30

Ами

преди 3 години

Това е електоратът на Румен Радев и БСП, до следващите избори ще има ваксини само за лица над 60 г, че ако не отидат да гласуват и през юли, БСП отива от 3-то директно на 5-то място или въобще извън парламента :)

29

Анонимен

преди 3 години

Това ли измисли? Всичко друго май е свършено и направено и сега ще го чегъртат.

28

Iwan

преди 3 години

Що за глупост, хиляди души са запазили вече час в системите! Защо гоните хората и ги сбутвате уикендите ?

27

Анонимен

преди 3 години

Кацаров, ако искаш възрастните да се ваксинират, вкарай руската ваксина. Това поколение живя и продължава да живее с романтика и сантименти.

26

Хахаха

преди 3 години

Този Кацаров е пълен *** !!!

25

Керацуда

преди 3 години

Ваксинират се само тези, които ще пътуват в чужбина. Сложиха им първата доза и сега желаещите са много по-малко. А най-уязвимите - възрастни и хронично болни все още се ослушват. Ще има да чакаме "стаден" имунитет.

24

Анонимен

преди 3 години

За съжаление ние сме последни в ЕС и още по -лошо е, че възрастните и най-уязвимите са най -малко ваксинирани, посочи Кацаров. а ЗАЩО издаваш такава шизофренична заповед?

23

Анонимен

преди 3 години

"80% от починалите вследствие на болестта са пациенти над 60 години" - но каква е причината? Дали защото им е отказана ваксинация?

22

Анонимен

преди 3 години

"80% от починалите вследствие на болестта са пациенти над 60 години."Добър ден.

21

Minuva42

преди 3 години

До АнонименДобре вместо зелени коридори може да ги смените на зеленые коридоры :)Ако ще се чувствате по-добре :)

20

Анонимен

преди 3 години

Кацаров-ОТМЕНИ малоумната си заповед НЕЗАБАВНО

19

Доц Мангъров

преди 3 години

Пълен хаос изпълнявайки буквално тази заповед 1млн за втора доза чак зимата ще се вредят

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен----------------------------Стига повтаряхте брътвежите на тъпата ви тиква-зелени коридори. Защо зелени-защото тиквю,който вече не е на власт тъй ви е казал. Защо не са червени. Най-точно е ваксинационни коридори.

17

Анонимен

преди 3 години

При положение, че има ваксини защо се ограничава поставянето им?! Наистина не разбирам. Колко хора над 60 години желаят ваксина и не са я получили? Но да сложил е наметалото на супермен министъра и най-лошото е, че си вярва!

16

пена

преди 3 години

Тиквата ваксинираше по 40К човека на ден. Тоя *** няма да стигне и 4К. Но вие си ги поискахте тия....

15

Анонимен

преди 3 години

Браво, отмени единственото работещо нещо, създадено от предишните - зелените коридори, само за да е напук. Сега отново ще забуксува ваксинирането и ще отчитаме ниска активност. Върнете зелените коридори, защото работеха и точно те допринесоха за ускоряване на ваксинирането! Хората над 60 не искат да се ваксинират и скоро сами ще се убедите.

14

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам, но не виждам никаква промяна. Пак се спускат заповеди от днес за утре.

13

Анонимен

преди 3 години

Вчера цял ден върви медийна пропаганда за големия интерес към ваксините и опашките пред центровете за ваксинация - вечерта излязоха данните за ваксинираните през деня - 3600 поставени дози в цялата страна. Живеем в държавата на лъжата.

12

Анонимен

преди 3 години

Това е значително по-млоумно дори от коридорите за пазаруване. Кацарчеееевввв...

11

Един от народа

преди 3 години

У нас епидемията бе управлявана в интерес на една политическа персона с помощта на малка шайка нагаждачи и крадци с бели престилки, наречени НОЩ. Затова и платихме тежка цена.Време е да се действа професионално и отговорно.Ваксинацията да става при личните лекари. И без това връзкарите отдавна си сложиха и двете дози.Ваксинирането трябва да бъде преди всичко личен избор.Летните месеци ще са спокойни, но от септември нататък трябва да се внимава и ако трябва ще се затваря пак.