60

Анонимен

преди 3 години

Тия хора живеят във времената на перестройката! Размер на субсидии,мажоритарен вот,гласуване по пощата,служебни коли,охрана на НСО,яйца,домати....! А бе това са теми от преди 20 години!

59

Анонимен

преди 3 години

Света ни бяга,а тука се губи време за вида на гласуването и мажоритарен вот! Важна е субсидията,не здравето на нацията!Пандемията не е важна за Слави и компания!

58

Анонимен

преди 3 години

Няма да приемат 1 лв. субсидия.В Парламента са се събрали хора, които обичат парите. Няма да се лишат от тях.Можело да ги финансират терористични организации. Даренията също могат да бъдат от терористични организации Откажете се и от от тях.И защо партии, които са получили 1% на изборите също ще получават пари? Що за глупост. Прахосване на пари.

57

Анонимен

преди 3 години

До Питанка - А защо от партията на Тошко искат толкова много да се гласува от чужбина?Сигурно парите на Божков по-малко се забелязват у нас от странство, а и отиват направо по предназначение.

56

гражданин

преди 3 години

Добре де, ама питахте ли хората дали искат например изцяло машинно гласуване? Защото от изборите се видя, че 75% го бойкотираха, а вие сега ни го налагате силово. Искаме референдум за машинното гласуване.

55

изнервен

преди 3 години

Маммицата ви подла и гадна от "Има такъв ташшак". Предлагате толкова сериозни промени само във ваша полза, защото се надявате с тях да получите повече гласове от чужбина, нали? И това всичко спешно, без широко публично обсъждане, без сериозно правно и експертно становище. А обвинявахте ГЕРБ, че си приемали закони в техен интерес. Лицемери. подлеци, точно пък в изборното законодателство е изключително грозно да го правите в последния момент.

54

А!

преди 3 години

К'о стана! Що така! По колко лева субсидия ще завлечете от народа!

53

Анонимен

преди 3 години

Чалгари, защо не щете мажоритарни избори в два тура?Щото чак сега разбрахте, че ГЕРБ ще ви го тура на два тура.Такива слабоумнни чалгари трябва да се върнат в зоопарка при роднините си.Слави е болен аутист, който държи на глупосттите си, които си мисли.Мажоритарни избори да докараш тези, срещу които уж се бориш = ГЕРБ и ДПС.По-скоро се скривайте в дупките си, станахте за срам и смях.

52

Питанка

преди 3 години

А защо от партията на Тошко искат толкова много да се гласува от чужбина??????????? Данъци ли по големи плащат или са по българи от българите останали в родината и се броят за нея всячески брей тая чужбина много важна бре!

51

Анонимен

преди 3 години

По-отвратителен парламен от този аз лично не помня! Грачене и безхаберие! Закривай!!!

50

Nobody

преди 3 години

А така няма мажоритарни, няма 1 лв. субсидия, няма намаление на депутати. Кой се излъгал излъгал.Важното е да се приеме главната цел, т.е. повече секции в чужбина...демек Турция...Лъсна ли истината на кой слугуват Славчо и Ицо.*** народ и *** ще си остане.

49

Анонимен

преди 3 години

До 56 пиявицаС други думи, предлагаш да се бетонира статуквото и да не може да се появят нови партии.

48

пиявиця

преди 3 години

Да се запази субсидията само за партии с 4 процента , всички други партии до не са на държавна издръжка. Всеки неуспял в живота почна да прави партии и да цоца от държавата при 1 процент , впили са се като пиявици в държавната субсидия.

47

Анонимен

преди 3 години

gerb forever

46

Анонимен

преди 3 години

И тези са се объркали нещо. Тяхната работа не е да решават каква ще е субсидията, а да приведат решението в правно правилна формулировка.Ама са се взели на сериозно.А напрежението остава. Къси мозъчета.

45

Ами

преди 3 години

До КойНякои пак ги хванаха за канарчета! Нито субсидията ще стане 1лв., нито ще има мажоритарни избори и най-малко пък ще намалят броя на депутатите!

44

Анонимен

преди 3 години

За мажоритарни избори не било време, но за субсидията може да се гласува.Защо ? Нали и двете неща са от Референдума?Председателката на Парламента започна да съска на ГЕРБ-СДС още на третия работен ден.Бързо се изнерви.

43

Анонимен

преди 3 години

*** и натегачите са по лоши и от калинките. А примери за такива сред уж новите сякаш не липсват. Калинките може и да не знаят, но може и да се научат. *** и натегачите може и да знаят, но нямат принципи и винаги работят само и единствено за своя интерес - никога за обществения! С какво например е известен почитателят на крумовите закони, освен че е пудела на Слави? А ако не беше пудела на Слави дали въобще някой щеше да е чувал за него? По-отвратителна версия на ЦЦ.

42

Кой

преди 3 години

И какво стана сега!Кой обеща 1 лев и мажоритарен вот.Кой?

41

Анонимен

преди 3 години

така е много гербаджийски *** тука ... как спите вечр с тая гузна съвест или викате парите не миришат ...