75

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке ми липсва!

74

Анонимен

преди 2 години

До: номер 80 Според Уикипедия, Христо Иванов е женен, със две деца. Как мислиш? Вярваш ли че *** ще се ожени и ще има две деца, тоест, традиционно българско семейство според всички представи на обществото? Защо не питаш децата му какво мислят за него и неговата партия а плюеш като червен герберунгел всеки, който е против комунизма? Забележи: Във времена, в които хората живеят заедно даже без брак, той се е ОЖЕНИЛ!

73

един от кат

преди 2 години

Преди с 200 сега със 7/8 все тая. Няма разлика ,едни и същи стоят изотзадзе.

72

Асан

преди 2 години

И да мислиш и да не мислиш кебапчета няма :)))

71

Анонимен

преди 2 години

Не съм изненадан от ДБ. Същите номера РБ ги прави на ГЕРБ до момента, в който на ГЕРБ не им писна, предизвикаха предсрочни избори и се отърваха от навлеци като тях. Никой не е сигурен те какво всъщност са - подкрепят ли, опозиция ли са, срещу ГЕРБ ли са, за програмата на ИТН ли са...Ако искат постове, защо просто не си признаят и да заявят официално претенциите си? Тяното поведние винаги е такова - неясно и двулично.

70

човек

преди 2 години

До: Реалист (номер 74) Напълно съм съгласен с теб! И да, и аз гласувах за Христо Иванов, поради редица причини. Не е най-големият проблем дали да гласуваме за шоумен или не. Всеки гражданин има правото да избира и да бъде избиран. След като са гласували за пожарникар, не е по-лошо ако гласуват за шоумен. За Христо Иванов гласувам защото той е доказан политик, и не на последно място участва в партия която не се казва "Изправи се", "Стани", "Седни", "Няма държава", "Има народ" и прочие!

69

анонимен

преди 2 години

90% от джендърите в България гласуваха за Христо Иванов и ДА България.Кака Цона(Антоанета Цонева) от ЛГБТ им обеща много неща.

68

Анонимен

преди 2 години

Никаква подкрепа за чалгара.Щом премиер ще ни е някой си който няма един дек като политик.Все едно от мияч готвач.

67

Анонимен

преди 2 години

Кукловодите искаха безпроблемно да заменят Баце със Слави и всичко да е постарому. Ама нещо греда.

66

Анонимен

преди 2 години

Тия баламурници докато се карат Бойко Борисов е вече в предизборна кампания и обикаля България и ще им скъса задниците на следващите избори.

65

Анонимен

преди 2 години

кАруцата си е една, стига некой да е тегли май френд :)) Опасно е да си начело на държава, която постоянно изпитва съмнения към който се е пожертвал за поста :))

64

Анонимен

преди 2 години

Станислав Трифонов накрая май ще се окаже просто един неуспял политик който не знае какво да прави с властта която му се дава. Дано не е кукла на конци на Бойко Борисов каквито подозрения има. Но във всички случаи, дето се вика никога не е късно да станеш за резил. Дори предложеното правителство на господин Трифонов да получи очакваната подкрепа, винаги може в дванайсет без пет да получи вот на недоверие от крехкото мнозинство и да отидем пак на избори, нали така?

63

Реалист

преди 2 години

За Христо Иванов са гласували хора, които са преценили, че Славчо не ги кефи. За Христо Иванов са гласували хора, които са повярвали в обещанията му, сега Славчо иска Христо Иванов да загърби всичките си предизборни обещания и да гласува без условия за Славчо щото тъй трябвало. Мерси къща не храни.

62

анонимен

преди 2 години

Христо Иванов мравояда предлагал?Че къв си ти че да предлагаш бе?

61

Анонимен

преди 2 години

Абре, Слави, къде дават така бре? Подкрепете ме, ама ако може да не участвате в управлението. Да нямаш 121 депутати случайно?

60

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Така...Сценариите са:ГРЪБ ЕООД- Излизат..(240-63)=177Има кворум....Трябват 177:2=89 бр....Обаче Христо(лодката) се Разсърдват и те Се махат....Остават 177-34=143..т.е. 72 за Прием на Кабинета..Слави + ИБгНИ = 65+13 = 78...БСП и ДПС въздържали се....Айде... Всички са Доволни...

59

Анонимен

преди 2 години

Славуца иска да му подкрепят кабинета, пък той да си прави, каквото си поиска. И при ГЕРБ би отишъл за подкрепа, ама не може, че избирателите му ще го разкъсат.

58

ИТН

преди 2 години

Христо Иванов е потомствен комунист. Слави трябва да е луд да се занимава с него.

57

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли каква стана тя. Преоблякъл се Илия погледнал се и какво видял. Пак в тия. Сменихте Мутрата от Банкя с другата Мутра от село Учиндол. Ако искаше итн да са еднолични търговци да бяха събрали 51 процента. Тогава нямаше да им трябва да се коалират с никой. Щяха да станат тоталитаристи и бай Тошо щеше да се учуди. В коя държава от Европа има управление без коалиция. Ако някой знае да пише. Ако така продължавата ще има избори 2 в 1.

56

Алов

преди 2 години

Ко ще стане Бойко подкрепя ИТН, ИТН управляват малко и се пуска вот на недоверие, печели се и Бойко идва на бял кон