234

Докторска му работа

преди 3 години

Какво да му обясняваш........

233

Путьо Маринкин

преди 3 години

Абе ***, някои да ти искал грижите та се натискаш да помагаш. Един от вас *** България ще е на печалба.

232

Анонимен

преди 3 години

Колко му платиха да се чуди ? Защо в големите хотели на олигарсите -Цеко,Цура,Велчеви и тн ресторантите работят , а на мишетата кръчметата не работят ? и аз се чудя .

231

българин

преди 3 години

До: номер 205След като доцент Мангъров влезе в COVID-19 отделението си (като доброволец) той намали изявите защото не му остава време за такива медийни изяви.Ако досега не сте забелязвали, Мангъров рядко се появява с костюм и вратовръзка, защото работи с престилка. За разлика от медийните "доктори", които много им харесва да ги дават по телевизията всеки ден!

230

Анонимен

преди 3 години

Сега разбирате ли защо понякога на някой от малцинствата му кипва и пребива по някой лекар?!?

229

Анонимен

преди 3 години

217 Анонимен"Загрижили са ... вчера един пенсионер просеше да си купи хляб , дадох му пари така ме изгледа с мъка болка и благодарност. Не ви е срам"Уви, доста са така.С трите фалита на България преди 1989, след промените май още един, това е резултатът!Хората (пенсионери сега) са работили честно, внасяли са нужното, но!Фалитите на соца и социалните реформи след промените, изпапаха паричките на повечето сегашни пенсионери и ги докараха до това срамно положение!

228

асо

преди 3 години

Да те таковам у гъзерете, умреляк скапан...

227

ГЕРБ

преди 3 години

Щом ни преизбират толкова много години, значи всичко си е наред. Пък протестиращите нека се налудуват, ние дори не сме в сградата пред която протестират :) Гледаме сеир по ТВ от вкъщи и ядем пуканки :) Нали *** народът ни плаща заплатата, пък те да си мръзнат щом искат. На избирите пак ще ни изберат, защото ние сме най-малкото зло :)

226

Solar Power

преди 3 години

Няма лошо бори се за живота на всеки Българин. Затвори всички ресторанти дори и тези в хотелите. Инъче плямпаш глупости !

225

Анонимен

преди 3 години

Пийте алкохол и яжте свинско - така подпомагате цветарските магазини

224

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, да те пооставя гладен 4 месеца и ще те питам после дали няма да ти влезе някоя мисъл в празната глава и да се присетиш за какво, аджеба,протестират. Пък и нахален! Ще задава глупави въпроси. По-добре си замълчи, вместо да дрънкаш нелепици.

223

Анонимен

преди 3 години

215?Кажи ми ЩО нямаме ваксини?Кажи ми лапкаш ли рушвети от Астра Зенека?Нема ваксини - бизнеса не работи, заведенията не работят, всички са бедни... Министрите богати рушвети в милиони...Бизнесът работи, а заведенията могат да работят, с ДДС 9% продажби на място и да доставят пак с 9 % ДДС за вкъщи!Някои заведения така работят и досега!!! Успяват с качество и мерак!!!!Другите щом ги нямате, чакайте помощи!НЕ всички са бедни. Аз и приятелите ми не сме!

222

Анонимен

преди 3 години

Ей крадльо Ангелов, къде са ваксините бе? Целият свят се защитава, само ние сме "най-разумни".

221

Кавали Пет Нула

преди 3 години

сит на гладен не вярва. Утре като затворят адвокатските кантори примерно, ще има `абе оставете ги тези кожодери, да се мъчат`. И така докато ни приключат поединично всички. Разделяй и владей

220

Анонимен

преди 3 години

за насъщния си, Ангелов, за насъщния сине знам правиш ли се, или наистина не го разбираш, но в двата случая компрометираш позицията сидържавата не изплаща обещаните компенсации, не вкасинирана населението, на последно място сме по всичко и вината не е в този или онзи сектор

219

Анонимен

преди 3 години

Е,извини ги,че немогат да платят рушвети колкото "Джъмбо" и другите вериги,господин "разум"!Или дай "разумна" цена, та да има за нов ботокс и скубане на вежди...!

218

Анонимен

преди 3 години

Е какъв разум търси при ресторантьорите... там е имало само алчност.

217

Анонимен

преди 3 години

201BBB"Не съм противник на мерките, но се чудя за едно -> пускат народните танци, където от личен опит знам, че спазването на дистанция е невъзможно.... Докато ресторантите където има разстояние от поне 2 метра между масите..."Поне 2 метра?Набибичкани са една до друга!Поне по последни наблюдения.Никакво отстояние и усамотеност Дори не говорим за здраве!

216

Чакам!

преди 3 години

Коце, ако наистина те е грижа за живота на хората, очаквам да забраниш публичната продажба на алкохол в цялата страна. Чакам!

215

Анонимен

преди 3 години

Заведенията по време на избори масово лепят любим портрет по стените...