153

123456

преди 2 години

Дискриминация в чист вид .

152

Слави Трифонов

преди 2 години

значка на челото

151

Ko?

преди 2 години

Какви са тия глупотевини за декларации за отказ от лечение? Няма проблем ама ми върни здравните осигуровки както и парите от данъците ми с които е дофинансирана здравната система! И без това от БГ здравната система няма полза.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157Да правят тестове преди ваксинация, нали са много загрижени за здравето на хората и парите не са важни, а здравето?

149

Анонимен

преди 2 години

Маските са много полезни, когато скриват гpoзните мутри на чалгопитеците.

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156Вие няма от какво да се страхувате да му мислим ни баламите, които не сме.

147

Германец

преди 2 години

Антиваксърите ги разпознаваш по телешкия поглед. Имам патент (пендинг).

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен154. Защото никой не ходи да си изкара тест , че е преболедувал.

145

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Сега ще стане мешана скара... Антиваксърите само това ще чакат... Като скочат бройките заразени и цирка почва отначало.

144

МАНГЪРЯН

преди 2 години

До и ти ли бруте Какви марули бе! Аз ям само черен хайвер!

143

Анонимен

преди 2 години

И защо само за ваксинирате?!?!? Има ужасно много хора, които са преболедували въпросният вирус. Те са с далеч по-траен имунитет. Защо се издават паспорти и падат ограничения само за тези с ваксина. Лакомията за пари ще им излезе през носа на всичките фармацефтични лами и докторчета.

142

Анонимен

преди 2 години

До Казах нещо...А чу ли се какво каза?

141

САЩоамериканецът

преди 2 години

Ще бъде човек, а не ***, когато се научи да си оправя кашата дето е забъркал и се научи на чест и достойнство и уважение и да си плаща за каквото е научил.

140

Анонимен

преди 2 години

И аз смятам, че тази заповед не е справедлива. Справедливо е и всичките ковид-скептици да си подпишат декларация, че при заразяване и диагностициране с ковид отказвам да бъдат приети в болница. Нали не е смъртоносен и го няма тоя вирус? Какво ви притеснява? Давайте, справедливо е.

139

Анонимен

преди 2 години

Аз харесвам да ме ваксинират.Аз ако може да се ваксинирам още веднъж, че ако дават по 50 лв. Ще съм прецакан.А може ли по няколко пъти?На пр. 10 пъти по 50 лв.е 500 лв.Така ще бъда много здрав,а ако има чипове,по лесно ще давам сигнал.Все пак 10 сигнала от 10 чипа или 20 незнам колко ще са.Но 500 лв. ще си взема.

138

и ти ли бруте

преди 2 години

До МАНГЪРЯНси ял марули по времето на чернобил

137

Казах нещо...

преди 2 години

Няма да видите нищо повече докато поддържате това положение и докато си казвате куршума и откачалката си заминава без да платим един долар и не не са военни, а са цивилни разработки... Тези са ви дадени, защото нямате време по няколко съображения.Някога имах една книга за Фон Браун четох първите две страници и си подпалих печката с нея. Пълни глупости ...

136

Язе

преди 2 години

Да ви cepа на вирусо! Могу ми аресват учените ора тука дека викат дека сичкуту а измама!Е па нема а са ванцинирвам додека ми не дадат барем по 200 лева за ино боцканье!

135

ако е мъж

преди 2 години

До Анонименкво ти пука бе опъваш е пазаруваш

134

Анонимен

преди 2 години

Вие се майтапите с концлагерите, но ако зависеше от мен веднага ги въвеждам. За всички, без дискриминация. Просто да млъкне стадото малко, че много врява вдига. От година вече не е млъкнало да се оплаква и да се филмира ту за едно, ту за друго. То вече не можеш да намериш двама, с които да свършите някаква работа. Всичките са на 24/7 ангажимент да спамят по форуми, коментарски секции и фейсбук.