73

А1

преди 2 години

Емигрант и подобните му не са истински профили. Част от редакцията на сайта са. Блокираха ме по IP, за да не мога да им отговарям на глупостите, които пишат.

72

Браво на Руското по-

преди 2 години

солство като гледам хранело и Атака ,и Възраждане и Русофили за България и БСП и БНО--- та то да ги сложи на една разкладка всичките и те са спечелили изборите ! Това не е вярно ! Русия е едно ЕС друго САЩ трето а България поне трябва да е България колкото и големите да направиха тьорлюгювеч тука всеки вижда ръчичките който посягат от всякъде и ни разделят като нация на малки злобни готови да се изедат групи .Сертиф. има и във ЕС и във САщ и във Русия --обаче тука е Б-я и се надявам да няма !

71

Анонимен

преди 2 години

Да, има. Радеват зима иде. Глад, студи и мизерия.

70

Анонимен

преди 2 години

Oчеизвадно държавата няма представа какво прави...

69

Анонимен

преди 2 години

За колко продадохте народа си..И нали всичко беше конспирация..Електронният концлагер е тук

68

T

преди 2 години

До ЕмигрантКолега, не всички сме с партийни фирмички и да перем пари. Казах ти - борим се здраво с трудностите и успяваме, а не да си оберем крушите и да плюем по останалите да се борят. Да се беше интересувал повече от историята на народа си, за да видиш, че всичкит неща, които си изброил са следствия от крушенията ни в исторически план. Крушения, в които на 99% имат пръст всички тези "велики" общества, попаднали в кръга на възхитата ти. Нещата не са толкова елементарни (бяло или черно).

67

Антиваксър

преди 2 години

Долу ваксините. Само червен конец и ракия. Искат да ни чипират.

66

до 72 всичко е поли

преди 2 години

--тика Начина по който ще водиш държавата по време на здравна криза --също . Възраждане казаха ,че ще се премахнат сертификатте и няма да иа локдауни --Ако помниш и Слави го каза . Тези сега да правят каквото си искат ние ще им платим на 14 !

65

Конспиратор

преди 2 години

Този вирус са го пуснали от Пайнер, много прилича на фолк певачка.Денем обикаля моловете,вечер е по заведенията,и носи огромни приходи на създателя си.

64

SHEFA

преди 2 години

ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ СИ БОЛЕН ОТ КОВИД ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСЛЕДВАШ И ДА ТИ КАЖАТ.-ЧЕ СИ ТЕЖКО БОЛЕН-ИНАЧЕ НЕМА ДА РАЗБЕРЕШ.-БЮРАТА ПО ТРУДА ЩЕ СЕ ВИДЯТ В ЗОР.

63

Само да кажа

преди 2 години

Атака е едно ,а Възраждане друго --някакъв хитър *** иска да сложи доста поизложилият се Сидерчо във исие със Възраждане ,това обаче е манипулация . За разбитата ни държава вина има и Атака като управлявала във доста коалиции ,НО НЕ и Възраждане !Гласуваите за Възраждане за да изчистим нашата си къщичка . Емигранта е най-обикновен дразнител *** ,нека си пише говорилня да става .

62

Емигрант

преди 2 години

до 67 Като бях в България печелех по 2400 евро на месец. Стигаха ми напълно. Бях програмист в София. Сега печеля повече, но не се махнах заради парите. Махнах се от мизерниците, чалгата, простотията, от скапаната здравна система, от корупцията, от мутрите и безаконието! Та не ми дреме, колко партийни фирмички имаш и на кой переш рублите. Знам ви как сте там УСПЕЛИТЕ.

61

Анонимен

преди 2 години

А до троловете от Възраждане - моля не използвайте глобална пандемия за политическа кампания .. грозно е, долно е !

60

Анонимен

преди 2 години

Ваксината не е магическо лекарство да убие вируса на 100%. Ваксината (както всяка друга ваксина) е просто начин имунната система да се пребори по-бързо с дадена зараза. Идеята е за стаден имунитет (хехе стадо бе-е-е) при което дори и да има заразени, ще минава по-бързо и риска да се предаде на голям брой хора става по-малък.

59

Глупости-

преди 2 години

Емигранти разни и т,н.т.-- това си е обичаина практика на тролене от държавата да изглежда, че целия свят е със нея тези най--вероятно и не са ваксинирани ! Но на 14 СЕ вдигаме и се гласува само за партии който обещават премахване на сертификатите и локдауните като практики във Б-я . Радев се гръмна във крака видяхме го по корем пред Урсула ,Кацата от ахтиваксар го видяхте какъв стана ,Бойко го знаем той пък и градовете затвори за някой лев от ЕС и пак бяхме първи по смъртност !САМО ВЪЗРАЖДАНЕ

58

Анонимен

преди 2 години

Плановете на господарите ви няма да успеят..Бъркайки по два пъти на ден в ноздрите на хората ще казвате че се грижите за здравето им???Тестовете ще са с пари нещото наречно ваксина -безплатно.Събудете се

57

Кроманьонец

преди 2 години

Защо лекарите масово отказват да се ваксинират?Защото не разбират колко "хубави" са тези "ваксини" ли?А и с какво щъкащия на свобода 100% заразен защото вече се е набол ще допринесе за намаляване на броя болни?Доказано е,че ваксинираните също са приносители на заразата.

56

T

преди 2 години

До ЕмигрантЗа нищо не ти завиждам, защото точно в България се оправям и изкарвам повече от твоите пари в чужбинско. Учил съм здраво и съм се борил с всякакви трудности, а при теб се вижда - при първото трудно си обираш крушите. Отиваш на метеното и изграденото от други хора, а после се пъчиш на сънародниците си все едно ти си бил част от метенето и изграждането. Слабохарактерен готованец.

55

1

преди 2 години

До Като не помогнеНа администрацията й налагат тихомълком да се ваксинира. Бъди спокоен! Ей така се раждат легендите - от разни неосведомени същества, битуващи в соствено измерение.

54

Като не помогне

преди 2 години

Сертификата може да решат че трябва 70% от населението да бъде бито от полицията докато не се ваксинира ,че другите 30 % да ходели спокойно навсякъде . Администрацията ни налага да се ваксинираме ,а тя не се ваксинира ,лекарите също по заводите пък въобще не знаят какво е ваксина ,възрастните умират най--много ама да се боцнат е табу сакън на 75 г да не му станело нещо..... и на тая дивотия зелен сертификат и учениците онлаин за това пък нямам думи !Гласувайте за Възраждане да ги премахне !