2 години

Какъв хаос бе г-н Плевнелиев - в тресавището в което сме затънали за малко повече от една година няма хаос-има зъбене , плюене , реваншизъм , безпаметност-едни от многото превратаджийски похвати.

98

към #20 - само така

преди 2 години

Изключиттелно си прав! "A ХАОСЪТ кой го направи, за да го използват като оправдание за налагане на рестрикции и отнемане на права и свободи? Правила са нужни, но МОЖЕМ и ТРЯБВА да бъдем свободни. Днес ще отнемат правото да говорим различно (дори Пеканов се изказа така), утре ще отнемат правото да мислим различно. Явно целта е да бъдем локализирани, без право на придвижване и без право на мнение. С пандемията и електрическите коли го постигат много успешно. Наред са масовите полети със самолет."