39

Анонимен

преди 3 години

Ай, ай, ай, по колко ви плаща Корнелка да бълате тая помия?Колкото и да се репчи БСП от всичките и правителства до сега - НИЩО не излезе и НИЩО не направиха.И сега плащат на тролиата да дудне.Само това могат.

38

баба мара

преди 3 години

фатални грешки винаги на грешната страна

37

До 32

преди 3 години

Явен тийн сайт! Никой от тях не помни Чернобил !Видимо е! Всичко за тинейджърът е шоу и майтап.Жална България с такова ,,умно " поколение от гащници и неудачници с претенции

36

Анонимен

преди 3 години

А китайските инвестиции , тиквоТри години за тях лъга .

35

до БанКО

преди 3 години

селянин селянин , но селянина трябваше да дойде да ти оправи улицата, че преди селянина беше цъфнал или и ти си от тези бишви червени бизнесмени заграбили продали и сега са ви високи заплатите на служителите където давате и поската държавата постоянно.

34

Читател

преди 3 години

Шайката която натика народа си в най дълбоката европейска яма на бедността,трябва да бъде изхвърлена от властта завинаги на четвърти април.Съд за всички ***, които крадат всеки ден от залъка на обикновените хора.*** събрана от кол и въже,от кьораво и сакато,трябва да отговаря за тежкото дередже на българите.Да докараш народа си до просешка тояга и отново да искаш да го яхнеш,е дебелоочие,дебелокожие и всичко за което се сетим.А бе *** народ сме,затова сме на дъното на дъното!

33

БАНко

преди 3 години

ЖАЛЪК СТАНА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ С ЕЖЕДНЕВНИТЕ СИ ЛЪЖИ !!!

32

das

преди 3 години

Бойко Борисов е виновен .... дано дойде Радев или Нинова да взимаме вече по 2-3 евро заплата и нищо да не правим... дано дано

31

RAD

преди 3 години

Много разбичи бе! Много!!! И все от първи до 12 клас! Как всичко ви е ясно бе мушмороци,бравоф ! Да живее ,,краварският" интернет,че ако дойде руският,ще трябва да почвате от А и Б.Голям проблем има с голяма част от днешните млади и ужасяващата им непросветеност.Колкото по невеж е един човек,толкова по уверен е в собственната си правота.Той винаги осъжда ,напада иоплюва всичко което е извън тесният му кръгозор и което не разбира! Дерзайте голобради анонимни мишоци.Голям късмет имате с нета !

30

Койчо

преди 3 години

Нещо за турски поток нищо не чухме да се похвали чекмеджето

29

Анонимен

преди 3 години

да гръмне няма да гръмне. ще изтекат едни мелеони за проучване а брикселските зелници са ни наредили Аеца да е затворен до няколко години щото не е демократичен такъв руски един а и туршаляшките и романският на париба трябва да се рентират я. па и едни марички има дето едно токче, на едни инвеститорчета.... а херпесите пак ще го играят първа силна изборите а бай ви ганчу че мята кебапчета, че бере гъбаци и ще люпи семки пред тауавизроа.

28

Барба Ганьос

преди 3 години

Ние подкрепяме всякакви фалирали фирми дни преди избори.Само да се задържим на власт.

27

Анонимен

преди 3 години

Т*О*Й* ЗНАЕ ЛИ ИЗОБЩО КАКВО ОЗНАЧАВА ТАЗИ ДУМА? ЕДВА ЛИ ? ЕДВА ЛИ Я ПРОЗИНАСЯ ПРАВИЛНО :)

26

Анонимен

преди 3 години

До въпросТва да не ти е Москвич, че да "наливаш" гориво?

25

Анонимен

преди 3 години

Ние ще направим диверсификация на изборите, за да няма диктатура !

24

Анонимен

преди 3 години

Тези Уестинхаус не фалираха ли преди, каква АЕЦ ще правят

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Де са Щатите, де е Канада.Да не ти пука.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9"Няма блатници, но досега горивото е оттам. Сега ще ни натресат демократично хамериканско и като гръмнем пак демократично, ще знаме, че си отиваме облъчени от деомкрацията. И остава открит въпроса със съхранението на отработеното гориво. Подробности"Ами оттам е, откъде да е? Нали бяхме "братя" със СССР, каквото правехме все беше както те ни наредят. Единственото място, където нещо е гърмяло сериозно от човешка грешка е Чернобил, тъй че ... А иначе такъв въпрос с руското гориво?

21

Анонимен

преди 3 години

Каква шведска,бе,това е американска компания.Статия от 5.01.2018г-Канадски конгломерат купува фалиралият енергиен концерн Уестингхаус електрик....?!!!

20

Анонимен

преди 3 години

диверсификация е:ако преди 1989 г.ни изнасилваха само от москва...сега ни изнасилват от всички страни!