460

Анонимен

преди 2 години

Герберската измeт налази статията. Махам се, пишете си сами чepвeи герберастки.

459

USA

преди 2 години

БАЦО У СИБИР !.............ПУТИН ТЕ ГЛЕЦА *** КРЕМАЛ И ВИКА ........ПАТЕРЯЛИ НАШ ДВОЕН АГЕНТ !

458

Бойко ходи си

преди 2 години

Бойко, не разбра ли, че никой в държавата не те харесва, бе човек. Моля ти се отиди си и не се връщай повече. Измъчени сме от твоето управление.

457

USA

преди 2 години

БАЦО ПРОСС МАТРЯЛА ПРОСС .........КОНСЕНСУС !......ЧАЛГА ПАРЛЯМЕНТ !.......ОК !

456

Анонимен

преди 2 години

Говори за герб, за България, за изборите все с една дума: Аз. Аз това, аз онова, аз, аз, аз...

455

недостоен

преди 2 години

Много недостоено човече, изпълнено с голяма доза низост и подлост. Ако това беше държавник на място, щеше да приеме, че е загубил изборите, да направи задълбочен анализ защо това се е случило и да чака удобен момент отново да ги спечели. А то какво бълва огън и жупел, че не може повече да краде. *** извратения алчен за власт тип, честно. Отвращава ме!

454

USA

преди 2 години

БОРИСОФ ВЕЛИЧАНСТВЕН ПРОССТАК !...............САИТА Е ГЕРБАЖИИЗКИ !.....................

453

Анонимен

преди 2 години

Забрана на герб да съществува, разследване и конфискуване на всичко движимо и недвижимо имущество откраднато от вожда и неговите най-близки приближени. Затвор за всички бъркали в кацата с меда с две шепи. Иначе ще му гледаме мaймyнcкaтa тиква още дълго, да се подиграва с нас.

452

USA

преди 2 години

БАЦО СЛУНЦЕ МОЕ МНО СИ НЕРВОЗЕН !...........ИОЦА ВИКА ВРАТИ ПАРИ ПРСЕТИНЯ !

451

Анонимен

преди 2 години

Вече никой не се интересува от тоя, освен МВР и Прокуратурата.

450

Киро коравио

преди 2 години

Ало Боха с какво ще платиш хонорарите на адвокатите дето наемаш - с пачките от шкафчето ли? Айде стягай гъзенце за централния ще си яка булка. Пази си парички за сватбата.

449

Анонимен

преди 2 години

Този щом свързва идването на власт с източване на държавата, правете си сметка какво е правил и защо после дърпаше такива големи заеми от МВФ.

448

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен лъжец. Малко дебело човече с его до небесата. Примитивен екземпляр, лъхащ на нечистоплътни разсъждения. За такива в затвора никога не е късно.

447

Анонимен

преди 2 години

"Борисов: Актуализация няма да подкрепим, ще източат държавата".......................................................И Далай Лама да дойде да ни управлява, тоя селянин пак ще обяснява как щял да източи бюджета. Просто това му единствената тактика.

446

аз

преди 2 години

Никой не те пита вече, Каквото си откраднал за 10 години това ти е. От тука нататък само бягай и се крий с откраднатото щото и на тебе ще ти намерят цаката Тиквуне

445

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо този е още на свобода и кой му дава думата. Нима не сме ние сме хората, които трябва да му потърсим сметка за всичките му предишни дела и настоящи лъжи? Докога този наглец ще си разиграва коня? Нима няколко милиона души нямат никави значение пред лъжите на един наглец?

444

Естествено

преди 2 години

То от герб друго и не очакваме. Знаем им предварително реакцията на това, че парите ще отидат за гражданите а не в чекмеджетата. Иначе добре ги бяха прикрили тези два милиарда, скътани на тъмно да изчакат до края на годината за да могат да се раздадат на наши хора. Много ги е яд, ама много. А аз искренно се радвам като виждам, че на власт има хора, които не се стремят единствено да грабят а да помогнат на обикновените българи. Вече виждам светлина в тунела.

443

Анонимен

преди 2 години

Ама как хубаво са го щракнали в кадър - озъбен от ярост, че му се изплъзва властта завинаги

442

Наглецът-комунист

преди 2 години

Стига съскал крадлива Мутро!Къде ще ги носиш милиардите,които окраде!?Катафалката банкянска да не би да има ремарке ,ама на теб ще ти трябват ТИР-ове !Хаир да не видиш!От затвора не излезеш!Направи държавата ни най-корумпираната и най-бедната!От алчност я превърна в европейското сметище!

441

Анонимен

преди 2 години

Това е индивид загрижен за себе си, а не за народ или каквото и да е друго. Подигра се два пъти на милион и половина българи, гласували на референдумите, защото не му бяха по кефа, а сега цинично твърди измишльотини да се издигне в собствените си очи. Позор!