72

Анонимен

преди 2 години

Направете клиничната пътека за хемороиди 2000 лева и ще имате също поне 4000 в болница, приети да ги лекуват от хемороиди.

71

ъъъ

преди 2 години

На Балканите ситуацията се усложнява, в Израел не се е оправяла изобщо, в Англия щели да разширяват извънредните закони.. Разбирате ли сега, че с ваксини, без ваксини, оправия няма. Докато не започнем да живеем нормално и да се отнасяме към тая корона като към обикновен грип, това няма да спре никога.

70

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са перфектен щит - гарантирана 100% доживотна защита срещу заболявания с огромна смъртност. Само ваксината за хепатит е със срок 5 години. За морбили и полиомиелит на практика носят доживотен имунитет. Да сте чули някой ваксиниран с тези ваксини да се е разболял? А препарата срещу ковид-19 който наричат ваксина е търговска спекуалция която да донесе бързи десетки милиарди печалби на фармацефтичната мафия и милиони комисионни на хората около Урсула и може да доведе само до уврежнане на здравето и имунната система.

69

Анонимен

преди 2 години

Защо не пуснат и руската ваксина, като са толкова загрижени за хората. Хората се страхуват от страничните ефекти на западните ваксини, Спутник-V се оказа най-ефективна и без никакви странични ефекти, това се признава в целия свят. И много по ефективна - само 30% са ваксинирани в Русия, а показателите на новозаразените са пъти по добри от страни с над 70% ваксинирани. В много страни от ЕС хората биха се ваксинирали със Спутник-5. Или не става дума за грижа за здравето, ами за някакви други интереси?

68

хмм

преди 2 години

Какви болни от ковид? Що не познавам нито един? Целия цирк е за да се бодат хората с отровата която наричате ваксина.

67

Руско мекере !

преди 2 години

Много жалки министри като шефа си - Матрьошката Радев !

66

123

преди 2 години

Кацаров е подставено лице изпълняващо заповедите на Сатанистите.

65

Оставка !

преди 2 години

Лъжец като Радев ! С камъни ще ви изгони народът, с камъни !

64

Анонимен

преди 2 години

Кацаров не вируса а здравната ни система е виновна за това. Алчните и некадърни лекари и липсата на техника. Сигурно има и читави сред тях но повечето отдавна избягаха навън.

63

интересно

преди 2 години

До Дедо 64 Ти мислиш , че всички лекари трябва да лекуват само болни от Ковид. А с другите 145678 болести какво ще се прави

62

Анонимен

преди 2 години

ЕДНО да гориш МАСКИ, да ПРАВИШ септемврийски въстания,да спираш МЕТРОТО, друго е да ПРАВИШ организация на военно положение, когато врагът е невидим и ВСЕКИ втори саботьори!Радо се проклинам денонощно! Какъв карък!Няма КЪДЕ да се показват роклите на Деси! Кризи!КОЙ министър хванеш все с петна в биографията!

61

Анонимен

преди 2 години

До Пловдив 57 Разбира се , че не е тяхна вината . Просто първо изгърмяват сектори , без които хората могат да живеят общо взето нормално

60

Дедо

преди 2 години

На 10 доктора , 1 болен в болница и здравната система не издържа!? С подобен проблем се среща всеки бригадир на бригада общи работници , когато изпрати 10 човека да изкопаят 1 дупка !!!

59

Анонимен

преди 2 години

Поне ще ходим на казино. Там вирОЗа го бият на входа.

58

Анонимен

преди 2 години

Ще има нови антирекорди... Натам отиват нещата с тези никакви мерки...

57

Анонимен

преди 2 години

Верно ли бе.Нали вирус нямаше.

56

На амбразурата

преди 2 години

А, кво ти дреме, ве кацар. Ти си още макс две седмици на тоа пост. Важното е да са направиш на ербап и на 15-ти да пращаш даскалите на работа. Кой ваксиниран, повечето не, да оцеляват там. И дечурлигата и те така. Аре, на амбразурата.

55

Истината

преди 2 години

до 57Уникално точен въпрос .

54

Бай Ганя

преди 2 години

Ква държава е това нали виждам как се отнася към хората допринесли за нейната слава ?Серафим Тодоров примерно.

53

Сата НАТО

преди 2 години

90% от смъртните случаи се дължат на Кантарджиев и Мутафчийски.