44

Tonita-7

преди 3 години

Ваксините са търговски трик-а не цел за здравеопазването! Последствията се усещат след месеци или години!...Много по-голяма е вероятността за заболеваемост с ваксина,отколкото без! По принцип - истината за различните видове ваксини...

43

Анонимен

преди 3 години

Уау!Сладка приказка,почти като Студио Х за малки зрители!Ясир в същата изпълнява ролята на добрият самарянин ,който би дал живота си за човечеството!Никой не казва,че Ясир няма 5 цента да си купи билет и се придвижи от едно село до друго с разнебитения автобус и две думи на кръст не може да прочете и върже,не интервю за медии да дава и рекламно лице на Модерна да е и...хооооооп идва белият сахиб и му предлага за доброволчеството някакви си 100 долара!Цяло чудо!Три месеца банкет си е с тези пари!

42

Анонимен

преди 3 години

хаха,Какво е чувството да "поемеш" ваксината на Moderna

41

Милиардер

преди 3 години

Да си милиардер е най-готиното нещо, но обикновените хора са прости и не могат да го схванат това нещо.

40

Анонимен

преди 3 години

До Само питам...Правило ли ти е впечатление какви хора са създали фирмата.Малък екип от гении например -"петият най-добър професор на Харвард,най-цитираният професор за 2017-2018 год по някаква специалност,един от най-добрите канадски професори в тая специалност, "- всички са някакви не просто с мозък ми с два мозъка.Тва е все едно топ специалистите и инженери на всички елитни марки автомобили да направят двигател.Би ли си го купил?

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИзводът е ясен. Ти си ***. РНК ваксините са базирани на... РНК, а не на вируси. РНК, съдържаща част от кода на вирусите. Механизмът е този, който видове вируси използват за да се размножават в телата ви. В случая ще се "размножи" частица, защото за толкова са инструкциите. Да, ново е, да не е тествано максимално според регулациите, но нищо сатанинско няма в нея, което да доведе то израстване на 11ти пръст, раждане на триглави деца и хващане на 5Г сигнал.

38

Бау

преди 3 години

До 36Не мисля, че можеш изобщо да схванеш какво е да си милиардер ... Какво е да имаш толкова много пари, че те да нямат вече значение. Колко неща може да си купи човек? Други неща стават важни. Да постигаш нови неща, да останеш в историята и прочие.

37

Анонимен

преди 3 години

Споко никой няма да ви ваксинира, проста 125 000 ваксини няма да стигнат за никой. Първо са лекарите, полицията, държавните чиновници, работещите във ферми за норки след това учителите и възрастните по социални домове. Ори организацията и капацитета на управляващите втора пратки ваксини може да се очаква чак 2022-2023

36

Анонимен

преди 3 години

13 души починаха в Южна Корея след ваксинация против грип. Свободните демократични медии в демократична Южна Корея не уточняват срещу какъв грип е била ваксината.

35

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е на базата на човешки аденовирис, докато западната на маймyнckи от шимпанзe. Изводите са ясни.

34

Черна магия

преди 3 години

В Пакистан некви доктори обзети от човеколюбиви пориви отишли да ваксинират някакви деца на местните *** срещу болести.Напълно безплатно и доброволно събрали се бая хора международен екип.И родителите на малките талибани решили че те са някакви зли магьосници които искат да им правят черни магии и да им избият добитъка,извинете децата.Събрали се всички мъже на племето и нападнали лагерът на магьосниците изгорили всички фургони,джипове,камиони и тн.Докторите били на косъм от да ги обезглавят

33

Анонимен

преди 3 години

Руски тролчета плашат хората като не им пука, че някой може да загине. "Преминаване кръвно мозъчната бариера на ДНК ниво" е съчинено изречение от несвързани термини. Кофеин, никотин, кокаин, куп антибиотици и какво ли не пресича тая бариера. Тук даже не става изобщо дума за това. Това е РНК инструкция, която да накара тялото ви да произведе частица от вируса и да обучи иммуната система. Слабо тествата значи - неясна ефективност и възможна имунна реакция срещу нея. РНКто се усвоява и изчезва.

32

Анонимен

преди 3 години

Хайде не се страхувайте от ваксината, хайде всички да си направим ваксините срещу ковид-19 и да се върнем към нормалния живот да ходим в мола със щастливи лица да си купуваме красиви айфони и западни стоки, да ходим на почивки ол инклузив, да се събираме на партита и да се радваме на живота. Хайде стига сте се превземали с тези ваксини, хайде да се имунизираме всички и всичко ще бъде наред.

31

Анонимен

преди 3 години

До ВеселякаДостави по-хубва, какво ти пречи?

30

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че никой не иска да убива хора. Милиардерите просто искат да спечелят още повече милиарди, това е нормалния ход на нещата при демокрацията и пазарната икономика. Е, ако някой пострана от ваксината и дано не се случва - да умре, еми всеки бизнес си има рискове, оправдано е когато става дума за милиарди печалби. Вие да не мислите, че милиардерите от фармацевтичните корпорации са някакви кръволоци които само жадуват cмъpт! Не, просто правят бизнес, ваксините са бизнес за милиарди.

29

Само питам...

преди 3 години

... а Ясир дали е прочел формуляра който са му дали или само е прочел колко на брой са страниците ?Модерна е създадена ПРЕДИ 4г. .Ваксината за коронавирус е единствената ваксина която са създавали .Обикновенно за ваксините от живи култури на бактерии се чака ПОНЕ 10г. преди да започне да се твърди че са без странични ефекти а за ваксина модифицираща един от най-важните носители на генетична информация в човешкия организъм вероятно трябва да се чака дори и повече за да се знае че е безопасна.

28

Веселяка

преди 3 години

Човек трябва да е луд да се ваксинира с ваксина доставена от Тиквата. 15% със странични ефекти говори че маймуните от зоологическата ще посрещат догодина съквартиранти. Дали земята няма да стане планетата на маймуните?

27

Бау

преди 3 години

Няма ли да го разберете най-после. НИКОЙ не иска да убива/разболява хора. Тези, които измислиха ваксината са МИЛИАРДЕРИ преди ваксините. Никой не иска да остане в историята като човека избил милиони. Хората искат да са СПАСИТЕЛИ.

26

Да живеят ваксините!

преди 3 години

Хайде не ми се правете на антиваксъри - всички сме имунизирани против едра шарка, морбили, tbc, детски паралич, диф-тет-кок. Ако не бяме - 30-40% от нас нямаше да са живи или щяха да са инвалидизирани от паралича. То затова навремето са раждали по 5-6 деца - за да останат живи поне 2-3. Някои семейства са били и тотал-щета откъм улрели деца от епидемии. Подло е да очакваш всички други да се имунизират, за да ти създават стаден имунитет, за да можеш да не се имунизираш ти.

25

Снн

преди 3 години

Ясно, щом CNN е поръчал потъкчовитя матерял напрао бягам още ейся да се цъкна.Ей... Хора! Ще бъдем опитни зайчета