100

до 108

преди 2 години

Че то и при първите две вълни беше така, когато ваксината не беше фактор. Но за бачкатори като теб е невъзможно за осмисляне!

99

Анонимен

преди 2 години

Така, така. Взимайте пример от зидаря Едуардо от Есвадор и таксиджията Кристиано!

98

циркаджии

преди 2 години

Протестите утихнали? Пхахахахаха Къде? В медиите може би?

97

и после боледуват

преди 2 години

Всички се ваксват, за да имат препитание. Това ако не е конспирацията от Библията, нека Папата да застане до жертвения пилон на площада под балкона си, и да каже какво е.

96

Анонимен

преди 2 години

От статията излиза, че никой не вярва в ефикасността на ваксината а всички се ваксват само за да се докопат до зелената хартийка.

95

Край

преди 2 години

Нещо Доцент Атанасов от Ковит отделението на Пирогов не е интересен за сайтовете и телевизиите А ?!? А?!? Бършете се итзад с тоз сертификат.

94

Анонимен

преди 2 години

Кви ваксини бе.Кво ще се боцкаме всички през 1 година или 6 месеца.Докога.Докато некой в къщата или при комшиите дигне крака нагоре и после кво правиме.

93

Solar Power

преди 2 години

До Дрън-дрън: В Англия починали 100 човека , в Българиа 130 :) Дрън дрън. та пляч про зт съм много. Население Българиа 6.5 милиона. .... Англия 65 милиона. При смъртност в Англия от 100 човека в България трябва да са 10 , но не са защото НЕ СТЕ ВАКСИНИРАНИ ! И сте прозти :) Затова сте и най-бедните в европа, дишате най-мръсния въздух и т.н. .... защото сте *** и

92

Анонимен

преди 2 години

Както всеки човек желае да постигне нещо по-добро за децата си,така и милиардерите същото го желаят за техните.Искат чист въздух и живот за техните деца и в тоя.живот беднякът не се вписва.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ГО.Само пищак и ясна мисъл към кой слой на обществото принадлежиш ще те спасят.Късно ли е.Накарайте децата да четат книгите са там за вечността.ЗАБРАНЕНИТЕ.ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА

91

Дрън-дрън

преди 2 години

До Анонимен Англия също доказа ,че зеленият сертификат нищо не върши . Хеле пък Израел !

90

Анонимен

преди 2 години

Снимката показва тъкмо обратното.

89

До 97

преди 2 години

До 97! Ислямът се е разпространил през 13-ти век. Не преди 13 века. Т.е. 13 века след християнството.Може би затова ислямът изживява лошите периоди на Християнството, инквизицията, йезуитството и кръстоносните походи. Може би след няколко века ще се облагороди, та да прибира мигранти християни, те пък да ги стрелят, блъскат с камиони, убиват с бомби .... и, така!

88

Анонимен

преди 2 години

Излзахме на избори да спасяваме България и света от гадните комунисти които изобщо ги нямаше в избирателните листи.И сега искаме нещо от държавата и НАРОДНИЯТ ГЛАС да се чуе.СЪБОТА вечер къде са протестите по телевизията?Всички които вярваме в народната власт сме *** и Путин ни плащал,най-богатия руснак разбираш ли ще иска народовластие.ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА.

87

Анонимен

преди 2 години

Кой зелен сертификат по-точно върши работа в Италия, сте забравили да уточните. Фалшивия, дето го имат над 1/3 от "ваксинираните"? Щото мафията в Италия на момента се усети и печели И от това. Значи и хартийките можели да вършат работа, като е за вакса-пропагандата. Няма лошо.

86

Анонимен

преди 2 години

Днес с покъртителен устрем изпълнявате насоките за медийна обработка - то не бяха ужасии за арести в Гърция и затваряне на неваксинираните в Австрия (страх), то не бяха доказателства как зеления сертификат върши работа в Италия (надежда), то не бяха ентусиазирани тълпи, чакщи на опашки за ваксинация (подтик към действие) ... направо - отличници.

85

доказали

преди 2 години

Много сте смешни, и Исляма точно така се е разпространил преди 13 века и то много бързо се е случило.

84

Анонимен

преди 2 години

Не ви требва протести болшинството са зомбирами.Говорете с децата ви отворете очите им ще дойде време ще отмъстят.Да живее комунизма

83

Анонимен

преди 2 години

някой си бил писал.нямаше ли да борите фалшивите новини.

82

SS

преди 2 години

Предлагам да се заведът дела за дискриминация,пропуснати ползи и морални щети за всички които се чувстват ощетени от въведените отскоро сертификати.

81

Анонимен

преди 2 години

Мама ви..Ей книгите са тама децата и внуците ги четат.Ще дойде време ваште деца и внуци ще ги бесим до един.Да живее КОМУНИЗМА!