10

петко

преди 2 години

Септември като тръгнат учениците, новата вълна е гарантирана

9

до 3

преди 2 години

Чети малко по-внимателно, много те моля. Никъде не се казва за 1/3 ваксинирани....

8

До 3

преди 2 години

Ти се научи да четеш... 1/3 от заразените са ваксинирани. Честито на всички чипирани.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен4 Израел в месеците на ваксане имаха по 5000 до 10000 новозаразени на ден. Забрави ли вече плоскоглаво ваксърче, тая година се случи това?

6

въпрос

преди 2 години

защо Господ Прати Чума на БогоИзбраната раса, каква е Логиката?!

5

Анонимен

преди 2 години

Е що така! Те така старателно се ваксинираха, горките, и вярваха... Да вземем да им пратим ваксини, че да се ваксинират пак, може да им помогне, а на нас и без това ни останаха и ще ги хвърляме.

4

Анонимен

преди 2 години

125 заразени на 9 милиона население е нищо. Бай *** е с 5000 заразени при има няма 6.5 милиона, докато по това време в Израел бяха 150 на ден. Елементарна статистика показва, че тези 125 заразени са щели да бъдат точно 1250, ако населението не е ваксинирано. Да не говорим, че тези 125 няма да изкарат вируса тежко и няма да има никакви последици за здравето им. Ама дай на Бай *** новина, че ваксините не работели. Той не умее да смели как точно работи една ваксина. Ама от опашкар какво да иска

3

Анонимен

преди 2 години

Е нали бяха 80% ваксинираните там, кво стана сега 1/3. Абе поне имайте малко срам да не пишете различни неща през ден. Макар че едва ли.

2

Анонимен

преди 2 години

Ми да, време е стоката да се продава и на децата, и да се пробуда бустършот на първите клиенти. Всичко върви според очакванията. Рекламната кампания е предвидима

1

зер

преди 2 години

щом израел с голям % ваксинирани има проблеми не ми се мисли тук какъв ще го сърбаме след месец...