175

скоро

преди 2 години

1 хляб = 1 000 000 лева, така е като печатиш безразборно!

174

КТБ

преди 2 години

при кое Управление беше?!

173

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще разчистят банките от натрупаните пари. Достатъчно е да вземат Жан Виденов за финансов съветник на Тошко Йорданов. Неприятното е че парите повече няма да ги видите.

172

ИКОНОМИСТ

преди 2 години

Финансите се движат по циклични закони. Натрупване, обезценяване, натрупване и т.н. Последните години напечатаха евра и долари безумно много и сега е време да се обезценят. Лева е вързан за еврото и така. Без пари-толкоз.

171

Милтън Фридман

преди 2 години

Споко, според моята монетаристична теория икономиката се управлява не чрез производство на материални блага, а чрез печатане на пари и насочването им към отделните сектори. Голямото задръстване предстои.

170

до 206

преди 2 години

Цялата ти теория е грешна, в София и то в супер добър квартал в супер добър блок, на 5 минути от спирка на метро, 60% от апартаментите са празни! така, че да купиш - няма проблем, но да даваш под наем - ами ако имаше търсене тия апартаменти нямаше да са празни!

169

пурко

преди 2 години

Който има-още повече да има,който няма -хич да няма.Това е положението в територията.

168

stiling

преди 2 години

Хората имат пари и ги трупат в банките. Това е факт! С почти 7 милярда са нараснали влоговете ва физически лица за точно 1 година! Това са спестени пари но различни прослойко от населението. Сега като не приемат банките депозити, "бедните" българи ще се юрнат да купуват апартаменти в Софето да ги дават под наем и да прибират "сгъват" всеки месец някой лев доживот. Ще се надуе още имотния балон и ще се вдигнат цените. После като се окаже че няма достатъчно наематели да сгъват ще продават и така!

167

Кики

преди 2 години

Учудващо е как от една чисто икономическа тема от ново го извъртяхте на политика.Банките са пълни не заради Боко,Радев или който и да е на регионално ниво.Така наречените количествени улеснения или по просто безогледното печатане на пари доведе до тук.Кажете сбогом на старата икономическа теория.Идва новият световен ред и всички ние ще станем длъжници доживот.

166

AC AB

преди 2 години

Тази изкуствено създадена криза направи богатите още по-богати, за сметка на бедните и средната класа. Скоро очаквайте цената на храната да удари небето. Ще се мре от глад...

165

Бо Тик Вун

преди 2 години

в тоалетната ползвам банкноти от по 500 евра, за това ги държа на пачки в нощното си шкафче!

164

noFreeman

преди 2 години

С две думи... пълна лъжа!

163

Резултати

преди 2 години

от Печатането на Пари от Управлението на ГЕРБ са Видими - явно скоро всички ще са Милионери, но и 1 хляб няма да може да си купят с тия пари - като в Зимбабве!!

162

Анонимен

преди 2 години

А да не раздават ли кредити от ББР? Или викаш, на тебе не са дали и затова са лоши?

161

Анонимен

преди 2 години

Много лошо било при ГЕРБ, а?

160

пенсионер

преди 2 години

аз нямам проблем, пенсията ми е минимална - 300 лева! компютъра го взех от кофата, изпреварих един от избирателите на фъстъкова - на 20 години, ама за интернет става, интернета е безплатен от отворените уайърлеси на съседите. стандарта ми на живот е както се сещате - Европейски, с Африкански характеристики, ама за 45 години трудов стаж- толкова!!

159

въпрос

преди 2 години

мислите ли, че 1.60 лева за 1 щатски долар е реално за държава, която не произвежда нищо и е 100% зависима от Китайски внос в Долари!

158

Муахаха

преди 2 години

Лева няма стойност, България не произвежда нищо, дори Магданоза в местният Хипермаркет е с Произход Македония!

157

ХиперИнфлация

преди 2 години

значи Иде и то по-бързо от Очакванато!

156

До Неинформиран...

преди 2 години

До Неинформиран...Слави е човек на Георги Милчев , ортаци са и ще си делят парите. От сигурен източник знам. Но не споделяйте на много много!