32

Анонимен

преди 3 години

Първата и втора "битка" кой победи? И кога стигнахме третата, всеки месец нов щам, тоя за битки бълнува.

31

Анонимен

преди 3 години

До До 30Това 103 то място по здравеопазване е благодарение на трите фалита, които твоята партия БСП причини на България.А за свободата на словото виждам колко си несвободен като публикуваш опорните точки на БСП по цял ден!

30

Коча

преди 3 години

Държавата да бъде управлявана от мафията е много по-лошо от това да управлявт комунисти, фашисти,анархисти,расисти взети заедно. Герб в затвора.

29

Василев

преди 3 години

Бойко Борисов е един от най-влиятелните европейски лидери с качества, защото прокара Балкански поток, а Меркел не успя със северен поток!Това е факт неоспорим!Агент Гари Бишъп!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Ако БСП беше на власт досега да са загинали няколко милиони българи от Корона вирус. Помним как през 1986 г ни ръсеха с радиация от Чернобил, а те пиеха бутилирана вода и ядяха консерви. Това е едно от многото престъпления на БСП срещу българския народ.

27

Анонимен

преди 3 години

ИСКАШ ДА РАБОТИШ ПО ПРАЗНИЦИТЕ?ГЛАСУВАЙ ЗА БОРИСОВ!ИСКАШ ДА РАБОТИШ ПРЕЗ ОТПУСКИТЕ?ГЛАСУВАЙ ЗА БОРИСОВ!ИСКАШ ДА СЕ РЕДИШ НА ОПАШКИ?ГЛАСУВАЙ ЗА БОРИСОВ!ИСКАШ ДА СТРОИШ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ?ГЛАСУВАЙ ЗА БОРИСОВ!НОВИ 45 ГОДИНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ "ГРАДЕШ"

26

Анонимен

преди 3 години

Не се оплаквайте - най-свободни сме в Европа!

25

Анонимен

преди 3 години

За какви ваксини бълнуваш, че ви е оставил? Нали нямаше вирус за какво ти са ваксини?

24

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за БСП - получаваш криза, мизерия, глад нищета, хиперинфлация, заплата от 3 до 5 долара, 9 фалирали банки в рамките на ден, смутни мутренски времена, репресии, убийства, самоубийства, нападения, изнасилвания, кражби, грабежи, пребити, осакатени, взривени -малка част от ежедневието, осигурено от червените терористи от БСП!

23

Анонимен

преди 3 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

22

Анонимен

преди 3 години

Така е сега са,, доказали'' Само британския щам, после ще,, докажат'' южноафриканския, бразилския, нигерийски.. И разбира се за всеки поотделно ще има нова доза или две, зависи, така че честито на ваксинираните, вече са в системата и периодично ще тичат за новата доза, направо са на абонамент. Няма не искам, свиквайте.

21

Анонимен

преди 3 години

Никога повече убийците от БСП на власт!

20

Василев

преди 3 години

ГЕРБ не е вирус, а тумор за българската държава, създаден когато България попада под съветска окупация!Товяа е тумор на ченгетата,бивши партийни секретари, хищни хиени,разбойници и хайдуци, които паразитират биологически върху телата ,умовете и душите на българските граждани!Бойко, *** си с мир!Агент Скоти Джилинджър!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата ГЕРБ не спира.С изказванията си той и Краянчева ще накарат хората с отвращение да гласуват за БСП само и само да ги накажат лично.

18

Муахаха

преди 3 години

Био-Оръжието на Китайските К0мундета е НеПобедимо!

17

Анонимен

преди 3 години

Щом има легла в болниците трябва да сме спокойни ли??? То и в Софийския има, чака го след 04.04

16

Анонимен

преди 3 години

Има натиск върху медиите.Показват всичко друго,но не и хилядите хора на Шипка.Кака Мунка от Бесарабия по би ти ви и леля Живка по бнт са по важни.Жалка работа,Буци и Кошслуци!

15

Меда

преди 3 години

"Лична отговорност?!?!" - да съществува при някои хора. Но важи и старото правило - на каца мед да сложиш лъжичка ла_на и отива на ***. Така е и с нас. Има много читави хора тук, но има и слабоумни. Правилата пазят читавите от слабоумните. Така е навсякъде. Иначе изхвърляш всички.

14

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен безхаберник, единствения премиер в ЕС който остави без ваксини, без ред за малкото които ни дават като милостиня, пълен хаос хората се тъпчат като животни и обикалят болниците за да търсят ваксини. Абсолютен престъпник

13

Анонимен

преди 3 години

Как лъже болниците са пълни този е безсилен крадец лъжлив