23

Анонимен

преди 2 години

Ми Лидия Шулева по - арабия ли е от Симеон Дянков?

22

Димо

преди 2 години

Имат претенции ,защото са патерици яко крепени от олигарси и от прости хорица

21

Анонимен

преди 2 години

Дянков, помним постната пица. Ти нали не ядеш такива.

20

Анонимен

преди 2 години

Западни инвестиции, съвместни проекти и западни технологии (разрушете си икономиките а после си развийте сами технологии, до тогава купувайте наши стоки) за 30 години така и не видяхме, но за това пък имаме американски военни бази а Черно море гъмжи от натовски военни кораби, вече е опасно да отидеш на море. Ние ще ви даваме жалките подаяния наречени европари, вашите правителства ще ги крадат и ще изпълняват в замяма нашите нареждания.

19

Анонимен

преди 2 години

тоз пък и той изпълзя от нейде недоволен че никой го не бръсне за слива

18

Истукан

преди 2 години

Ами ИТН точно това обеща, че няма да управлява с партиите на статуквото БСП, ДПС и ГЕРБ, а взе, че започна да преговаря с ДПС и БСП за подкрепа. Защо не поканиха по тази логика и ГЕРБ на преголори, щом можело да правят компромис с БСП и ДПС? ГЕРБ да не са нещо по-лошо от БСП и ДПС? Все едни и същи са.

17

Българин

преди 2 години

Аз не мога да разберем на такива чесни ора като нас българите от къде ни идват такива крадливи политици, мене много ме очудва това нещо, седим по цел ден на дивана и се очудвам!

16

Анонимен

преди 2 години

Как бе Дянков? Твоят вожд каза, че финансовия министър краде държавата като раздава на пенсионерите.

15

LGBTQI+

преди 2 години

Дори такава жестока импария като империята на Чингис Хан не са се опитвали да промятна културата и вярата на завладените народи. Живейте както искате, само плащайте данъци. А САЩ си мислят, че могат. Европейците също си мислят, че могат - хем да грабят, хем да налагат нравите си.

14

Анонимен

преди 2 години

Европа направи ли Европа в Африка, където бяха и грабиха столетия наред? Направиха ли там нещо като Европа? Защо си мислите, че като грабят сега България, и България ще стане като Европа?

13

Анонимен

преди 2 години

Коя европейска колония е богата днес? Индия, Африка, Латинска Америка? Те са бедни и гладни след столетия европейско управление. Източна Европа е новата колония на Запада. За нея е отредено да е бедна и източник на евтина работна ръка.

12

Анонимен

преди 2 години

Кой беше тоя пудел?

11

Диана

преди 2 години

Може би Дянков оценява експертни качества на Петков и Василев, а възможно и само да оценява Харвард, но политически тези не.год.ни.ци са гола вода - такава пенсионна реформа измислиха, че половината пенсионери оставаме на нереформирани пенсии под 300лв. - реформират високите пенсии! Това ако е качествена реформа, пак добре! Но лъжат, че били реформирали всички пенсии, га.до.ве.те! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

10

Анонимен

преди 2 години

За кръговата отбрана на ГЕрП е прав ,но да каже Дянков за всичките npocmomuu , които продължават да творят гербавите , концентрирани и усилени ,като за последно !

9

До 6

преди 2 години

По-скоро никой не знае кой е човекът.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя са цани май пак да влиза във властта... С тези приказки се изкарва разбирач как да внесе промяна. От Толкова промени и реформи не ни остана живот

7

Баба Яга

преди 2 години

Вижте как е замижал като плъх в трици.

6

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Много ги боли...боковистите че са...натирени от всички парламентарни партии.Това не ги устройва,но такива са...реалностите.Комедия ла...финита и Боко Кюлчето е в...кошчето на историята.

5

Бено

преди 2 години

Къде са 2-та милиарда, откраднати от Здравната каса? И това ще се разбере, да видим кой ще понесе отговорноста!

4

Всичко в името на

преди 2 години

човека, всичко за благото на човека. И всички знаем кой е човекът.