199

Анонимен

преди 2 години

хахах Рашков та нали вие така влезнахте бре аркадаш, ко са праиш на ощипана Румба

198

Анонимен

преди 2 години

аааа, знаем ги тия кои са!Главатаря им ходи с вдигнато юмруче и вика "Мутри, вън"

197

Dinosaurus

преди 2 години

А някои завзеха властта точно с цената на престъпление (преврат, саботиране на вота). По време на служебното си "управление" натвориха само престъпления (неоснователни и непбосновани уволнения, лъжи, клевети) И сега са готови на всякакви нови престъпления за да саботират изборите и да останат на власт. Когато им връчиха мандат за съставяне на правителство го хвърлиха като горещ картоф, щото имаха 15 % подкрепа, след завземането на властта имали "пълна" подкрепа, за какво са им избори, СТРАХ !!!

196

Хунта вън!

преди 2 години

рашкоф е живият пример как престъпник може да влезе във властта. Апартаментите на цвъки са нищо в сравнение с тези на този изпечен лъжец и клеветник!

195

Анонимен

преди 2 години

До Ха Хах Ха хаховеца. Самият факт че ме наричаш гърбав , без изобщо да знаеш кой съм , говори много лошо за теб. Възпитание нула . Това сте вие , нула сте , и търсите вината в някой друг . Даже сте не нула а цяло съзвездие от нули.

194

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТочно герберите унищожиха земеделието в началото на 90-те години , те бяха тези, които принудиха стопаните да се откажат от земеделие и земите си, предложиха им смешно ниски цени или заплахи, за да ги притиснат и унищожиха селското стопанство, а селяните си изхвърляха зеленчуците на пътя и се отказаха, факт! А вие им давате земеделието и кадрите им още ръководят там, луди ли сте?

193

Анонимен

преди 2 години

От къде рашкоф има недвижими имоти за милиони левове? Кога ще отговаря за кражбите, които е вършил като държавен служител?

192

Анонимен

преди 2 години

А аз знам че на баце му донесли в чувал 20 милиона и 57 стотинки. Къщата му е купих аз не за 3 а за + безкрайност милиона драхми. Всичко го знам от сигурен източник, звездите ми говорят. Също така ми казаха , че ни управлява извънземен президент а Рашков е дефектен клонинг на терминатор , модел К от 1985, разработка на чернобилски ентусиасти след взрива там, радиацията е поразила платките. Знам също че Радев си имал генерал в къщи и всяка вечер му вдигала самолета от Кулата, без да пада в ЧМ.

191

Анонимен

преди 2 години

Абе ей лянко, каскета ша та опраи тебе! кьовешката и тя не ти уйдиса! Ша идеш папарлягата мазник червендалест!

190

Анонимен

преди 2 години

Бивш служител каза, че хората на селянката Танева са още на възлови места в управлението , включително и в земеделието и пак ще крадат като разпрани , този служител са го изгонили , защото си е вършил работата и е показвал документите с кражбите!Рашков, разчисти оборите от крадците, средствата са за цяла България, а не за няколко човека,които чрез кражбите си и монопол , убиват България и я обричат на бедност!

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 218....Минусите срещу ГЕРБ се слагат веднага щом излезне статия.....Няма Герб или БСП, всичко е БКП от последните 76 години насам. Събудете се ако можете! :)))))))

188

Анонимен

преди 2 години

Минусите срещу ГЕРБ се слагат веднага щом излезне статия . Явно има дежурни платени хора за това или най - обикновенни безделници. Плюсовете за ГЕРБ се пишат рано сутрин , в обедната почивка и вечер. Лично наблюдение е това и твърдя че е вярно. Моят извод е , че ГЕРБ е партията на заетия българин , този който знае цената на хляба и вижда много ясно кои са тези новите. За съжаление явно това са ни възможностите и лоши или не ГЕРБ остават най - читавите за сега на пазара. Толкова може маде ин булг

187

А Бе

преди 2 години

Рашков, що не каза в кое село са се раздавали дървата, че да ходим да се регистрираме там! В София със сигурност не са раздавали дърва!

186

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Аааа така ли, ами ние тези хора много добре ги знаем. Те влизат във властта с цената на престъпления от 1945 година насам... Въпросът е доколко са човеци, защото се зоват социалисти?

185

Анонимен

преди 2 години

Венци Стефанов беше шеф на Боко Тиквата в СИК.Поинтересувай се по темата, още има живи свидетели.Последният беше шофьор на Маргините, които също бяха на подчинение на Бате Венци и на Бай Миле, лека му пръст.Прочети също кой и защо уби Георги Стоев пред хотел Плиска

184

Анонимен

преди 2 години

То БКП-то никога не е напускало властта, просто от време на време се декизира като Герб, БСП, ДПС, Патриоти, Има Такъв Компот, Воля и Преоблечи се Мутри Сакън!

183

Дай имена...

преди 2 години

Някой казал, друг говорил,трети обяснявал, четвърти се е изцепил, пети се из...... л. Все бомбастични лафове на болшевик-без доказателства.Сталинска му работа на този Рашков.Да си върви,докато не са го подгонили с камъни.

182

Да попитам всички

преди 2 години

ЗАЩО БОЙКО БОРИСОВ СЕ ИМА ЗА ДЕМОКРАТ И УСПЯЛ ПОЛИТИК СЛЕД КАТО 2009-та ГОДИНА ВЛЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА ЗА ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА НА ВСИЧКИ, КОИТО КРАДОХА БЪЛГАРИЯ В ТОВА ЧИСЛО КОМУНИСТА СТАНИШЕ, КОЙТО ОБАЧЕ МИНАЛАТ ГОДИНА ПОХВАЛИ БОЙКО, НО НИТО ПОТЪРСИ СМЕТКА на крадците даже ВКАРА АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ В ГЕРБ - КАТО ДОНОСНИКА ГЕОРГИ МАРКОВ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ?

181

Кой

преди 2 години

Кой съм аз?

180

Анонимен

преди 2 години

Oddd