114

Човек

преди 2 години

Човекът на ДПС в ДАНС е директният проводник на секретна информация къмто Делянчо и неговите фирми! Дори ББ не им е нужен!!

113

Анонимен

преди 2 години

Корупцията запазена марка на БСП

112

Анонимен

преди 2 години

Основоположник на Курпцията е БСП като започнеш от Луканов че до днес всички Червени са вътре

111

Майна

преди 2 години

КОРУПЗИЯТА СЕ ПОРАЖДА ОТ ХОРАТА НА ДПС В ДАНС!!!!

110

...

преди 2 години

Епа това за курупцията е обществена тайна тука! Само че гледам, че някои още се хващат на това, че се завижда, че разни завистливи хора говорят лъжи и такива неща! Ми какво да ви кажа ако ми казвате, че няма една дълбока държавна курупция, разпростираща се и в частния бизнес, то значи аз вече знам, че или сте голему будали или сте част от корупцията и ме лъжете или вие сте човек който хал хабер си няма от нещата!!!

109

Анонимен

преди 2 години

Да тези едногодишни протести са платени Мирише на Голяма корупция

108

О хо хо

преди 2 години

ДАНС е ДАВАЛ ПАЗЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И КЪМ ДПС!

107

Анонимен

преди 2 години

Кой ни натресе и мутро-олигарсите, и техните биячи, и дълбоко вкоренената КОРУПЦИЯ още от Тошово време? Че тогава един чорапогащник не можеше да си купи човек, без да бутне нещо, да не говорим за жителство, панелка или жигула! Ама като за миризлив зелен чорап няма как да ги вденеш тия работи - лапай си на мой гръб цял живот, но се въздържай с раздаването на акъл и констатации - ти си още по-зле и от патрона си!

106

999

преди 2 години

ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО НАППАВИ ДПС Е СРЕЩА НА 4 ОЧИ И БЕЗ МЕДИИ МЕЖДУ КАРАДАЙЪ И ЕРДОГАН!!! МИСЛЕТЕ!!!! ДАНС Е ПЪЛЕН С ХОРА НА ДПС! ДАЖЕ САЩ ПОСОЧИХА ПОИМЕННО ЕДИН!!!

105

Анонимен

преди 2 години

Американските марици и часните ВЕИ не са санкционирани и народа плаща скъп ток на искуствени цени. ф16 далаварета не е санкционирана и народа плаща 20 милярда на САЩ.

104

Умешахте се

преди 2 години

Е, па с дълбоки е, та ти не знаеш ли бе Янев? Още от приватизацията и ако не верваш питай Корнелия Нинова и Атанас Атанасов, те ще ти разкажат! Да се чуди човек вие с Радев що не спретнахте тогава още един пуч, ами чакате да ви пенсионират и чак тогава? Ми, то си е след дъжд качулка, пардон чадър над Нинова и Костов и'сие! Ех, и вие, борци ли, борчета ли, дявол да ви вземе! Измесихте се в л.... та!

103

Още щом през 1998г.

преди 2 години

премахнаха смъртното наказание, стана ясно, че ще става СТРАШНО за обикновения човек в бегето.

102

За Военен режим сме!

преди 2 години

И за Трудови лагери.

101

Корупцията в ДНК-то

преди 2 години

на българите + чудовищните кражби = ФАЛИТ Бг

100

Анонимен

преди 2 години

Мултигруп се клонира в САЩ и Бернудите и си работи спокойно като 100 други фирми без санкции. Така и с другите Бошко си направи друга офшорка и е спокоен. Пеески също. Народа ще плаща скъп ток и газ и не може да работи в САЩ.

99

Анонимен

преди 2 години

Санкции има но парите не се връщат на България а се конфискуват от САЩ. Всичко е изнесено благоадрение на САЩ в офшорни зони. САЩ слагат визи и на всички българи.

98

Анонимен

преди 2 години

До Обективно!ПРАВ СИ!САЩ РАЗВЪРЗА РЪЦЕТЕ НА ГЕШЕВ! АКО БЕШЕ АРЕСТУВАЛ ДОГАНОВИЯ ПУДЕЛ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ !КАТО ЗНАМ, ЧЕ РАДЕВ ГО ИЗБРА ДПС И СТАНА ТОЗИ МЕТЕЖ ЗАРАДИ РУСКИТЕ АГЕНТИ И СЛЕДСТВИЕТО СЕ НАПЪЛНИ С ОЛИГАРСИ !ЗА ПЛАЖА НА РОСЕНЕЦ ДОКАРАХА ХОРАТА ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА -бедна ми е фантазията какво можеше да стане при АРЕСТ ВА КУЧЕ КАСИЧКАТА ПЕЕВСКИ!

97

Е

преди 2 години

Тъй, ама смеете ли вие да си отсечете корените ?!!

96

999

преди 2 години

Решението е в ръцете на СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА!!! ТАМ ТЪРСЕТЕ И РОВЕТЕ ЗАЩО СЕ ДОПУСНА ТОЛКОВА ГОЛЯМА ВСЕПОГЛЪЩАЩА КОРУПЦИЯ - ДЕЛЯНЧО БЕШЕ " ПРОВЕРЯВАН " МИЛИОН ПЪТИ И " ВСИЧКО ПРИ НЕГО БЕШЕ БЕЗУКОРНО" ПО ВРЕМЕТО НА ЦАЦАРОВ!!! НАЛИ ТАКА???

95

Анонимен

преди 2 години

Тоя що се прави на треснат, шефа му Радев и Божков бяха под едно знаме.