135

Факт

преди 2 години

Май си имаме активно мероприятие на мутрите, за разделяне на антимутренските партии.

134

Анонимен

преди 2 години

Мдааа... "Старите Муцини" на Костов искат парче от "баницата", та да се облажат след толкова дълъгия период далеч от Власта и от "кацата с меда"!!!! Верно го казал народа "Със стари Пеперудки нов бордей не се прави"!!!! Новите избори са неизбежни! Познайте кой ще ги спечели, а Ицко и куратора му мургавото Ваньо Костов, ще гледат ТПО като телета и ще се радват ако въобще влязат в парламента.

133

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че не може да се намери в нета, шоуто в което гостува Доган. Много интересно е за гледане. Не очаквайте промяна от Славчо.

132

Анонимен

преди 2 години

а Бойко ще се върне на бял кон-------------==============----------------Хахаха ... на еднорог ще се върне и ще го яхнал на главата му.

131

Анонимен

преди 2 години

Ицката знае, че при следващи избори няма да е никъде. Затова е направил сметката, че въпреки останалите договорки, неговите гласове са необходими, но нищо не е получил от баницата. Останалите са се договорили и всеки нещо е взел. За БСП остава Митницата, сериозно парче от баницата, затова си траят. Затова Христо недоволства, защото нищо не е получил. Дори ДПС са се договорили. Христо ли е най-големия ***?! Затова е караницата.

130

Анонимен

преди 2 години

работата е там ,че *** костов иска парче от баницата

129

Боже господи

преди 2 години

Славуца има някои доводи, обаче като го гледам как се превзема, малко ми прилича на самозабравил се дъртак, дето го пере критическата. Говори, сякаш е взел 40% от вота на избирателите и му трябва малка подкрепа, когато той е взел едва 20% и му трябва огромна такава. А като говори "на въпреки" с всичките си потенциални партньори, няма да му се получи.

128

Анонимен

преди 2 години

Приоритетите ги имате. Като не искате постове, за какво клатите държавата? Извън статуквото са само ИТН. Оставете ги да работят, ако разочароват можете да ги свалите винаги.

127

Омонимен

преди 2 години

Нека ни! Тежко ни, заради всички, които повярваха на Слави. Клишето, че "не всичко, което блести е злато", се потвърди за пореден път. На "над 90%" били еднакви принципните позиции с БСП, че и с "външните мутри". Пак казвам - Нека ни! Сами си докарахме комунистите (чети краха на държавата) на власт. ДБ е друга бира...не по-малко мътна и доста изветряла...

126

Анонимен

преди 2 години

Платените хора, които свалиха с преврат Борисов е по точното.

125

ДБ пречат

преди 2 години

Оставете Слави и Нинова с тайната подкрепа на ДПС да ни оправят за 800 дни. Царят не успя, но тези натрупаха ценен опит и ще ни оправят.

124

Анонимен

преди 2 години

"ИТН ще предаде хората, които реално свалиха Борисов, написа лидерът на ДБ ". ИТН реално ги предаде още преди 04.04.! Затова Суавчо го е срам да се покаже публично ,щото големи ги мяташе ,та му повярваха чак от чужбина !Но пък паричките са сладко нещо ...

123

daa

преди 2 години

Много точно г-н Иванов, вие не искате парче от баницата. Вашата цел е цялата баница :)

122

И аз искам космонавт

преди 2 години

И Ицко иска да става космонавт! Ама няма капацитет завалията.. Сега на кой плаж ще ходи да прави панаири, щом и Станиславчо не го иска? Едно ми е чудно-тия такива големи тъ-па-ци ли са,че си мислят ,че като говорят тъпотии ,че не искали постове-някой им вярва? Или просто са ***?

121

Хичо

преди 2 години

-Алоу Славчо,дай три министерства,да влачиме и ние малко?-Не мога брат...но ако искаш ще тъ пратя като космонафт в космоса с един северномакедонец...

120

Анонимен

преди 2 години

Избръсни се бе съсел грозен двуличен

119

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ: Разделяй и владей!

118

Буджака

преди 2 години

Дали ще доживеем Христо Иванов и слугата му Иво Мирчев да акостират на брега където е построено имението на Иво Прокопиев на Буджака?Едва ли!

117

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

НАРОДА НИ НЕ Е ГЛУПАВ В ТОВА КОЕТО ВИЖДА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА !...ФЕН БЯХ НА7/8 И СЛАВИ!..ДОТУК !...ХР. ИВАНОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ И ГО ПОДКРЕПЯМ ,ДАНО ИЗДЪРЖИ ПОМИЯТА ,КОЯТО МУ ИЗЛИВАТ В/У ГЛАВАТА МУ ! ...ЩЕ ВИДИМ ДР.ПАРТИЙКИ КАКВО РЕШЕНИЕ ЩЕ ВЗЕМАТ!...

116

Киро Язовира

преди 2 години

Арест и съд за двамата крадливи министри от служебния кабинет - Асен Василев Очите и Кирил Петков Язовира! Много села в България сега са на воден режим заради източените от Петков язовири!