40

ГРОБ=ДПС

преди 2 години

До 16 Трябва да благодарите на ИТН и на диванния политик, че благодарение на него се връщате във властта. Както казах ще влезете, ама с малко и няма да ви стигнат депутатите, за да направите правителство на мнозинството, дори като се обедините този път явно с ДъПъСъ-то. Никой няма да иска да се обедини с вас, защото всеки знае, че след това поема към дъното на политиката и излизане от там няма.

39

Анонимен

преди 2 години

Тоа ПППП е един икономически проект . Този ваагабонтин иска да е министър на финансите за да ни крааде постоянно.

38

Анонимен

преди 2 години

Асане нито ще си премиер, нито министър. Мечтите са безплатни

37

Анонимен

преди 2 години

Хора, щом медиите промотират определен проект, ТО ТОВА НЕ Е НЕЩО ДОБРО!!

36

ГРОБ=ДПС

преди 2 години

До АнонименДо 16Може, може и не само че може ами ще бъдете изчегъркани заедно с вашите дружки от ДъПъСъ-то. Вие не сте половината България, защото ако бяхте на предните избори нямаше да сте втора политическа сила. Време е, вие приемете реалността, че сте толкова колкото да сте с няколко депутата повече от втората, а те няма да ви стигнат да управлявате и отново ще сте в опозиция. А за чужди интереси работите вие с ДъПъСъ-то. Вече няма да имате тази възможност. Стой и гледай на изборите.

35

Край

преди 2 години

Гешев няма да подгони Спецов защото тия с одобрението на ДПС трошат ДБ.

34

Сатанизъм в България

преди 2 години

Убиват хора чрез Синтетична Телепатия по поръчка (Интерфейс Човек-компютър) !Забравете за Човешки Права!Милиционерите на Борисов убиват!

33

Анонимен

преди 2 години

Плачете ли гербави? Плачете, власт ще видите през крив макарон. Каквото и мизерии да правете , сте аут. Свиквайте.

32

Анонимен

преди 2 години

А кога ще го тикнат в пандиза?! Барем си хване гадже.

31

Анонимен

преди 2 години

6 Прав си, че Гешев можеше поне, да даде разяснение по случая "Спецов". Може би, ще го получим.

30

Майора

преди 2 години

Абе Асенчо да ми говориш за морал е срамно, виж първо себе си и тогава говори! Защо дължиш пари на съдружници, защо за шеф на НАП нсзначи човек с 1, 5 млн задължения,защо Петков не си признава за двойното гражданство , това ли е вашата почтеност? Да искаш нов прокурор след като подгони олигарсите и да те поддържат Прокопиев, Златев и Бобоков! Нищо ново не предлагате , така че се скрийте!

29

ГЕРБ

преди 2 години

Какво ще кажеш за кражбата в Англия на софтуер.

28

Анонимен

преди 2 години

Момчета, за няколко години в България, през които си правихте кампания, парадирайки с харвардското си образование, сте попили от най-лошите, престъпни практики и политически игри. Така че, не сте нови лица, нито пък, носители на промяната. Стига лъжи и популизъм, заемите се с нещо по-полезно, от политиката. Нали сте учили бизнес училище в Харвард?

27

Гербер

преди 2 години

До Гроб ДПС. Ще ми изчегъртат ***.я, ей тва ще изчегъртат. Колкото успя служебното правителство и провалените парламенти. А ти следиш ли социологическите проучвания?

26

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ ЗА МИНИСТРИ...

25

да те питам

преди 2 години

асенчо,ти не знаеш ли кой създаде и пазеше тия дето трябва да са в затвора?ами да ти кажа:бкп-бсп ги създаде и отглеждаше,щото им перът парите от куфарчетата.как мислиш че се навъдиха бизнесмени милионери и собственици на футболни отбори?да си чул репликата на Борисов-ние ги хващаме,те ги пускат?да си чул за един прокурор дето пиеше и ядеше с доказани престъпници?а когато Гешев ги погна,те избягаха от България,и плащат за свалянето му.или до като си учил в чужбина не си чул тия неща ?

24

Анонимен

преди 2 години

17 А, защо точно Спецов, спеца по укриване на ДДС, е незаменим за Василев? Защото е в комбина с тях и им знае мръсните тайни. Имат и общ приятел в Дубай...

23

Гражданин

преди 2 години

Този ококорен тарикат иска да е точно финансов министър. Има нещо да избива и явно там е подготвил яки далаверки.

22

с кого

преди 2 години

ще се бори и ще се мажат ли със зехтин преди срещата

21

Анонимен

преди 2 години

17 Защото е продал фирмата си на клошар, макар че е знаел, че държи 1.5 млн на държавата. Просто е. Няма незаменими хора. Друг, също би могъл успешно, да върши работата си, да се бори с корупцията, независимо, от коя партия е нарушителят.