116

Електра

преди 3 години

Докато Кауна Радеф на Шипка и Импексовите комунисти, отричаха вируса и горяха маските, правителството се справи колкото можа, въпреки съпротивата Мънгъровците на Славуца, Костинбродската отрова и отровните кърлежи, водени он *** и Ян Бибиткян и Гнома. Изведнъж се изпариха мантрите за добрата Соц. ПСЖ ваксина, която уж ни спасила през първата вълна, а не работата и взетите мерки от щаба и правителството. Питам сега, тия червени Мангърски болшевишки кухи червени манерки, защо сега тая ваксина не ни спасява. Сега оная *** Бенатова, какво ще пита ген. Мутафчийски, и ще поеме ли вината, ч

115

Анонимен

преди 3 години

До 128 реалист... ама ***!Искаш да живееш все на последно място в класациите! За БСП и сие да прав си, ама има други партии?!

114

Гледна точка

преди 3 години

До Емил Боев. Стига си писал глу.пости.Тази мантра, как ГЕРБ докарал държавата до разпад и пълна катастрофа, ни е омръзнала. Май забравяш, че това се случва, когато БСП са на власт, та после ГЕРБ трябва дълго време да възстановява нещата. То затова и не можем да мръднем - защото периодично червените гадове идват и ни връщат години назад.

113

Анонимен

преди 3 години

До 60Абсолютно прав си! Извинявам се за просташкото ти! За сега съм единствения, който е съгласен с изложението!И аз също съм интернешънъл, ама ми се живее в България, която за съжаление е още населена инф ан ти лни де би ли!

112

Реалист

преди 3 години

ГЕРБ може и да има нужда от почивка, но ние знаем какво се случва, когато другите некадърници дойдат на власт.Тотална катастрофа. Така че, по-добре пак ГЕРБ

111

Анонимен

преди 3 години

До 124 Емил БоевЕмо. Г-н Боев. Ако наблизо има ваш родител, моля ви да му кажете да ви плясне зад врата и да ви каже да влизате в час.

110

GG

преди 3 години

До ЕмилКак ще издържиш още 4 години ? На ръба си...

109

Емил Боев

преди 3 години

До Калеко Алеко Чудно забрави да споменеш шопара Пеевски , гелосаният бандит и разбойник от Разград Кирил Домусчиев ,Васил Велев ,Доган и цялата кохорта от бандити и разбойници от ГЕРБ И ДПС Със главатар Бойко Борисов -чекмеджето със пачките и златото .

108

Емил Боев

преди 3 години

До GG Какви заплати бе неграмотен ,заплати ама за директорите на болниците и на държавната администрация .Я *** при обикновените хора да видиш колко пари взимат бе ненормален гербаджия .Онзи ден чете ли че хазната е на червено със 183 милиона лева а държавният заем е във размер на 35 милиарда лева .И накрая припкай бързо при психиатъра че само той може да ти оправи болният мозък никой друг .

107

Калеко Алеко

преди 3 години

Средите които поощряват усещането за хаотичност в България, са тези които се крепят на петата колона..Техните сегашни представители, продължават старита доктрина спусната от Кремъл, още от времето на Бузлуджанския конгрес и зачеването на столетницата..Влизането на България в ЕС, НАТО и произтичащите от тава реформи в правосъдната система, които засегнаха Черепите, Василевците, Баневи, Арабаджиеви и т.н., няма как да се харесат в офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" и на беквокалистите им....

106

Емил Боев

преди 3 години

За пример ще дам болниците дето назначените селски тарикати и бюрократи от ГЕРБ взимат по един и половина милиона заплати за година .Това източване на здравната каса е като пладнешки обир и не подбира ни сини ,ни червени ,ни гербаджии ни депесари никой .А за ваксините и те ще бъдат окрадени а фризирите ще отидат по направление към къщите за гости пак на тези същите бандити и разбойници от ДПС И ГЕРБ

105

америка1332002

преди 3 години

До Анонименаман от тези пенсионери бе. като че ли те са всичко на света

104

GG

преди 3 години

До Емил БоевКакъв крах бе ? Заплати и БВП двойни за 10 години. Това ли е крахът ? Крах е само за вас русофилските ***

103

Емил Боев

преди 3 години

Е как така ГЕРБ ще спечели изборите пак ,след 11 години на власт те доведоха до крах цялата държава окрадоха де що има за крадене и щели пак да спечелят .Този Първан Симеонов или е много луд или е взел много пари за да плещи тези глупости .Или народът настина е много *** да избира пак бандити и разбойници на власт .

102

Анонимен

преди 3 години

Щом ГЕРБ има шанс пак да бъде първа политическа сила, явно хората живеят добре, живеят в просторни къщи, карат нови коли, не се притесняват за утрешния ден, няма престъпност и корупция, администрацията всичко прави вместо тях, няма опашки, здравната система е една от най добрите с последно поколение оборудване и много добри лекари, които не искатпари и животът е малко над средния стандарт на ЕС, тъй като сме държава с малко население. Браво Бойко.

101

Анонимен

преди 3 години

разбира се че ще има пълно с трупове на пенсионери и пр ще е

100

Анонимен

преди 3 години

XСтига сте давали гласност на тия платени социолози. ГЕРБ имал успех в управление на кризата, първи по смъртност в света ли е успехът, или тотално разпадналата се здравна система. Дано българинът има по-дългосрочна памет от няколко месеца, като дойдат изборите.

99

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

98

Анонимен

преди 3 години

Извинете ама селяни прости нормално обръщение ли е в тази медия?

97

Честито

преди 3 години

След изборите ще честитим на новите управляващи - Републиканци за България, а за другите няма да си спомняме.