45

Анонимен

преди 2 години

Тапира от Банкя още не може да повярва, че нещата и управлението на страната могат да се случват и без него. Герберските *** изкараха тежък уикенд хахаха ще си счупят пръстите да щракат. Дори и ОПГ ГЕРБ да спечелят няма да могат да съставят правителство и пак ще има служебен кабинет до пълното изчегъртване на мутрите от ГЕРБ. За изчегъртването помагат и Герберските *** но нали са кухи *** не могат да го осъзнаят.

44

Дн

преди 2 години

Хората този път ще гласуват за познатото! Защото се видя, че "новото" не е нищо ново!Един олигархичен кръг,се опитва да задмини друг!За народа нищо не се променя за добро!Дори последните месеци става все по лошо, следващите два месеца ще са много по-лоши!Високи цени, несигурност!За две седмици южна БГ беше покосена от градушки в региони където има противоградни ракети!Радевата чета дори това не успя да организира да се ползва!Хиляди декари лозя са унищожени вчера!А техника срещу това има!

43

ЗАКРИХА ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 2 години

ВОЕННАТА ПАРТИЯ НА РУМЕН РАДЕВ... С КАНАДСКИ(К. ПЕТКОВ) И ИРЛАНДСКИ(НАСТИМИР АНАНИЕВ) ЕНИЧАРИ ЗАПОЧВА ТЕРОР НА ХОРАТА, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СА С БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ........ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТА ОТ ТЕЗИ ВОЕННИ ЕНИЧАРИ.....

42

Анонимен

преди 2 години

Мачкайте корупцията, кражбите, мафията! Толкова помия и рев, означава право в дЕсетката!!! След 30 години последни сред най- последните, има надежда!!! ОБРАЗОВАНИТЕ ще смачкат опростачването!!!

41

ДС

преди 2 години

Ще ви поДСетим !!

40

ВОЕННИЯТ ПРЕДАТЕЛ...

преди 2 години

ПРОДАДЕ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ И РУСИЯ......... И ВОЕННА ПАРТИЯ ЗА РЕПРЕСИИ СИ НАПРАВИ......

39

Умолявам ГЕРБ !

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ГЕРБ, мога да ви вдигна имиджа с интересни платени коментари във ваша полза тук, нямам оари и съм готов на всичко, искам да ви слугувам за пари, моля ви, умолявам ви, имайте милост, ето имейла ми: rraichov00кльомбаgmailточка ком изписват се слято двете нули.

38

Анонимен

преди 2 години

Каква надежда имало, като никой не верва в тези изкопаеми, имам чувството, че медиите са слуги.....хахахаха :)) Довчера не знаех какви са тез, сега ми ги предлагат като некакви незаменими месии, смех в залата :))

37

Анонимен

преди 2 години

Страшен нюх има червен Кольо - отсега усети накъде дyxa вятъра и почна с ласкателствата (има и друга дума) !

36

USA

преди 2 години

ДРУГАРИ....ДРУУУГАРРРИИИИИИИ.......ЕИИИ ГО ВЕ ДА.......УМРЕЛИЯ ШО НЕ РИТА......МИ ШО Е РИТАЛ И УМРЕЛ......*** ВИРОС ВАКЦИНА НЕМА ТО ВРЪЗКА БЕ !.....СИЧКО Е У ЦЕНТАРОТ НА МОЗАКА БЕ !

35

USA

преди 2 години

ШО Е ШОШМАЛ......МИ БУГАР ГЛАСУВАЛ ЗА СЛАФЧО КОНЯ НА КОНЯРКАТ И ТАЕН ПОЖАРНИКАР ПО СУДБА НАЧИ !......ПИИТЕ ЕНА ТРИ ПЕТ СТО БИИРА СА И ЛЕГИТЕ ДОЛЕ НА АСФАЛТО !.....ЗА ПРОУТЕС НАЧИ !.....

34

Анонимен

преди 2 години

Еми, явно когато плащаш, ти поръчваш музиката (медиите), тез ще ги изкарат фактор, преди да са направили партия, камо ли да търсят вота на простолюдието.......хахахаха :)))

33

Кольо Колев ли!

преди 2 години

Кольо Колев много познава, особено за избори, но най-добре познава мъжко маг.аре под опашката.

32

Анонимен

преди 2 години

Ка нема надежда.

31

USA

преди 2 години

СЛАФЧО ТРЕА А БУДЕ ФАКНАТ И УБЕСЕН !.....КОНЯРКАТА ДО НЕГУ !

30

Тц,тц

преди 2 години

Същите приказки ги каканижеше и пролетта! Ах Слави,ах ИТН,ах Промяна.... Сега пак поредни горди шмекери в комплект с червения пар.цал от Кюстендил!

29

USA

преди 2 години

ЦЕЛАТА РАБУТА Е ЧЕ ПАК ВИ ПРОУДАДОХА КОТУ МОБИЛ УПЕРАТОР ! ХЕ ХЕ ! И.......ША ИДВА 200 КИЛА БОЦА БЕЛАТА ЖИПКА !......

28

USA

преди 2 години

ТОЯ Е *** КОНСКОТО КОЛИЛО НА КОНЯРКАТА БЕКАПЕСА СЕДЕСЕСА НИНОВНА КОЯ Е МНО КОЗМАТА ДОЛЕ !

27

28

преди 2 години

*** означава партията на Манолова! Боже каква первезна абревиатура И-Б-Н-И! Даже Днес Бг я цензурира!

26

анонимен

преди 2 години

Кольо, Кольо, без да съм политолог ще ти кажа, че този нов политически субект не може да обедини сбирщината ИТН, ДБ и ***! Те в два парламента не можа да се съберат, а се плюха и заклеймяваха, и сега некакви непочтени момченца дошли от запад уж ще ги обединят! В името на народа или в името на Румен Радев! А, не, мерси!