38

Хахах

преди 2 години

Днес наблюдавах малки деца, докато си играеха пред блока, едно от тях започна да прави пакости, но когато майка му и баща му направиха забележка, то започна да говори срещу другарчето си, че то правело така, да търси оправдание и да измести фокуса от себе си. На кой ли политически субект ми прилича това дете...? Май на един четирибуквен, който започва с Г и завършва на Б...

37

пияница мистик

преди 2 години

Да, тук си прав, злобно, малко и пр0стo джудженце. Той не е политик, той е меркантилен чалгар и гей, който успя да излъже балъците и да го осребри :))) И ко тана, а? Пак направихте коалиция с партиите на статуквото БСП и най-вече с ДПС ....Ахахахахаха. Пр0cт, по-пр0cт, най-пp0ст, БЪЛГАРО-ЧАЛГАРОПИТЕК :))) Пий олио за 4 лева тъпаko и се радвай, че ГЕРБ и Борисов ги няма

36

Анонимен

преди 2 години

И КО ДА ГЛАСУВАШ В БГ ИЗЛЕЗЕ ЖИВА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ.ДОТУК ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТУПАНИ

35

Избирател

преди 2 години

Отдавна не бях чел по-обективен и точен анализ. Много ми харесва, когато някой назовава нещата с истонските им имена.

34

Анонимен

преди 2 години

ИТН: Ние само си правим срещи на четири очи и се подкрепяме взаимно. Никак не сме свързани. Колко *** трябва да си, че да вярваш на такива твърдения?

33

АНОНИМ

преди 2 години

НЕ БЕ НЕ БЕ АМА ПАК С ДПС !!ЕВАЛА РАДЕФ СЪСИПА И ТОВА КОЕТО НЕ БЕШЕ СЪСИПАНО!! Е ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПЕТОРНАТА УЙДУРМА НАГЛАСИХТЕ СЕ КРАДЛИВИ *** !!!!!! ААААААА???

32

Българско Лято

преди 2 години

Да си върнем Васил Божков, че от както го няма в България настъпи пълен хаос!! Докато беше тук и развиваше честен бизнес и раздаваше милиони на народа България просперираше. ФАКТ!!

31

Анонимен

преди 2 години

34 Знаят и за договорите с Божков знаят. Дори и сега, се договарят с ДПС, докато Слави си лекува бележките.

30

Анонимен

преди 2 години

17 Най-голямата лъжа, ако беше така, ГЕРБ нямаше, да е в коалиция с Патриотите. ГЕРБ имаше огромен рейтинг, който ДПС,че и БСП, никога не са имали, кокво подобие,кви 5 лв?

29

Анонимен

преди 2 години

Аз съм 100% сигурен, че дори Тошко и всички депутати на ИТН незнаят за договорките на Слави с Доган. Ако един човек не знае за нещо той говори сигурно и спокойно. Ако знае, това винаги си личи кога се опита да го скрие, и рано или късно ще го разобличат.

28

Анонимен

преди 2 години

Знаех си, че след изборите ще се скарат за постове. Сега се карат за порциите...

27

Анонимен

преди 2 години

Този душеприказчик на Доган се беше скрил от години,но ето - ДПС получава картбланш от ИТН, и той изпълзя."Пинокио" трябва да питате за светлото бъдеще и другаруването помежду им.

26

Анонимен

преди 2 години

26 Ами че, кой е Ахмед Доган, кадър на ДС, свързан съдбовно с БКП/БСП, столетницата го е създала. Дори Ердоган не винаги е съгласен с него.

25

баба мара

преди 2 години

дали са свързани или не може да се провери изпраща се нап във фирмите надпс шаиката и се чакат резултатите след това се махат хората на дпс от агенциитекъдето са европарите и да видим какво ще стане с порциите спира се издаването набълг паспорти на турски граждани както и купуването на земя

24

Анонимен

преди 2 години

Какво спорите кой е МАФИЯТА! МАФИОТИ и днешните ОЛИГАРСИ идват от БКП/ БСП! КОМУНИСТИТЕ ПРИВАТИЗИРАХА ПОД БЛАГИЯ ПОГЛЕД НА КОСТОВ!КОСТОВ БЕШЕ РАННОТО ИЗДАНИЕ НА СЛАВИ! ДЕМОКРАЦИЯТА ОСТАВИ МНОГО БЕЗ РАБОТА И СЪЗДАДЕ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИТЕ! ДЕМОКРАЦИЯТА ОСТАНА НЕСБЪДНАТА МЕЧТА! СХЕМИТЕ ЗА ФАЛИТИ БЯХА ПОДГОТВЕНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ! ТЕ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ И ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТАСЪЗДАДОХА и групировки за рекет и всяване на УЖАС от ДЕМОКРАЦИЯТА! МИТНИЧАРИТЕ ПЕЧАТНИЦИ ЗА ФАЛШИВИ ПАРИ ПОД контрол на КОМУНИСТИТЕ

23

Анонимен

преди 2 години

18 Къде се бутат между шамарите? Като не разбират от политика. Виждате ли, Маестрото например, да се пъчи, като Тошко пръдлето, най-отпред в парламента, не. Човекът си знае цената, може да свири и пише музика. Останалите от ИТН, са ***, гласовити.

22

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е спекулация, ами народеца е много пp"ocт и наивен....

21

Анонимен

преди 2 години

ИТН и ДПС имат един баща. Ахмед Доган. Макар и да са тотално различни те все пак са братя. Точно като в романа на Антон Дончев "Време разделно". Караибрахим и Манол. Добрия и Лошия имат един и същ баща и май се водят братя.

20

Анонимен

преди 2 години

С кого разговаряше в офиса си, преди да избяга в Дубай Божков? Със Слави. По неговите признания в нета, учиндолският чалгар го е посещавал, да "обсъждат"съдбата на държавата. Когато Божков предложи, да играят заедно на изборите, егоцентрикът Слави, му отказа. От тогава, научаваме доста любопитни неща, за ИТН, в нета, от първа ръка, писани лично от Божков.

19

noname

преди 2 години

Страхотно описание на ОПГ герб, трябва да влезе в учебниците по история. хахахаааа